Αγρίνιο Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής Μέρος 2ο (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2018)
: Παρακαλώ, Παρακαλώ! Είμαι κομπές, κουρασμένος, κυκτός, ανθρώπινος Τον ταπεινό και τον άλλον γουλό, φιλαράκος Η άνεμα είναι περίσσικο, άσε με ήσυχο, όχι Θέλω να ζήσω ελεύθερος, δίχως τα τότητα πια Η άνεμα είναι περίσσικο, άσε με ήσυχο, όχι Θέλω να ζήσω ελεύθερος, δίχως τα τότητα πια Μια ζωή με κρατά, με κουνέ με ένα σπανό Λόγια σχολά, μέρα νύχτα δουλά και στον μπακό Η άνεμα είναι περίσσικο, άσε με ήσυχο, όχι Θέλω να ζήσω ελεύθερος, δίχως τα τότητα πια Η άνεμα είναι περίσσικο, άσε με ήσυχο, όχι Θέλω να ζήσω ελεύθερος, δίχως τα τότητα πια Όπου χαρά, πρώτη πρώτη σειρά κάποιος κλέφτης Και όποιος κακός κάνει ταφιντικό, εγώ είμαι ο φταίχτης Η άνεμα είναι περίσσικο, άσε με ήσυχο, όχι Θέλω να ζήσω ελεύθερος, δίχως τα τότητα πια Η άνεμα είναι περίσσικο, άσε με ήσυχο, όχι Θέλω να ζήσω ελεύθερος, δίχως τα τότητα πια Άις σαγκρυμός, ο καθαρός σαγκράνος Ο νεροκάιδας σαν διαμάδιαν θετικός και όπως κατρεφίζεται στη θάλασσα ζεστός Λες για σαλάμ να κενάς όξιος μισθός Άις σαγκρυμός, ο καθαρός σαγκράνος Ο νεροκάιδας σαν διαμάδιαν θετικός και όπως κατρεφίζεται στη θάλασσα ζεστός Άις σαγκρυμός Το ένα που λιμάνει είναι δυτικό, το άλλο το παλιό ανατολικό Έχω αεροτρόμιο στο Βορειά και ένα αρχαίο φάρο μπροστο νοτιά Ναι ο ουρανός ο καθαρός ανθεντικός στην Αλεξάνδρια είναι τόσο ανθεκτικός Όταν σκάει το κύμα δυνατά στο καϊμπέι Παράν, παράν, πρέγια σαράν, βέροντα σέι Γεια σαράν θα πει τόσα χόρεσα που τον δαίμονα μου συγχώρεσα Για όλα του τα πάθη τα αγαπιά, γεια σαράν θα πει Αλεξάνδρια Παράν, παράν, πρέγια σαράν, βέροντα σέι Γεια σαράν θα πει τόσα χόρεσα που τον δαίμονα μου συγχώρεσα Για όλα του τα πάθη τα αγαπιά, γεια σαράν θα πει Αλεξάνδρια Παράν, παράν, πρέγια σαράν, βέροντα σέι Πόσες αγαπώ κανείς δεν ξέρει κι όταν αγαπάς μικρό μου τρέχει καλοκυρινό σ' αγαπώ Θα σταθείς ψηλά στο παραθύ, πάνω στο μαράσταρο του βαθιά Έχει πανάγια καναβογή, νάμος πάει μακριά πέρα την στουλιά Πόσες αγαπώ κανείς δεν ξέρει κι όταν αγαπάς μικρό μου τρέχει καλοκυρινό σ' αγαπώ Πόσες αγαπώ κανείς δεν ξέρει κι όταν αγαπάς μικρό μου τρέχει καλοκυρινό σ' αγαπώ Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Του κακού τη νύχτα χτύπνει Κι ο κάτω σλυπά θέλει να κρυφτεί Όνειρα, όνειρα, πλώκες μάτρυνες μου Του φεγγίου μου όνειρα Κι ο γνωστές φοντές μου Όνειρα, όνειρα, πλώκες μάτρυνες μου Του φεγγίου μου όνειρα Κι ο γνωστές φοντές μου Του φεγγίου μου όνειρα Κι ο γνωστές φοντές μου Όνειρα, όνειρα, πλώκες μάτρυνες μου Του φεγγίου μου όνειρα Κι ο γνωστές φοντές μου Όνειρα, όνειρα, πλώκες μάτρυνες μου Το θυμάστε. Δεν ζω χωρίς εσένα που θερευτώ Κι όνειρα, όνειρα, πλώκες μάτρυνες μου Κι ο γνωστές φοντές μου Όνειρα, όνειρα, πλώκες μάτρυνες μου Κι όνειρα, όνειρα, πλώκες μάτρυνες μου Κι ο γνωστές φοντές μου Κι ο γνωστές φοντές μου Σε νιώθω, σε ρατρεύω και σε πωθώ Πάντα ποτέ σε χάσω, κάθε βράθος Θέλω ποτά σου να μιλώ, θέλω στιγά σου να κοιμώ Θέλω ποτά σου να μιλώ, θέλω στιγά σου να κοιμώ Κι όνειρα, όνειρα, πλώκες μάτρυνες μου Κι όνειρα, όνειρα, πλώκες μάτρυνες μου Κι όνειρα, όνειρα... Σε αυτό... Τι θες παιδί, με τον τοσιέ? Τον έχω εδώ. Το πήρα το άλλο από εδώ. Έτσι με έκανε από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα να φέζω μαζί τη μουσική. Ο κ. Σπαντούλας, κ. Σπαντούλας, γνωστός σε όλους μας, τους ντόπλους και όχι μόνο. Εμένα με συνδέω μαζί του πολλά πράγματα γιατί, όπως σας είπα, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος το βρήκα στη ζωή μου όταν άρχισα μικρό παιδάκι να παίζει στη Μποάτι στο πάρκο και μου έμαθε ότι πρέπει να πηγαίνω τιμένος, όχι με πουλόβετ και να φεύγω νωρίτερα να πηγαίνω σπίτι, μου λέει, για να πηγαίνω να το μπορείς να ολίω και μην και αφήσω μεμέρα και πήγα με τη βροχή και έρχομαι πίσω. Μου μάθε πάρα πολλά πράγματα αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος οφείλε να τον ευχαριστήσω και δημόσια αλλά ο κ. Σπαντούλας έχει όμως μια διαδρομή. Είναι ένας αγριότης, μουσικός τραγουδιστής, γιατί ο Χρήστος είναι και μουσικός. Παίζει κ γεννημένος της Μπουάτ της Αθήνας, απανεμιάκια Σπερίδες, τη δεκαετία του 70. Απάνω που είχα γεννηθεί εγώ. Με μια μακρά πορεία στα μουσικά δρόμενα της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό, έχοντας τραγουδήσει σε πολλές μουσικές σκηνές, στις συναυρίες με καταξιωμένους μουσικούς και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του και ως αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του