Κρίση και ΜΜΕ: Η εικόνα της Ελληνικής οικονομικής κρίσης στα Ευρωπαϊκά ΜΜΕ (Μέρος Β') / Ποιοι παράγοντες συντελούν στην κάλυψη ενός γεγονότος, καθορισμός ημερήσιας θεματολογίας, Κάλυψη της κρίσης από τα ΜΜΕ: Σχέση των οργανισμών ΜΜΕ με την κρίση, ο Ευρωπαϊκός τύπος για την Ελληνική κρίση, Κρίση στην Τηλεόραση. - Παναγιώτου Νικόλαος (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
Ποιοι παράγοντες συντελούν στην κάλυψη ενός γεγονότος, καθορισμός ημερήσιας θεματολογίας, Κάλυψη της κρίσης από τα ΜΜΕ: Σχέση των οργανισμών ΜΜΕ με την κρίση, ο Ευρωπαϊκός τύπος για την Ελληνική κρίση, Κρίση στην Τηλεόραση.: Αυτό είναι το 1, όταν είχαμε πολλά περισσότερα δημοσιακότητα στη Γερμανία μέχρι την πρώτη φάση της κρίσης, το 9 και το 10 δηλαδή, και στη συνέχεια από το 1 έγιναν δημοσιακότητα που προπλιασιάζονταν στον ελληνικό τύπο, το άλλο που είπε η Στεφάνια Μάρθα είναι ότι τα αίτια της κρίσης από τον τύπο χαρακτηρίζονται ως κοινωνικοπολητικά και στηρίζονται πάνω στον προφήτη του Έλληνα, στα χαρακτηριστικά αυτά τα οποία έχουν περάσει ως δικά χαρακτηριστικά, η ελληναστατευμένη ιστορία. Είχαμε δείξει αυτή την έρευνα και υπάρχουν σήμερα 3 βίντεο τα οποία θέλω να δούμε μαζί για να τα συζητήσουμε. Το πρώτο που θα δούμε είναι από το κανάλι Αλιτζαζίρα. Από το Αλιτζαζίρα έχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με λύση ενυπόστια, το οποίο είναι ενημερωτικό και ασχολείται κατά καιρούς με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, με την ανάγκη της οικουσίας από το ΣΥΡΙΝΑ και λοιπά. Το πρώτο βίντεο το οποίο θα δούμε και διαρκεί ό,τι παραβάλλει από 10 λεπτά, έχει να κάνει με το πώς το ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την εξουσία και πώς στη συνέχεια θα δείτε τι σημαίνει αυτό για το γερμανικό τύπο, για το βρεταρικό τύπο, θα δείτε τα εξώφια, θα δείτε την εικόνα του υπουργού οικονομικών του Βαρουφάκη, πώς παρουσιάζεται. Και αυτή είναι έτσι ένα μικρό προφίλ του πώς παρουσιάστηκε η ανάληψη του ΣΥΡΙΖΑ από τα εξέναμες ενημέρωσης. Λοιπόν, δείτε το λιβάκι και θα το συζητήσουμε. Εγώ θα το διακόψω, πιθάνω ότι θα το διακόψω στη καθόλου, αλλά θα το διακόψω μια φορά για να είναι πολύ σύντομο. Είναι στα αγγλικά, αλλά τα αγγλικά είναι πολύ απλά και θεωρώ ότι θα το καταλάβατε όλοι. Τελευταία, τελευταία, τελευταία, τελευταία, τελευταία. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε. Ακούτε, όπως μπορείτε.