Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΣΚΙ - European Waterski Championships (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2021)
: ΑΔΡΕΝΑΛΗΝΗ ΣΤΑ ΥΠΣΗ Πανευρωπαϊκά Προταθλήματα Θαλασσίου Σκη Ανδρώων, Γυναικών και ΑΜΕΑ ΣΤΑ ΥΠΣΗ ΣΤΑ ΥΠΣΗ ΣΤΑ ΥΠΣΗ