Flight At The Museum | Benaki | Emptyfilm | 2011 (The Benaki Museum, 2011)
: Επίσης, κομμάτι της ατμόσφαιρας και της ατμόσφαιρας, το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο. Αλλά, όταν βλέπεις ένα πρόγραμμα που δεν είναι δύσκολο, πρέπει να το πει. Αν δεν είναι δύσκολο, πρέπει να το δείς. Αλλά, όταν βλέπεις ένα πρόγραμμα που δεν είναι δύσκολο, πρέπει να το πει. Αλλά, όταν βλέπεις ένα πρόγραμμα που δεν είναι δύσκολο, πρέπει να το δείς. Αν δεν είναι δύσκολο, πρέπει να το πει. Αν δεν είναι δύσκολο, πρέπει να το πει. Αν δεν είναι δύσκολο... Αν δεν είναι δύσκολο, πρέπει να το πει. Αν δεν είναι δύσκολο, πρέπει να το πει. Αν δεν είναι δύσκολο, πρέπει να το πει. Αν δεν είναι δύσκολο, πρέπει να το πει. Υπότιτλοι AUTHORWAVE