Δημοτικές Βιβλιοθήκες Ερμιόνης και Αιγίου | Αποκτούμε δεξιότητες, δημιουργούμε κοινό (Future Library, 2014)
: Γεια σας, είμαστε η Μυρέλα Πουερμιώνη και η Αργυρό από τη Δημοτική Βλιοθήκη του Αιγίου. Αντιπροσωπεύουμε τα αντίθετα όλα και τίποτα. Τρεις λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό στην κάθε μία είναι ιδέες, περιπέτεια, φαντασία, ταξίδι, δημιουργικότητα και χαρά. Ευχαριστούμε.