Nicole Paris and Ed Cage: A beatboxing lesson from a father-daughter duo | TED (TEDx Patras, 2016)
: Τέτοιοι παιδιά, κάντε κάποιο ήχο! Τέτοιοι, κάντε κάποιο ήχο! Είστε έτοιμοι, είστε έτοιμοι, είστε έτοιμοι, είστε έτοιμοι! Είστε έτοιμοι, κάντε κάποιο ήχο! Είστε έτοιμοι, κάντε κάποιο ήχο! Είστε έτοιμοι, κάντε κάποιο ήχο! Είστε έτοιμοι, κάντε κάποιο ήχο! Είστε έτοιμοι, κάντε κάποιο ήχο! Είστε έτοιμοι, κάντε κάποιο ήχο! Είστε έτοιμοι, κάντε κάποιο ήχο! Είστε έτοιμοι, κάντε κάποιο ήχο! Είστε έτοιμοι, κάντε κάποιο ήχο! Είστε έτοιμοι, κάντε κάποιο ήχο! Είστε έτοιμοι, κάντε κάποιο ήχο! Είστε έτοιμοι, κάντε κάποιο ήχο! Είστε έτοιμοι, κάντε κάποιο ήχο!