Ενημέρωση πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου / Ο κ. Στέλιος Πέτσας γεννήθηκε το 1970 και είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, αλλά και κάτοχος πτυχίου στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Δίκαιο Διεθνών Συναλλαγών (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Ο κ. Στέλιος Πέτσας γεννήθηκε το 1970 και είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, αλλά και κάτοχος πτυχίου στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Δίκαιο Διεθνών Συναλλαγών