Εμβολιασμός Ηλικιακής Ομάδας 55-59 (Υπουργείο Υγείας Κεντρική Υπηρεσία, 2021)
: Εθνική Εξτρατή Εμβολιασμού. Κάθε μέρα, δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας εμβολιάζονται κατά της COVID-19, οργανωμένα και με ασφάλεια. Κάθε εμβόλιο είναι ένα βήμα προς το στόχο μας, να είμαστε όλοι υγιείς και προστατευμένοι. Από της 21 Απριλίου έχει ξεκινήσει η διαδικασία των ραντεβού και για τα άτομα 55 έως 59 ετών. Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας εύκολα και απλά, με έναν από τους τρεις γνωστους τρόπους και δεν ξεχνάμε, μετά τον εμβολιασμό συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας. Εθνική Εξτρατεία Εμβολιασμού