i2fest 2011 Το 2o φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής (Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology, 2011)
: Έκλεισε εχθές το βράδυ της Πήλυσης το Δεύτερο Φεστιβάλ Βιβιμεχανικής Πληροφορικής, που για τέσσερις ημέρες παρουσιάσε νέα επιτέγματα των φοιτητών του Τ.Κ. Καβάλας στον Κρισιακό Κέντρο Απόστολος Μαρδύρης στην Νέα Καρβάλη. Οι δράσεις του Φεστιβάλ κινήθηκαν σε τρίτυπα στιγμές. Πρώτη κατηγορία, σχολείου μαθητές γονείς, δεύτερη κατηγορία ακαδημαϊκός χώρος και επιχειρήσεις και τρίτη κατηγορία πολιτισμός πολιτική. Το Σαββάτο, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε μια σημαντική μοίρα τεχνολογίας με τίτλο Εφαρμογής Τελετρονικής Μάθησης και Διδασκαλίας στην Εκπαίδευση, με διακεκριμένους ομιλητές. Επιτρέψαμε πόσο μεγάλο είναι το αυτοκίνητο, πόσο είναι μεγάλο, όπως βλέπουμε εδώ πέρα, μας συμφανίζει στην οθόνη και σε ανάλογο λεντάκι. Αν είχαμε το μεσαίο το αυτοκίνητο και το βάζαμε για μέτρηση θα μας έβγαλε και στην οθόνη και στο λεντάκι ότι το μέγεθος του είναι μεσαίο και αν ήτανε μικρό το μέγεθος του θα μας έβγαζε και στην οθόνη και στο λεντάκι ότι είναι μικρό. Επίτα θα πάρουμε, έστω αν θέλει να περάσει το μεγάλο να πληθεί, βλέπουμε ότι το μέγεθος του είναι μεγάλο, βλέπουμε ότι υπάρχει νερό και σαπούνι στις δεξαμενές. Αν δεν υπήρχε θα άναβε κόκκινο λεντάκι εδώ που θα σήμανε ότι πρέπει να κεμίσουμε μια πριν δυο δεξαμενές μας. Εφόσον θεωρούμε πως έχει νερό και σαπούνι προχωράει το αυτοκίνητό μας με το που ανεβαίνει στο νημάτα λειτουργεί αυτόματα και όση ώρα προχωράει το αυτοκίνητο ενεργοποιούνται αυτόματα διάφορες ενέργειες. Το ξέπλυμα, το στέγνομα.