Ενημέρωση δικαιούχων για την υποβολή ΕΑΕ 2017 (ΥΠΑΑΤ Youtube Channel, 2017)
: Κάθε χρόνο, πάνω από 3 δισεκατομμύρια ευρώ δίνονται υπό τη μορφή επιδοτήσεων για τη βοήθεια και την ανάπτυξη των αγροτών και των καλλιεργειών τους από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ΟΠΚΕΠΕ. Η περιουσία σου. Η γη σου. Ο κόπος σου. Και φέτος έχεις την ευκαιρία να ενταχθείς στα προγράμματα επιδοτήσεων και να δεις τους σκόπους σου να πιάνουν τόπο. Έλα από 15 Μαρτίου έως και της 15 Μαΐου σε ένα από τα 280 πιστοποιημένα Κέντρα Υποδοχής Ετήσεων. Συμπλήρωσε προσεκτικά την αιτισή σου υποδεικνύοντας την ακριβή θέση του χωραφιού σου και κατέθεσε την ο ίδιος με ασφάλεια. Σιγουρέψου ότι πήρες το ακριβές αντίγραφο της αιτισής σου. Εξασφάλισε την πληρωμή σου χωρίς πεινές και πρόστιμα. Αν θέλεις, μπορείς να συμπληρώσεις τη δήλωσή σου online στην ιστοσελίδα μας στο www.opecpe.gr. Είναι στο χέρι σου. Online μόνος σου, γρήγορα, απλά και δωρεάν. Και μην ξεχνάς, είμαστε δίπλα σου για οποιαδήποτε ρώτησή σου. Επικοινώνησε στο 210-880-2000 ή στο 1540 και ένας ενεργάτης μας θα είναι στη διάθεσή σου, για να σε βοηθήσει σε κάθε απορία σου. Και προσοχή, θυμήσου πως δεν θα υπάρξει καμία χρονική παράταση μετά της 15 Μαΐου. Γι' αυτό, συμπληρώνεις εγκέρος και εμπρόθεσμα τη δήλωσή σου και πληρώνεσαι και φέτος στην ώρα σου. OPKP