Thea Halo (Τέα Χάλο): Ο ρόλος του βιβλίου στη ζωή μου (ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, 2011)
: Ευχαριστούμε πολύ. Είναι πραγματικό να είμαι εδώ και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους που μου έφεραν να έρθουν και ειδικά τον Αλεξάνδρα Παπαγουζόγλου, την Επιτροπή Ασσοσιακή, τον Πρόεδρο του Περιστέρι και την Επιτροπή Αδερφή Μαίρα Μαριέ Τσιότα. Ευχαριστώ όλοι. Έχω δημιουργηθεί να μιλήσω για το σημαντικό ρόλο που παίχνουν τα κομμάτια μου, όχι ακόμα και το όνομα μου. Ίσως θα πρέπει να ξεκινήσω με το πρώτο κομμάτι που έκανε όταν ήμουν παιδί. Ήταν ένα σχολικό κομμάτι όταν ήμουν στην πρώτη σχολή, ονομάζοντας «Μουσική με τον Δικ και τον Γέιν». Ήταν μόνο μια ιστορία για έναν παιδί και μια γυναίκα και έναν κομμάτι με το όνομα «Μουσική με τον Γέιν». Ήταν μία διάφορα ιστορία όπου κανείς ήταν αυτοίς με ένας κομμάτις και με έναν μυαλό. Ήταν μία διάφορα ιστορία όπου κανείς ήταν αυτοίς με έναν μυαλό. Οι ευχαριστικοί οι ευρωβουλεία, οι ευρωβουλεία, οι ευρωβουλεία, οι ευρωβουλεία, οι ευρωβουλεία, οι ευρωβουλεία, οι ευρωβουλεία, οι ευρωβουλεία, οι ευρωβουλεία, οι ευρωβουλεία, Ακόμα και ο Dick & Jane υπήρξαν, όχι επειδή η ιστορία ήταν τόσο εντυπωσιακή, αλλά επειδή ήταν η πρώτη φορά που έγινα συμμετέχης στο μιλάνι. Ήταν μέσα στη δημιουργία μου ως διακοπιστή, ακόμα και σε αυτό το τέτοιο αγώνα, που δημιουργήθηκε να φτιάξει τα χαρακτήρια στη ζωή. Στην αίσθηση, η διακοπιστή έγινε ένας συμβιωτικός αγώνας από διακοπιστή και διακοπιστή, συμμετέχει μέσα στη γραμμή. Δεν υπάρχει κανένας τόσο μεγάλο επίπεδος επίπεδος, οπότε η συμμετέχη μεταξύ διακοπιστή και διακοπιστή δεν τελειώνει. Οι μεγαλύτεροι διακοπιστές της ιστορίας γίνονται ένας εντυπωσιακός μέρος από εμάς, από τη γραμμή μας και, μερικές φορές, ακόμα και από τη δημιουργία μας. Στην αίσθηση των 14 χρονών, σκίφτηκα πάνω από τα παιχνίδια μοναδικά, οι γυναίκες μου έγιναν να διακοπιστεί και πήγαιναν στους κλασικούς. Παρακαλώ πρώτα την ιστορία του Homer σε μια μικρή γραμμή. Το Hollywood film Ulysses, που παρακολουθούσε ο Kirk Douglas, που είδα με τη μητέρα μου, το χρόνο που έφερε, εμφανιζόταν το ενδιαφέρον μου. Θα ήθελα να γνωρίσω περισσότερα. Όταν παρακαλώ την ιστορία και ξεκίνησα να διακοπιστεί, η αγαπημένη μου ιστορία γεννήθηκε. Παρακαλώ την ιστορία με το χρήμα που έκανα από τα παιχνίδια μοναδικά μετά από τη σχολή. Όταν τελειώθηκα την ιστορία, ξεκίνησα την Οδυσσία. Μετά έκανα όλα τα κομμάτια για την ελληνική μυθολογία που μπορούσα να βρω. Παρακαλώ, ακόμα δεν ήξερα ότι ήμουν ελληνική. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ, όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά. Παρακαλώ όταν ήμουν 16 ή 17, έκανε τα Ρωσιακά.