Η ιστορία του Omar (unhcrgreece, 2019)
: Είμαι ο Ζιάδ Ζινάδης, από τη Συρία, στην πόλη του Χομσού. Έχω έναν πατέρα και 6 παιδιά. Η οικογένειά μου είναι από 8 άνθρωποι. Είμαι μαζί μου και έχω 6 παιδιά. Είμαι στην πόλη του Χομσού. Είμαι διεργαστής και εργαζόμενος. Έχω μέρες και μέρες να δουλεύω. Είμαι διεργαστής και εργαζόμενος. Είμαι διεργαστής και εργαζόμενος. Είμαι διεργαστής και εργαζόμενος. Έχω μέρες, μέρες, αθώρες, εξουσιακές, μικρές, μπαρφάνες, όλα σχετικά με τις γυναίκες. Έχω ένας μικρός σύστημας από τους άνθρωποι. Είμαι μέσα στο σχέδιο του μέτρου. Ήταν σαβαρός και χαρούμενος. Δεν έκανε τίποτα. Έχουμε ασφάλεια, ό,τι θέλουμε θα βρουμε. Είμαι διεργαστής και εργαζόμενος. Έχω ένα μ Και μέχρι τώρα που είχαμε αυτήν τη διάρκεια, δεν ήθελαν να φύγουμε από το χώρο μας. Μέχρι το σημείο που έγινε η καταστροφή, που είχαμε στο χώρο μας, εγώ, χωρίς συμβουλή, έφυγα με τα πόδια που είχα ασχοληθεί. Δεν αλλάξα τα πόδια μου, δεν έφυγα από το σπίτι μου. Είχα μερικές σχάσεις, όταν έφυγα στο σπίτι μου, δεν μου είχα τέτοια εμπsociότητα. Ήταν από την σ неп Έφεραν με εμένα και μετά έφεραν και έφεραν και έφεραν. Έφεραν και έφεραν και έφεραν. Κοινόταν στον Πραγματικό Πρόεδρο και είπαμε ότι είχαμε μια έντονη επέξοδο. Ήρθατε στον Παγκόσμιο και είπαμε ότι είστε συμμετέχους στην Λουξενμبούργο. Έφεραν και έφεραν το όνομα του Πραγματικού Πρόεδρο, χάρη σε χάρη, για να το ξεχωρίσω. Σε ευχαριστούμε, Δάνει, που μας έπρεπε να χρησιμοποιήσουν. Για παράδειγμα, έφεραν ότι έρχονται από τη ΣΥΡΙΚΑ. Μπορούμε να έρθουμε να κάνουμε τη σπίτι μας μικρότερα. Για παράδειγμα, έτσι. Αλλά δεν είναι σωστό με εμάς. Πρέπει να δουλεύουμε για να φτιάξουμε. Υπήρχε να δουλεύω σε μια εστιατόρια, καρλάζι για τη Λουξενμβούργο, ελεκτρική. Υπήρχε να δουλεύω σε όλα τα πράγματα, με τα μικρά πράγματα του κόσμου. Για εμένα, δεν έχω κερδίσει τίποτα. Ο πατέρας μου, επίσης, δεν έχω κερδίσει τίποτα. Μόνο ότι έχουμε μείνει δουλευμένοι. Βοηθήστε τα κοινωνικά μέρη και τις γεωγραφικές οδηγίες. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι που βλέπουμε εδώ, δεν έχουν όλα τα ίδια. Είμαι σε ένα σχολείο τώρα. Είναι πολύ καλό για εμένα. Έχω πολλούς φίλους στην σχολεία. Κάποιες φορές βγαίνω μαζί τους. Βγαίνω στην Βελβάλη, εδώ, στο παρκ, για να κάνω βέλο ή κάτι άλλο. Κάποιες φορές βγαίνω στην Βελβάλη, εδώ, στο παρκ, για να κάνω βέλο ή κάτι άλλο. Αν κάνω φιτινέζ, η καρδιά μου θα μείνει στην φιτινέζ. Δεν πιστεύω κάτι άλλο. Όταν ήμασταν εδώ, στο Λουξεμβούργο, το πρώτο ή το δεύτερο μέρος, ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, γιατί δεν είμασταν συνηθίστατοι να εξασφαλίσουμε. Έχω αγοράσει αυτήν την καρδιά μου. Είναι καλή, αλλά όταν βλέπω την άλλη καρδιά μου, πιστεύω «Όχι, τι είναι αυτό!», αλλά αγαπάω την καρδιά μου. Αυτό είναι το καλύτερο μέρος μου. Αυτό, τι είναι αυτό? Α, και αυτό. Οι φίλοι μου δουλεύουν, και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς, γιατί θα δουλεύουν. Κι εμένα θα έρθω κάποιες μέρες και θα δουλεύω εδώ στο Λουξεμβούργο. Θα πω ότι είναι το χώρα μου.