Επιχειρήσεις Άρτας - Oινοποιείο Αποσταγματοποιείο Μπίζας (ARTA WebTV, 2023)
: [♪ Μουσική très Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Nhανowser Τα προϊόντα που παράγουμε είναι το κρασί και το τσίπουρο. Το κρασί έχει την ονομασία Άρτιος, όπου Άρτιος σημαίνει πλήρης, ακέραιος, ολοκληρωμένος, τέλειος και χωρίς υλίψεις. Κάνουμε προφανώς λόγο παίγνειο με την πόλη μες στην Άρτα την οποία καταγόμαστε και θέλουμε να τιμήσουμε και στην αιτικέτα μας μπροστά έχουμε Άρτια νούμερα. Συγκεκριμένα το λευκό το κρασί έχει τον αριθμό 4 και το κόκκινο το κρασί έχει τον αριθμό 2. Το λευκό το κρασί έχει τον αριθμό 4 και το κόκκινο το κρασί έχει τον αριθμό 6. Όλα τα κρασιά παράγονται με τη μέθοδο της κρυοχείλησης, είναι με φυσική ροή, δεν έχουν καμία πίεση και μέχρι τώρα τα αποτελέσματα, οι κριτικές που λαμβάνουμε από την αγορά είναι πάρα πάρα πολύ καλές και είμαστε γεμάτοι με διάθεση να προχωρήσουμε σε μεγαλύτερες ποσότητες και να δώσουμε στον κόσμο να γευτεί όσο πιο πιο πολλούς μπορούμε το κρασί μας. Και το τσίπορο έχει την ονομασία αγλαίτσα, το οποίο έχει ήδη κατακλείσει την αγορά της Άρτας και έχει αρέσει και σιγά σιγά αρχίζει να φεύγει και πέρα από την πόλη. Έχει λεπτό άρωμα, έχει ένα ιδιαίτερο άρωμα, είναι γνήσιο, είναι γνήσιο υπηρώτικο τσίπορο και μέχρι τώρα τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι ότι αρέσει πολύ στον κόσμο και ιδιαίτερα στην νεολαία. Η επιχειρηματικότητα της περιοχής πιστεύω ότι μπορεί να πτυχθεί με τον τσίπορο του κόσμου, με τον τσίπορο του κόσμου, με τον τσίπορο του κόσμου, με τον τσίπορο του κόσμου, με τον τσίπορο του κόσμου, με τον τσίπορο του κόσμου, με τον τσίπορο του κόσμου. Η επιχειρηματικότητα της περιοχής πιστεύω ότι μπορεί να πτυχθεί με τον τουρισμό. Θα πρέπει όλοι συλλογικά να δούμε πώς μπορούμε στην Άρτα να φέρουμε επισκέπτες οι οποίοι θα μας γνωρίσουν από κοντά, θα μπορέσουν να δουν τις ομορφιές μας, θα μπορέσουν να γευτούν τα προϊόντα μας και η Άρτα να γίνει μια επισκέψιμη πόλη και να αρέσει στον κόσμο.