Introduction / Introduction - Πολίτης Διονύσιος (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2016)
Introduction: Μουσική Καλησπέρα όλοι και καλώς ήρθατε. Ονομάζομαι ο Διονησιος Πολίτης και θα είμαι ο χώρας σας σε μια πραγματική πρόσφατα σε κομπιούρα μουσική, μομβιλικές εφαρμογές και διαδρομή. Ποιος είμαι και σε ποια δυνατότητα καταλαβαίνω τη διαδρομή. Είμαι φακουλτής. Υπηρετώ στη Μαλτιμενιά Λάμπα, Συνταγωγή Υποριακής, στην Αριστορική Βουλή της Θεσσαλονίκης. Είμαι εκπαιδευτής εκπαιδευτής εκεί. Επίσης, έχουμε σημαντικό επίπραγμα στην ενδιαφέρονση, σχέση και ανθρώπινη εμφάνιση, που είναι δημιουργημένη από την ΕΝΤ της Ευρωπαϊκής Βουλής, το Ιαχιέπα Βουλή. Και εκεί θα βγάλουμε μέσα στις ενδιαφέρονες μομβιλικές εφαρμογές και θα δούμε πώς οι συνάψεις του μομβιλικού κάνουν την ενδιαφέρονση με τους ήχους που ακούμε. Τελευταία, αλλά όμως, έχουμε το πραγματικό επίπεδο του θέματος. Από το 1996, ξεκίνησαμε να εξελίξουμε την εφαρμογή του μομβιλικού σε το πρώτο ελληνικό γερμανικό που πέρασε μέσα. Και πραγματικά, ήταν ένα από τους πρώτους γερμανικούς μομβιλικούς που πέρασε μέσα, το πρώτο ελληνικό γερμανικό, το πρώτο ελληνικό γερμανικό και το πρώτο ελληνικό γερμανικό που πρέπει να υποστηρίξει. Οπότε, ευχαριστούμε σε τρεις μοτοσυκλέτες, το πρώτο σε μομβιλικη μουσική, το δεύτερο σε μομβιλικές εφαρμογές και το τρίτο σε ενδιαφέρονες μομβιλικές που θα σας αναβάζουν μέσα από τη φραγματικότητα μας. Ευχαριστούμε!