Μαθαίνω την αλήθεια Λέω όχι στο τσιγάρο (Υπουργείο Υγείας Κεντρική Υπηρεσία, 2014)
: Ο θλητισμός είναι η υγεία. Μαθαίνω να μην καπνίζω. Μου αρέσει να δημιουργώ, να χορεύω. Επιλέγω να μην καπνίζω. Καπνίζω. Νιώθω ελεύθερος, νιώθω βυνατός και απαιτώ έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο.