Παρουσίαση Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (University of West Attica, 2023)
: [♪ Μουσική στην αρχαία Μαθ jones με katowice st, Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά! Βασιλιά!