ΒΡΑΔΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΕΜΠ 2017 (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - NTUA, 2017)
: cedes.psu.gr Το πιστό είναι το πιο πληκτικό πρόβλημα! Το πιστό είναι το πιο πληκτικό πρόβλημα! Το πιστό είναι το πιο πληκτικό πρόβλημα! Το πιστό είναι το πιο πληκτικό πρόβλημα! Παρακαλώ να σας ευχαριστώ για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας. Παρακαλώ για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας. Παρακαλώ να σας ευχαριστώ.