Καλαμιά Άρτας (ARTA WebTV, 2022)
: Rs. 310,000,00 Η πάνω κατάσταση θα είναι χαlıστή, όπου θα βρουν κομμάτι, αλλά δεν θα έχουν τίποτα να γνωρίζουν. Αν λοιπόν έκανε να βρουν κομμάτι, θα έβρισαν έναν πόρτο. Αν έβρισαν έναν πόρτο, θα έβρισαν έναν κομμάτι, θα έβρισαν έναν κομμάτι, θα έβρισαν έναν κομμάτι, θα έβρισαν έναν κομμάτι, θα έβρισαν έναν κομμάτι, θα έβρισαν έναν κομμάτι, θα έβρισαν έναν κομμάτι, θα έβρισαν έναν κομμάτι, θα έβρισαν έναν κομμάτι. Βρίσκομα στην Καλαμμιά, η οποία βρίσκεται στο έκτο χιλιόμετρο από το κέντρο της Άρτας, έχει 1.500 κατοίκους, βρίσκεται επί της Εθνικής Οδός της Καλαμμιάς και βρίσκεται στο κέντρο της Άρτας. Βρίσκομα στην Καλαμμιά, η οποία βρίσκεται στο έκτο χιλιόμετρο από το κέντρο της Άρτας, Έχει 1.500 κατοίκους, βρίσκεται επί της Εθνικής Οδού Άρτας Ιωαννίνων, διέρχεται μέσα από το χωριό η Αθηνική Οδός. Οι κάτοικοι στην κοινότητά μας ασχολούνται επί το πλήστον με το γεωργικό τομέα, ακτινίδιο, μανταρίνι, πορτοκάλι και την κτηνοτροφία. Επίσης, στο χωριό μας βρίσκεται η βιομηχανία Γάλακτος, η οποία εξυπηρετεί τους κάτοικους για να φεύγει το προϊόντο γάλα από το χωριό μας. Δουλεύουν πολλοί κάτοικοι σε αυτή τη βιομηχανία. Υπάρχει για το γεωργικό τους κομμάτι. Υπάρχουν πολλά καταστήματα τα οποία έχουν τα γεωργικά εφόδια, τα πάντα τα εφόδια για όλους τους αγρότες. Υπάρχει ακόμη επίσης βιομηχανία ζωτροφών που εξυπηρετεί τους κάτοικους. Υπάρχει σκεβαστήριο για να προωθείτε το προϊόν, είτε πορτοκάλι, είτε μανταρίνι, είτε ακτινίδιο. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο σχολείο, το οποίο είναι εξαθέσειο δημοτικό και πίσω μας ακριβώς είναι και το νηπιαγωγείο. Έχουμε επίσης το περιφερειακό ιατρίο της κοινότητας, ο οποίος εξυπηρετείται δύο φορές το μήνα, έρχεται η γιατρός είτε για να γράψει φάρμακα, είτε να εξετάσει το σχολείο. ο οποίος εξυπηρετείται δύο φορές το μήνα έρχεται η γιατρός είτε για να γράψει φάρμακα, είτε να εξετάσει τους κάτοικους. Υπάρχει ακόμη το γήπεδο της Καλαμιάς, που είναι πλήρες λειτουργικό αυτή τη στιγμή. Έχουμε τη ζωοδόχου πηγής στη εκκλησία στο χωριό μας, ο οποίος γίνεται κάθε χρόνο Λιτανεία. Στην είσοδο του χωριού μας βρίσκεται το Μνημείο Προσώδων, που το 1943 εκτελέστηκαν εφτά κάτοικοι του χωριού μας και το τιμούμε κάθε χρόνο. Στο χωριό μας έχουν γίνει αρκετά έργα, Όπως και το σχολείο εδώ αυτή τη στιγμή που βρισκόμαστε έχει επιπροσθή ενεργειακή αναβάθμιση εξωτερικά και εσωτερικά με κουφώματα καινούργια, πόρτες, φωτισμό ΛΕΝΤ και το σημαντικότερο αντλιαθερμότητας ο οποίος θα κρατάει το σχολείο ζεστό όλο το χρόνο για τα παιδιά. Από τα σημαντικότερα πράγματα που έχουν γίνει είναι ασφαλτοστρώσεις των αγορτικών δρόμων που υπηρετούνται όλοι οι κάτοικοι, και οι αγρότες και εμεί, στο χωριό μας, ούτως ώστε να βγαίνει, να μπαίνει το προϊόν και να βγαίνει άνετα, χωρίς προβλήματα, είτε να μπαίνουν φορτηγά για να φύγει το προϊόν για εξαγωγή. Βρίσκεται σε εξέλιξη η αποχέτρευση στο χωριό μας, ο οποίος είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για την υγιεινή του χωριού. Έχουμε τον ειδατόπεργο, ο οποίος έχει γίνει καινούργια μελέτη με καινούργιες συγκαταστάσεις του αντιλεωστασίου. Υπάρχει τη λιμετρία η οποία βοηθάει τη σωστότερη κατανάλωση, που είναι σε συνδυασμό με τον Δήμο Αρτεών που υπάρχει ο έλεγχος. Έχει γίνει η μελέτη σε συνεργασία με το Δήμο Αρτέων για το κυκλικό κόμβο που θα γίνει στην Αθηνική Οδό Άρτα Σιονύνων στον κόμβο στη Φιλοθέη. Αυτό θα ξυπηρετεί τον κόσμο και τους περαστικούς και τους κάτοικους του χωριού μας γιατί είναι πιο ομαλή η διέλυψη των χημάτων και λιγότερα αντικείματα. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον δήμορχο Αρτέων, τον κ. Χρήστος Τσουριάννη, γενικά με όλες τις υπηρεσίες του δήμου και τους αντιδημάρχους. τα προβλήματα είτε μικρά είτε μεγάλα είτε της καθημερινότητας και μη, άμεσα, εύκολα και με μεγάλη και γρήγορη ανταπόκριση.