Με το self-test επιστρέφεις στο σχολείο και τους φίλους σου, με ασφάλεια (Υπουργείο Υγείας Κεντρική Υπηρεσία, 2021)
: Είναι ok να πάω σχολείο. Το πιο σημαντικό τεστ γίνεται εκτός σχολείου. Γιατί με το self-test επιστρέφεις σε αυτό και τους φίλους σου με ασφαλία. Βρες το δωρεάν στον θαρμακείο της γειτονιάς σου και κάνε το εύκολα και απλά στο σπίτι σου. Πρέπει να μάθεις περισσότερα στο self-testing.gov.gr