Μεθοδολογίες Κοστολόγησης και Τιμολόγησης για Υπηρεσίες και Δίκτυα (2023-04-12-18:10:09) / Μέρος 2 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Κατσιάνης Δημήτρης (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2023)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: Αυτή είναι η κατάσταση του πυροβολίου, όπου δεν υπάρχει κανείς που θα ελευθερώσει την δικασία του. Αυτό είναι το κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου, όπου ο αδερφός ελευθερώσει την δικασία του πυροβολίου. Αυτό είναι το κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου. Η κατάσταση του πυροβολίου είναι η κατάσταση του πυροβολίου.