Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στον Καλόβατο διευκολύνοντας τους αγρότες και τους πτηνό-κτηνοτρόφους (ARTA WebTV, 2022)
: Βρισκόμαστε στην περιοχή του Καλοβάτου. Είναι η αρχή του χωριού, είναι ανάμεσα από το Καλοβάτο Ράχι. Είναι ένα ασφαλτικό που γίνεται και εξυπηρετεί τρία χωριά. Είναι ό,τι σημαντικότερο για τους αγρότες και να έχουν εύκολη πρόσβαση για τις κτινοτροφικές-ψινοτροφικές μονάδες που μέχρι τώρα ταλαιπωρούνταν για να πάνε για το πιο απλό, να μεταφέρουν το γάλα τους, τα προϊόντα τους, το τριφύλι τους, όλα τα προϊόντα. για τα ακτινίδια, είναι μια περιοχή για ακτινοδοπαραγωγούς και εσπεριδοκαλλιεργητές. Βρισκόμαστε στην ευχάριση θέση να κάνουμε το τρίτο έργο για να ενώσουμε κι άλλα ασφαλτικά που είχαμε κάνει τον προηγούμενο χρονικό διάστημα. Θα συνεχίσουμε, προσπαθούμε με εντατικές ενέργειες να βρισκόμαστε δίπλα στους αγρότες. Κάθε μέρα βάζουμε κι άλλο ένα λιθαράκι, ώστε ο αγροτικός κλάδος να αποκτήσει πλέον τη θέση που το αρμόδισε. Θα ήθελα να ευχαρισήσω τον Δήμαρχο και όλη τη Δημοτική Αρχή για αυτό το σποδό έργο. Γιατί όπως ξέρουμε στη χώρα μας σήμερα το μόνο που μπορούμε να έχουμε είναι ο τουρισμός, πολιτισμός και συνάμου ο αγροτικός τομέας. Αυτό έχει σε ένα αποτέλεσμα τώρα η καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών και να τους δίνει τα κίνητρα τέλος πάντων για να μείνουν στην περιοχή. Όσο καλύτερο είναι το δικό δίκτυο, τόσο καλύτερη είναι και η εξυπηρέτηση προς τον αγροτικό τομέα. Οι αγρότες το έχουν δει πάρα πολύ θετικά και ευχαριστούν και αυτοί τον δήμαρχο εκ μέρους μου, έχουν πει προς τον δήμαρχο και ελπίζουν και ακόμα σε μεγαλύτερη ασφαλτόστρωση. Πώς σας φαίνεται καινούριο άσφαλτος, πάτε καλύτερα στη δουλειά σας. Καλά πάμε, καλά πάμε. Πολύ ωραία, πολύ ωραία. Εξυπηρετήστε ποιον καλύτερο άσφαλτος. Ναι, ναι, ναι. Τέτοια πράγματα θέλουμε.