Έντονα Καιρ.Φαινόμενα-Οδηγίες (Cityofathens, 2017)
: Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Ενημερώνομαι για οδηγίες προστασίας, αποπλημμύρες, έντονα καιρικά φαινόμενα και άλλες φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας civilprotection.gr