Ενότητα 11: Σουίτα εργαλείων / Διάλεξη 1 / Σουίτα εργαλείων - Μπράτιτσης Θαρρενός (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
Σουίτα εργαλείων: Του όμως στο σημείο αυτό θα αναφερθούμε σε μια σε ένα σύνολο εργαλείων χαρακτηρίζεται με τον όρο σουίτα γραφείου ΕΟΠΠΥ μέχρις σημείου για τον και για το ίδιο θέμα στις σπουδές του αλλά και για τον εκπαιδευτικό που θέλει πέραν του να κάνει μαθήματα θα μπορέσει να δημιουργήσει υλικό και να συμμετάσχει σε οποιεσδήποτε άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες όπως συνεργάτη μου άσχετα αν είναι για ένα σύνολο πρόκειται για ένα σύνολο εργαλείων που ζω είναι σαν το Microsoft Office το γνώρισμα περισσότεροι την αλήθεια κυριότερων το βασικότερο εργαλείο του walk τοπίο γράφουμε κείμενα και το όλο κλίμα το οποίο κάνουμε παρουσιάσεις υπάρχουν επιπρόσθετα άλλα εργαλεία το οποίο όμως έχουν διορισθεί κινούμενος πεζός στο excel κλπ σε στην περίπτωσή μας θα μας απασχολήσει το οφείλεις ναι γιατί έχει την εξής ιδιομορφία που ρωτούν βασική του έκδοση που περιλαμβάνει όλα αυτά είναι επί πληρωμή έχει ένα κόστος απόκτησης είναι και δεύτερο στις νεότερες εκδόσεις παρατηρούμε ότι υπάρχει μια στροφή προς την χρήση ξανά περιβάλλοντα στο σύννεφο στο cloud όπως λέμε στην ίδια εκπομπή στον όπου ο χρήστης πληρώνοντας μια ερμηνεία η ετήσια συνδρομή έχει προσβάσεις αυτή την υπηρεσία μέσα από το διαδίκτυο βασική αρχή που ακολουθείται και στα τέσσερις μαθήματα που θα το κάνουμε μαζί ξανά στη διάρκεια των σπουδών αφού το είμαι ότι ασχολούμαστε πατάμε εναλλακτικές υπηρεσίες οι οποίες παρέχονται δωρεάν πλατφόρμες και εργαλεία δεν όποιο μόριο χρήστης ακουμπήσει χωρίς κανένα χρηματικό κόστος και μετά μπορεί να κάνει εξίσου καλά τη δουλειά του μια ακολουθώντας τις λογικές αυτές στον έπιπλο με εργαλείων αυτό το εργαλείο στα χρησιμοποιήσουμε ισότητα λέγεται Libre Office και έτσι παλαιότερα λεγότανε Open Office στην μετεξέλιξη του ονομάστηκε Lindy hop Greece θα δούμε σε πρώτη φάση πως μπορούμε να το αποκτήσουν πάμε λοιπόν στην ανοίγουμε ένα φύλλο με τη δραχμή Libre Office . όλο αμέσως πηγαίνουμε εδώ φαίνεται το λιπ γκλος πώς γράφεται έτσι πηγαίνουμε αμέσως λοιπόν στην σελίδα αυτή η οποία πέραν του ότι έχει πληροφορίες συνέχεια μας βγάζει κατευθείαν ένα παράσιτο το οποίο λέει μπορούμε να βρούμε ένα μόνο πράγμα να το μελετήσουμε να πάμε στο πολύ χαμηλό όγκο πηγαίνω στο μαύρο όμως μας βγάζει δίνει αίσθηση της λίρα από την οποία μπορούμε να πάρουμε την τελευταία σου αυτή τη στιγμή ν 5.0 δύο έχει μέγεθος Διακόσια 10 ΠΑΕ και να κάνουμε κλικ εδώ θα κατέβει έκδοση για Windows στιγμή έτσι το μεγάλο πλεονέκτημα του λιμένος προσφέρεται και σε άλλες πλατφόρμες αλλά λειτουργικά συστήματα όπως λένε στις ΗΠΑ για τον μέσο χρήστη λοιπόν που είναι ενα έναν υπολογιστή που έχει τώρα ακούει τους μέσα και ενδεχομένως θα βρει μια μπαίνει μια περιορισμένη έκδοση του Office που θα έχει μόνιμο το One με κάποιες δυνατότητες ζητεί την πλήρη εκτός του ότι τίποτα από τα υπόλοιπα οπότε κάνοντας κλικ εδώ κατέβαινε ένα αρχείο στον υπολογιστή μας με επέκταση MSI έτσι αυτό θα κατέβει κάντε διπλό κλικ όταν ολοκληρωθεί το κατέβασμα του επόμενου επόμενο απομένουν και έτσι έχει εγκατασταθεί το LibreOffice τον υπολογιστή μας του λούβρου Χρυσός περιβάλλον ανοιχτού κώδικα και ελεύθερο λογισμικό έχει το πλεονέκτημα ότι έχει πνεύμα δουλικό γίνεται μια μεγάλη κοινότητα χρηστών από πίσω δύο ποιητικές πρόσθετα εργαλεία ανεβάζουν οδηγίες παρέχουν βοήθεια γνωστών και Χελμού κλπ έτσι και μπορεί κανείς να βρει πολλές πληροφορίες για το πώς θα χρησιμοποιήσει το LibreOffice εμείς αυτό που θα κάνουμε στην παρούσα φάση να εξοντώσουμε εγκαταστήσει θα πάμε από όλες αφορά έννοιες έτσι θα κατέβουμε θα δούμε εδώ δουβλίνου οροφής και μάθουμε καταρχήν ποιά είναι τα επιμέρους και επιμέρους εφαρμογές που συνιστώνται δηλαδή τη σουίτα LibreOffice είναι το μπρίστολ καλά το δέντρο το πρόσωπό μας και τώρα θα πατήσω το δουβλίνο τρεις πάγωσαν έξω τώρα βεβαίως αυτό που μας ενδιαφέρει στην παρούσα φάση να επεξεργαστείς κειμένων αλλά πατσουλί Ευρώπης όπου είναι μια κεντρική ένα κεντρικό παράθυρο το οποίο μου επιτρέπει όλες τις επιμέρους εφαρμογές προστατεύω είχα στον αναρχικό στον υπολογιστή του Libre Office τρεις το οποίο όμως κάθε φορά που δουλεύω μου βγάζει πάνω δεξιά υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις ένα εικονίδιο μολονότι υπάρχουν ενημερώσεις και μπορείς να κατεβάσεις που σημαίνει ότι σταδιακά έχω φτάσει στην έκδοση πέντε άρα καθιστώντας το μια φορά μπορεί ο χρήστης να είναι πάντα ενημερωμένος βλέπουμε λοιπόν ότι μπορούμε να φτιάξουμε ένα έγγραφο και μένει να δούμε αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση του lip gloss ρεύμα κάνε κλικ εδώ πάει να πει θα καθοδηγήσει την κατεβάσω δεν αλλάζει τίποτα στην έκδοση που έχω ποτέ Εβδομάδες βασικές πληροφορίες έτσι μπορώ λοιπόν μπορώ να φτιάξω τα έγγραφα κειμένου αυτό γίνεται με την εφαρμογή υπεροχής η οποία αντιστοιχεί στο Microsoft εγώ μπορώ να φτιάξω ένα υπολογιστικό φύλλο το οποίο είναι ένα αντίστοιχο δίνουμε την εφαρμογή καρπούνται αντίστοιχο του Microsoft excel μπορώ να κάνω μια παρουσίαση με την εφαρμογή που είναι αντίστοιχη του PowerPoint μπορώ να κάνω ένα μια σχετική να σχεδιάσω μια εικόνα ζωγράφισε η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ακριβώς ίδια με τη ΔΕΗ προωθούν σαββατόβραδα μπροστά ζωγραφική δηλαδή το απολύτως άλλο μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα τα οποία δεν είναι αντικείμενο του παρόντος μαθήματος αλλά αφορά μαθήματα μεταγενέστερα έτσι θα μιλήσουν οι γιάννης Ματίκα γυάλισμα και αρχεία εικόνας κλπ βάση δεδομένων ένα αντίστοιχο της Microsoft access και το τύπος μόνο βοηθάει να φτιάξω έτοιμος μαθηματικούς τύπους μια λειτουργία η οποία στην σουίτα Office με εγγενείς σωμάτων μένει μέσα στα στο Twitter κτλ δεν παρέχεται ως ξεχωριστή εφαρμογή μπορώ επίσης να δείξω κάτι που έχω φτιάξει ήδη και πως τα πρότυπα για να δείξω το τυποποιημένα πρότυπα διαφόρων ναι αξίζει τον κόπο μᾶς παίρνουμε υπουργό της μέσα στην εξερεύνηση των Windows στα αρχεία μας ξέρουμε όλοι ότι όσα τελειώνουν την επέκταση 38.8 x είναι ο water αντίστοιχα Libre Office έχουν την επέκταση ωτίτιδα έγραφε κείμενο είναι εγώ παντως είμαι δεξιός αυτό σημαίνει watch σημαίνει το κείμενο νέοι και αντίστοιχα με ότι μπροστά χαρακτηρίζονται όλα τα υπόλοιπα have δημιουργεί τον Λεμπρόν στο θα δούμε στην πορεία σταδιακά αυτό θα κάνουμε τώρα είναι αν θα πάμε να εξετάσουμε το Libre Office έδερναν επεξεργαστή κειμένου δίνει για να δούμε κάποια βασικά χαρακτηριστικά πλήττονται έγγραφα κειμένου και θα ανοίξει ένα καινούργιο έγγραφο μια κασετίνα στο με το κομμένο αυτό που βλέπουμε μπροστά μου και το οποίο στη συνέχεια θα μελετήσουμε σιγά-σιγά βλέποντας τις δυνατότητες που μας παρέχει το τι μπορούμε να κάνουμε αυτό στην παρούσα φάση λοιπόν αυτό που θα μας απασχολήσει για την ώρα είναι τόπος πιάσουμε έγγραφα κειμένου με τον επεξεργαστή κειμένου Writer του Libre Office και έτσι για να το ανοίξουμε είτε ανοίγουμε αυτό το κεντρικό μενού του Libre Office είτε επιλέγουμε από όλα τα προγράμματα το Λιγκ Τρόφι Στράιτερ έτσι θα το ανοίξω κάνοντας κλικ εδώ και εκκινώντας θα έρθουμε αντιμέτωποι με αυτήν εδώ την οθόνη η οποία ουσιαστικά θυμίζει πάρα πολύ για όσους ξέρουν ήδη να λειτουργούν να δουλεύουμε το Microsoft Word στην τον τρόπο την επανεξέταση στου Γουδή γιαχνί επιτείνουν τις περισσότερες εφαρμογές στο windows εμφανίζεται το όνομα του αρχείου που χρησιμοποιούν εκείνη τη στιγμή καθαρή επιχειρεί και το όνομα της εφαρμογής η οποία δεν γίνεται αυτή τη λογική ακολουθείτε και γιάννη επιπλέον το λένε αυτοί στο ληξιαρχείο πήγαν με τίτλο υπάρχουν τα τρεις λάθη κάποιων η διαχείριση του παράκτιου ελαχιστοποιηθεί μεγιστοποιείται ρήνου ακριβώς κάτω από τη γραμμή της Χίου πυρκαγιά μην μου αυτή περιλαμβάνει όλα τα συνεργεία η εντολή λέει μπορούμε να εφαρμόσουμε ένα ακόμα χώροι είναι γ ενεργοποιεί κατεβαίνουμε βρετανική εκτυπωτική παρατηρεί είπε ότι κάποιες από τις επιλογές που υπάρχουν σε κάθε εντός εμφανίζονται νέα νέα Κρήτη Καλαμάτα αυτό σημαίνει ότι οι συγκεκριμένες εντολές δεν είναι διατεθειμένοι να βγει πιο βαθιά την οποία διεκπεραιώνουν bar εκείνη τη στιγμή αναλυτικά καμμένος πουλάει δεν είναι καλό παιδί αρχείο περιλαμβάνει εντολές είτε έχουν εφαρμογή σε ολόκληρο το αρχείο όπως το άνοιγμα ή έχει έρθει επεξεργασία περιλαμβάνει εντολή λέει υπήρχαν και δεν υπάρχουν οπότε αντί να ποιοι αποκόψει δε βάλει περιλαμβάνει εντολές που αφορούν την πολυετή εγγράφου Harmony περιλαμβάνει εντολές για την είχα όλη την ιωάννα το έγγραφο περιγράφει εικόνες η δίνουν μορφή περιλαμβάνει εντολές και διαχείριση πινάκων με ακόμα πίνακα περιλαμβάνει εντολές και διεγείρει τη πινάκων μέχρι τα ένα , εργαλεία περιλαμβάνει εντολές όπως έλεγχος ορθογραφία με την επωνυμία τι αλληλογραφία έχουν υποκινείται όχι αριθμοί δυναμώνουν αλλά πλέον περιλαμβάνει εντολές διαχειριζόταν παρότι τα παράθυρα η εφαρμογή λίαν ξεκινά την εφαρμογή μπορείτε να βγάλετε αρκετές από τις εντολές του ΔΝΤ εάν δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν και να καθίσουν διεθνώς κλικ αποκλειστικά από το πληκτρολόγιο καμμένου αρχείων για παράδειγμα παράδειγμα ποδήλατο την εντολή άνοιγμα υπάρχει και η ένδειξη Control και εγώ αυτό σημαίνει πως το άνοιγμα ένα άντρα μας μπορεί να γίνει γυναίκα του υδραργύρου ιδρύοντας ταυτόχρονα το πλήκτρο Control τα πλευρά μου είναι υπεράνω παρατηρείται όχι αλλά δεν το λέει το μενού διαθέτει παρόμοιο συνδυασμούς πλήκτρων μάλιστα είναι εφικτό να ορίζουμε εμείς οι ίδιοι και δίχως να την διεθνούς αναλάβαμε την ευθύνη να απηύθυνε διεθνή κλίβανο ονομάζονται φιλικά συντομεύει και επιπτώσεων αμαρτία άνοιγαν τη λειτουργικότητά τους οι ίδιοι όταν θέλουμε να αποθηκεύσουμε τα λίγα ακόμα καθώς πληρώνουμε μπορούμε απλά να πιέσουμε κάποιο τεχνητό με τη κοντή γιορτή λέει καντίνα της μετοχής σηματοδοτεί την επιλογή να πάρουμε τον έλεγχο του δικαίου και μετακινηθούμε καμμένου εκτός από τα πλήκτρα συντόμευσης των ΑΕΙ ΤΕΙ είναι διαρκές αίτημα και καμμένου είδαμε ότι καμμένου σύντομα και ενεργοποιούνται με τη χρήση στη δεξιά πλευρά του κόκκινου πάνω σε διάφορα αντικείμενα τα αντικείμενα αυτά μπορεί να είναι απλή πήρε 1000 εικόνες πίνακες γραφήματα και διάφορα άλλα παιχνίδια μετράει η κύρια διαφορά τους με το κεντρικό μενού πέρα από τον απενεργοποιηθεί τους εγκαινίων πραγματοποιήθηκαν λιοντάρια για παράδειγμα το Ευρωσύνταγμα δεν ήταν τυχαία μια ομάδα χαρακτήρων θα περιέχει μόνο είχα εντολή λέει που μπορεί να φτάνουν στο τις μπανάνες χαρακτήρων είναι αντίστοιχα το μένος συνταγματική μια εικόνα θα περιέχει μόνο την εντολή λέει που μπορούμε να εφαρμόσουμε αντικείμενα τον βάλτερ κατώτατη γραμμή μενού υπάρχουν εξ ορισμού πήραμε εργαλείων στη γη και αντιδήμαρχο ποιητή εάν όμως θα αποδειχτεί δύο υπάρχουν και άλλα έργα μεγάλων οι οποίες δεν εμφανίζονται κατά την κοινή εφαρμογή για να μπορέσουμε να εμφανίζουμε επιλέγουμε έρχονται από τη γραμμή δεν έχουν τρόπο ν εργαλείων θα γίνει πότε θα πάω ΤΕΙ είναι ενεργοποιημένη έχουμε δει κάποιος έναν πηγή ρεύματος ενεργοποιήθηκε την εποχή των εργαλείων μπορούμε να τους αλλάξουμε παίκτη και να μετακινήσουμε αλλά μια παράθυρο εφαρμογή επειδή υπάρχει η δυνατότητα να καταθέσουμε για να χαρίσουν εργαλεία από κάθε γραμμή εργαλείων για να μετακινήσουμε μια γραμμή εργαλείων ακολουθούμε τα εξής βήματα μετακινούμε τον δείκτη του ποντικιού την ανοίγει γραμμή εργαλείων πάνω στο σημείο που εμφανίζονται 50μ εάν θέλει παράδειγμα από τον δείκτη του ποντικιού από άλλα προϊόντα ή μετατρέπεται σε θέμα παλαιό μετέφερα θέλει που δείχνουν ότι έχετε ήδη πηγές μανταρίνια πλήκτρα του ποδιού χωρίς να απελευθερώσουμε μετακινούμε μειώνει τον δείκτη του ποντικιού μα προς οποιαδήποτε άλλη μια περίεργη θεραπεία παρατηρούμε όχι σαν καρκίνωμα το δείκτη του ποντικιού εμφανίζεται για το περίγραμμα εργαλειοθήκη διακεκομμένη γραμμή αλλά δεν είναι σημείο θέλουμε αμετακίνητη είναι ένα οιονεί απελευθερώνουν από το πλευρό του κολεγίου ελευθερία ειδικός χώρος όπου γράφουμε το κείμενο ακόμα ονομάζεται περίεργη γραφεία και ακριβώς από πάνω του και είπε όλοι παρόμοιες χάρακα είναι στην ίδια πλευρά εμφανίζεται το ΚΚΕ με χάρακα μπλόκαρε και χρησιμοποιούνται κυρίως για την Αττική έχει κοπεί και το πήγε στο σύνταγμα και για διάφορα γραφεία νομιμοποιεί Opel ιδιωτική ρωτάω γιατί είναι πράγματι χαρά και στο ένα , δεν είναι ενεργοποιημένη επιλογή Παρακαλούμε από τον νόμο πάλι αν παρατηρήσουμε με προσοχή την αρχαία αθήνα βλέπουμε πως υπάρχει έβγαλε το μπλε περίγραμμα το οποίο ήδη κάνουμε θέλουμε χώρο τον οποίο μπορούμε να έχουμε το περίγραμμα των επιθυμητά όρια του κινδύνου και τα υπόλοιπα μετατίθενται παραμένει κοινό γιάννη είναι οριακά τα όρια του κειμένου απαιτεί να είναι ενεργοποιημένη η επιλογή τρεις μήνου από τον εν λόγω πολύ είχαν εγκατασταθεί βρίσκεται στο κάτω μέρος του παραθύρου και εφαρμογή και μας δίνει πληροφορίες για το κάθε τι είναι η Ευρώπη έχει το όπως και για τη μεγάλη μάχη για να είναι ορατή η μη καταγραφή θα πρέπει να είναι δεν έχω λιμενικοί δηλώνει γραμμή καταθέτει την από τον δημιουργό καταλήγει btw μπορεί να πάρουν φωτιά κατά τη διάρκεια γεύμα με τον ry κάθε μαθητή επειδή αποδίδουν ουσιαστικά βήματα που ποιεί και διαφορετικές λειτουργίες τις οποίες μπορώ να διεκπεραιώσει με την κανονική τιμή τον παρακάτω πίνακα δίνεται μια συνοπτική περιγραφή των πιο γυμνή έναν χώρο που μπορεί να παρέμβει το δικαίωμα ελικόπτερο φαίνεται έγινε κιβωτίου ταχυτήτων και περιηγήθηκαν κι ένα φινάλε το πεδίο βλέπουμε ότι μπορεί να κάνει περιήγηση θέλετε μα νέοι δεν δύο τροποποιηθούν γιατί βιβλίων πίνακα έφυγα εμπειριών ηχητική εμπειρία κατά είναι υγεία αλλά μειώνει τα ενέργεια π.χ. διαβήτη ακόμα και εταιρειών μετακινούμενο ώρα και μέχρι την καταβάλουν 5,9 ρίχτερ και για να αλλά διαγραφή ποιητών επιλεγμένα από την άμυνα ενώ προβολή άρα λοιπόν η αγάπη εκτυπωτή μου ήταν αποτυχημένοι διακριτό χώρο εργάζεται μετά την κατά τι είναι ευτυχία για την περιπέτεια του 50 , όλοι δεν είναι αποτέλεσμα τύχης υπό υλοποίηση δύο PVR διαδικτύου επιλέγονται από την άμυνα των Καραολή ποια είναι δηλαδή η ίδια έχει μια δικτύου είναι εφικτή μείωναν ακόμα καλό είναι να θυμηθεί τι θα ήταν μια διπλή 9 όταν έχουμε επιλεγμένη τη διαγραφή διαδικτύου δεν εμφανίζονται τα περί πολύ λίγα τα διακοσμητικά υλικά υλικά για τα ένα από τις δυνατότητες που παρέχει μεγαλύτερη αναφορά το μέγεθος του μου είπε αφού κοινή είναι η εκτίμηση που γίνεται είναι από τους παρακάτω τρόπους 9 επιλέγουμε από την αγαπημένη μου προβολή και εκτιμηθεί δύο κάνουμε κλικ στο εικονίδιο μεγεθυνθεί τακτική γραμμή εργαλείων οποιονδήποτε από τους δύο παραπάνω όπως κι αν χρησιμοποιήσουμε το αποτέλεσμα θα είναι να ενεργοποιείτε τη παράκτια διάλογο θητεία από το παράθυρο αυτό που μπορούμε να επιλέξουμε κάποιο από τα επιλεγμένα Νικητιάδη ενώ μπορούμε να ορίσουμε κάποια προσαρμοσμένο δικομματική μια ακόμα επιλογή μας παρέχει μεγαλύτερη έχει και με την προβολή του εγγράφου είναι η πλήρης ή επιλέγοντας προβολή πυρήνα των με την ενεργοποίηση της επιλογής κάποιοι έγινε κόμμα καταλαμβάνει όλη την επιφάνεια της οθόνης του υπολογιστή ενώ δεν εμφανίζονται η μεγάλη καμμένου έπειτα από μια άλλη οπτική το όνομα πήρε ο λένε πίσω από την προβολή πληροφοριών την κανονική προβολή αρκεί απλώς να κοπεί πιο πλήρη οθόνη που βρίσκεται σήμερα η Αττική πλήρης οθόνη η οποία ειδοποιήθηκε από τεχνολογία γενικότερα η εφαρμογή του ηλεκτρονικού υπολογιστή αντί λοιπόν να έχουμε ταυτόχρονα ανοιχτά πολλά παράθυρα την εφαρμογή εκεί τώρα είτε μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονα ανοιχτά είναι πιο δυνατό Μάθετε περισσότερα από 9 έγγραφα τα οποία βρίσκονται σε διαφορετικά παράθυρα για να μετακινείται με ανοιχτά παράθυρα έχουν ραντεβού με το περιβάλλον την υγεία και γι' ακολουθούμε ντόμινο χρεών βίντεο υπάρχει μια άλλη η όλων των ανοιχτών παραθύρων βγάλτε μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο παράθυρο να κλείσουμε κάποιο η νύχτα εγώ είχαμε να δούμε ταινία αλλά κάνοντας κλικ εδώ κατακρίνει υπάρχουν το ηλιέλαιο όλη την εφαρμογή του πακέτου που είχαν κάνει κάποιοι εξελιγμένη δηλώνει παρών για διάφορα θέματα και παραπαίει είναι δυνατόν να αλλάξουν από το μενού έγνοια επιλογές δεν παραπάνω εντολή ενεργοποιείται το παράθυρο διαλόγου επιλογή ήταν ένα τρομερό έχει εμμονή Δενδρινός αναπτυχθεί κατηγοριοποιεί μπαίνει ως επιλογή την οποία μπορούμε να ρυθμίσουμε ή τον παλιό και τον ιδεώδη κάνοντας η κάθε κατηγορία εμφανίζεται τότε υπεύθυνοι νερό παρατηρούμε ένα επεξηγηματικό κείμενο για τη ρύθμιση που δεν λαμβάνει κανέναν να πλήξουμε την κάθε κατηγορία υποκατηγορίες ήτοι αρκεί να κάνουμε κλικ στο video think υπάρχει γεωργικά από όλα σημαντικό κομμάτι των ρυθμίσεων πλύντε ότι αποτελούνται από ιδιοτέλεια έτσι πηγαίνουμε σε μια επικίνδυνη δεν γκρινιάρα στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται δύο επιλογές δήλωσε το απόγευμα κάποιοι την δηλώνει δήλωσε τμήμα τι δήλωσε για το περιβάλλον χει τα οποία θα εργαστούμε καθώς και για τις τοπικές δεν έχει επιλυθεί μπορούμε να ρυθμίσουμε το διαφορετικό το δεκαδικό ψηφίο ελληνική γλώσσα καθώς και των δεδουλευμένων μιλάει για τέλος μπορούμε να δηλώσουμε την πετυχημένη 258 δημιουργούμε την αναδιπλούμενη παρά δυτικά δηλώνουμε τη γλώσσα που χρησιμοποιείται πάσχα επιλεγμένη όταν την προηγούμενη κείμενα και αρχίζουμε να παράγουμε ιδιότητα δεν είχε έρθει με τη χρήση των ελληνικών και λατινικών χαρακτήρων του πληκτρολογίου μα η φλόγα δήλωνε και ραντεβού ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί τα ανάλογα λεκτικά για τον τακτικό έλεγχο και πελατειακό ενέχει κίνδυνο που περιέχει γενικού χαρακτήρα τι σημαίνει πως αυτόματα θεωρείται ως ελληνική γλώσσα η συμπεριφορά του Alter έχει ιδιαίτερη σημασία διότι όταν έχουμε ένα περίεργο διάολε όχι π.χ. ελληνικά και λίγα ημερίδες γιατί απαιτεί να δηλώνουμε ότι η γλώσσα των τμημάτων το αίμα την επιλογή μόνο θύματα γράφει ενεργοποιούμε και ρυθμίζουμε ιχθύ λεκτικών κείμενα μπορούμε να επιλέξουμε ελέγχθηκαν χρησιμοποιούμε κάθε Παράλληλα με τον τακτικό έλεγχο και χρηματισμό καθώς και είχαν μπλέξει επειδή θέλουμε να επεξεργαστούμε διάφορες επιλογές των εργατικού ελέγχου οπότε αν δεν ελέγχονται ηλεκτρονική νέα θέλουμε κατέληγαν όπου δημιουργούμε τον κάρτερ και κάποιοι διότι περί της οποίας μπορούμε να ρυθμίσουμε από το μενού αρχηγό διότι με την ίδια πηγή ανοίγει το παράθυρο του διαλόγου δεν υλοποιείται το οποίο απαρτίζεται από κάποιο ατελιέ ποιοτικά τέλεια ονομάζεται γενικά και περιλαμβάνει κάποια είναι υπήρχε διότι υπάρχει παιδικά γέλια περιγραφή να δίνει τη δυνατότητα να ορίσουμε εμείς οι συντάκτες του εγγράφου τον διπλό το θέμα την περιγραφή του κατάφερε δύο λέξεις κλειδιά τα γνήσια τέκνα τα ένα , συνέχεια έχουμε η εφαρμοσμένη διότι αφού στην παραλία που μπορούμε να επιλέξουμε ένα αρχείο μόνο για ανάγνωση γραμματοσειρά και τα αρνητικά της λάμπας αποδίδει τίποτε ακόμα είναι πλέον αντικείμενο μπορούμε να υλοποιήσουμε μπορεί να έχουμε από την απορία του για να κλείσει με 50 , επιλέγουμε αν λόγω πλήγμα ή εναλλακτικά κάνουμε peeling το bail Ίδρυμα Νιάρχου στο πιο πάνω μέρος γ στην περίπτωση που θέλουμε να μιλήσουμε με απόλυτη εφαρμογή αντί να γράφονται ειδικά τότε επιλέγουμε υπάρχει λόγω Άγιον όρος εναλλακτικά κάνουμε deal το bail λίβανο δεν θυμάμαι την παραγωγή μας υπόσχεται ένα ακόμα έχει πλάνα τοπική πηγή αποκλεισμένα επιλέγονταν αρχείο λόγω Λινού κανένα κόμμα κλείνει ένα εφαρμογή Γαϊτάνη παραμένει πηγή για περαιτέρω έρευνα αιτία το θέμα βήμα είναι να πληκτρολογήσουμε κείμενα εξ ορισμού το πληκτρολόγιο είναι ενεργοποιημένα μια παρέα παιδιών λατινικών χαρακτήρων ωστόσο το ελληνικό επιπλέον περιλαμβάνει κα κλίκα χαρακτήρων πέρα από τις λατινικές χαρακτήρα έρχεται ελληνικών έναν μήνα κατείχαν ποὺ είναι θέμα ρυθμίσεων του ηλεκτρονικού υπολογιστή αλλά πιο κοινός τόπος είναι συνδυασμός των πλήκτρων αλλού δεν έγινε τα κεφαλαία γράμματα ενεργοποιούνται με το πληγεί λόγω κάποιων αυτό όταν θέλουμε απλά να δικαιολογημένα κεφαλαιο Γ και τα υπόλοιπα 50 είναι πιο φθηνό να πιέσουμε τη και τα γράμματα π.χ. το α ενεργοποιήσουμε τα κεφάλαια να αδειάσουμε το γράμμα και να το ενεργοποιήσουμε κεφάλαια το πηγάδι είναι διότι για να αποτυπώσουμε τα θύματα βρίσκονται στο πάνω μέρος στο πλευρό για παράδειγμα αν θέλουμε να τονίσουμε το σύμβολο παπαγάλοι πατάμε το πλήκτρο τι γίνεται να μείνουν το παρακάτω σχήμα απεικονίζει ένα τυπικό ιδεολογιών προσωπικού έχουν ήδη με τους ελληνικούς χαρακτήρες να εμφανίζονται με τη μορφή πυρίτιο κινούνται αρτύματα Έιμπαρ είχαν γίνει αντικείμενο έναν κοινό χαρακτήρα ενώ το πλοίο καναλιού αφήνει ένα κενό διάστημα θα δούμε λέει όχι το πλοίο δεν μεταφέρει το δίκτυο είναι επόμενη γραμμή προκειμένου να χωριών παντός εδάφους πήγαν παρά ελληνική πύλη χρησιμοποιούνται για διαγραφή χαρακτήρων κάποια λίγα χρόνια και μετακινούνται επί μέρες στην αρχή οι κυριότερες είναι η μηχανή που θα είναι τα λίγα περί τα ΚΥΠΕ you can με εκείνο των Baby για διάστημα περίπου είχαμε τα περιεχόμενα στο πανί πάνω όπως καταλήγει η το λατινικό Λονδίνο 2008 το πλήκτρο μέχρι που μετά από μια επιτυχή ελληνικό ερωτηματικό άνω κάτω τελεία όταν ομάδα έχουμε ενεργοποιημένο το ελληνικό πληκτρολόγιο ακαδημία χτυπηθεί μεταφέρεται το πλήκτρο και ενότητα αίγυπτος παίρνουν ό ιταλικά πλήττεται φυλακτού μέλει κάτου αποκαλούμενου πλέον και πήρε το για να θέσουμε λοιπόν κανονισμό διέκρινα όταν έχουμε ενεργοποιημένο το ελληνικό πληκτρολόγιο χρησιμοποιούμε τον πυρήνα του ατόμου τη λεζάντα αυτό παίρνει από το φωνήεν που θέλουμε να τονίσουμε είναι μεγάλη ειδικά όταν ταυτόχρονα το ρίχνει και απειλεί πλέον το όνομα περί παπαδήμου είχαν βγει Toyota η εμπειρία τέλος για να υπάρχουμε μόνο και διαλυτικά μαβί πάρκαρε το έχουνε προμήθεια γι άλλη και το πλοίο του το H αγωγή του ν 1000 αποχή είναι πράγματι μια πληκτρολογήστε κείμενο μα θημα κόσμημα είναι ένα πηγή η ταινία από μητέρα παιδί και μονάκριβο γι τη ειρωνικό και έκανε λιανέμποροι μειώνουμε τα διόδια τα έργα ανήκουν στη σμήγμα είναι ι παρότι και το 2009 είναι η δύναμη μπορεί να πάει και με νίκη για Α.Ο. παρότι δεν διακόπτεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λοιπόν να δούμε τα οποία είχε των υπολοίπων να παραιτηθεί λίγες τοπικές πίτες ένα νίκη και μόνο τη διετή όπως γίνεται και να αποφύγει την τέτοιο παράγωγο κινούμενα έγγραφο η εφαρμογή ανίκανα παίζουμε ένα ρόλο αρχίζει την καθορισμένη παρατηρεί τον εαυτό του και ο είτε γιατί είναι άνεργοι με δελτίο ηλία Home πηγή πηγή ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξουμε τη δημιουργία τριών νέων δήμαρχοι κατεχόμενη χώρα όπου πηγαίνουμε έγινε το 2000 για εργοδοτικές μέχρι το όνομα κι ίδια παιδί πάρτι ενώ μπορεί να ανιχνεύει ένα παράθυρο διαλόγου από πηγή γίνονται από πύλη με το όνομα του Έλληνα που είχε φέρει το παιχνίδι ανοίγει παράθυρο διαλόγου από εκεί όμως Ηλίας γ δεν ήταν εύκολο αφού πηγή πηγή κι έχουν γεννηθεί το εντείνεται οι οδηγοί οι οδηγοί από κερί άινταχο των ηττημένων και βγάλτε την δεύτερη έχω γίνει νέο αρχείο εάν έλεγχο που κάνει για αποφυγή έτυχαν να μην δίνει πρόσθετο πηγή πηγή είναι λόγια που είχε πει η ίδια λέει από πηγές πάω την πιο λαμπερή γιορτή πήγε την ίδια μέρα μπορεί να γίνεται κάθε πιλότος από το μενού αν γύρω από τη γη πλέον πλήρη λίγα Ποντίων και του τελωνείου Πειραιά κάνοντας 1902 από πηγή σημαντική Καμήλαλη τη δεύτερη περιοχή επικαλούμενη παρακάτω λέγει λόγω αμφισβητεί το εμφανίζεται τον παρακάτω διάλογο tablet δύο υπάρχουν πηγαίνει όλο επιλέγουν παρόλο που θέλουμε να πούμε κάτι κακό οιωνό χρησιμοποιώντας τυπωμένα και παιδείας μέχρι να απαγγέλουν αρχείων κυρίως παραμείνουν μπλε δύο όνομα αρχείου πηγαίνουμε ω ναι η γιορτή και επιτρέπει την πλήρη επιτυχία αυτό που έπρεπε το των λεσβιών παρότι οι ίδιοι οι ποδοσ BMW περιμένουμε το αρχείο μου πέρα από τον επιλεγμένο ζώο παρότι αρκετοί όμως ποιοι τι μπορούμε να κάνουμε και με 10 άτομα και με τους παρακάτω τίτλους φαίνονται έχει παρελθόν μπορούν πάνω μου ενδιαιτημάτων πηγή πηγή Κάντε κλικ αντίστοιχο πλήκτρο πατάμε το πλήκτρο enter και γενικά για μπαρόκ περιόδου επιλέγοντας το αρχείο σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω βήματα λιώνουμε γενικά και ειδικά πηγή δείτε την από υγή του εγγράφου το όνομα του αρχείου την αμοιβή για αρχή το νέο όνομα που μεγαλώνει αλώβητη ούτε ένα κόμμα είναι ένα τοπική δεν μπορούμε να αποκλείσουμε όλοι έχουμε το φόβο την ευκολία χειρισμού ένα ακόμα επιλεγμένο αρχείο που λιμό εναλλακτικά κάνουμε ποιοι στο κλείσιμο από τότε θυμάμαι καλά την ιδέα την περίμενα γύρισμα πολύμηνη εφαρμογή μαζί με το ενδεχόμενο ειδικά τότε πηγαίναμε τα δύο εμβαδού εναλλακτικά κάνουμε λίγη το κουμπί κλείσιμο τότε θυμάμαι θυμάμαι η παραπομπή με γενναιότητα να αμύνεται με μια απλή για να ανοίξουμε ένα υπάρχον αρχείο βέβαια ακολουθούμε με καταλάβει κάποια έναν επιλέγουν πρώτη γραμμή είναι αρχείο άνοιγμα πλέον έλλειμμα κλίκα των λαών και όχι από τα λόγια κάνουμε κλικ το εικονίδιο παράδειγμα υπάρχει η γραμμή Παράλληλα ο και εμφανίζεται το παρακάτω παράθυρο κεφαλαίων στο πλαίσιο όνομα κινδύνου πληκτρολόγιο με το όνομα του αρχείου μα λένε τακτικά περιτύλιγμα από το κεντρικό τμήμα του παραθύρου πλάι μου επιλέγουμε άνοιγμα άυλα ανοίγει έναν νέο κάποιο από τα χτυπάω για πρώτη και τελευταία φορά και αμέτρητα ποσά Rider and δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσουμε τα 1,25 χωρητικότητα τους ανάμεσά τους το οποίο τελικώς δεν καίγεται να αντιδρούν και να πάει στο ενώ εγείρει σημαίνει πως ένα παιδί που δουλεύει στον υπολογιστή την εφαρμογή στο site δεν έχουν πρόβλημα να επεξεργαστείτε έγγραφα έχουν και ένα άλλο υπολογιστή όπου είναι εγκατεστημένο το Microsoft όλο δωρεάν σε μια τέτοια περίπτωση αρκεί να έχουν κέρδη και να πάρουν τη μορφή . να αντίστοιχα ένα app που έχουν δημιουργηθεί από το Rock in οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή την ίδια ώρα δεν μπορούν να ανοιχτούν και έναν υπολογιστή πετούν αντικείμενα και μετά ένα αντικείμενο πλευρά έχουν συμβατότητα αλλά πηγή που διακρίνει τον νταή και είναι ένα από τα πολύ σημαντικά θετικά στοιχεία καθόδου δεν περιορίζει τη χρήση του αντίθετα αυξάνεται λειτουργικότατο και μπόλικα δηλαδή εγώ δεν πάω μεγάλα κινήματα τεχνολογία μετά το 9 , ρεγγίνα Παντελίδη καθώς και με τη χρήση των πλήκτρων χρόνου θέλει αν θέλει να κεφάλαιο εκτός από καλή γενιά 50 τον παρακάτω πίνακα φαίνεται εκείνοι που μπορούμε να πετύχουμε πέτυχε και το κλείδωμα του επιτοκίου αρρυθμιών περιόδους τριήμερα χαρακτήρα για τη ΔΕΗ 39 κτίρια πάνω βέλος πάνω κάτω μια γραμμή το τέλος κάτω καμία δύναμη των λαών για την ενωμένη αριστερά μια λέξη ODEON και διέφυγαν Ελλάδα δεν είχα καμία αλληλεγγύη των λαών και παντελώς μεταφορά παραγρά ου πάνω από την προηγούμενη πλέον εκατομμύρια είτε είναι κατά την επόμενη ενεργή γραμμή εν το πέλετ γραμμή τον βιολογικό μου την ευγένεια που video games στο τέλος του μήνα πιο προφανή όπως γίνεται γίνει θυμάμαι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια του βιβλίου είναι ότι υπήρχε κάποια είδη που υπάρχουν στα βρέφη εκατομμύρια παράδειγμα Γαβριηλίδη κοινωνικά έργα έχουν πώς θα προκηρυχτεί περισσότερες εφαρμογές θέλουν για παράδειγμα δεν υπάρχει αρχών Γαβριηλίδη ωραία και μας προσφέρει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για να κινηθεί ένα μεγάλο ένα έγγραφο δήλωσε όργανα τα παιδιά του πολυτεχνείου δεν και τώρα προκειμένου ακριβώς κάτω από την αρχή 1000 ήδη υπάρχουν δύο λόγοι για Πρώτον διότι κάποιοι θα περιηγηθεί στα ένα , λίγα προηγούμενο και επόμενο να μεταφέρουν αντίστοιχα των προηγούμενων και επόμενων αντικείμενο το οποίο ορίζεται από το πλεκτό περιηγητή ΑΤ την περιπέτεια που περιμέναμε δεν γινόμαστε για παράδειγμα το 1309 άτομα πρέπει να ακολουθήσουμε την συνήθη διαδικασία ενεργοποιούμε το παραδέχτηκε όταν πήρε τον περιηγητή παγωτό παρακλάδι περιηγητή επιλέγουμε το αντικείμενο έληγαν μέγαρο πήγαν οδηγούμενο και επόμενων με καρκίνωμα δεν ήθελε δεν περιγράφουμε παραθέτει περιηγηθείτε μπορούμε να δούμε το πέρα από τη θηλή να μπορούμε να επιλέξουμε και άλλα αντικείμενα εντατικά οδηγία γίνεται είναι μηδέν όταν αρχίζει μενού αν για παράδειγμα επιλέξατε αντικείμενο γραφικά το κλίμα θα γίνει θύμα μετά η προηγούμενο και γυναίκα αντιδήμαρχο προηγούμενο και επόμενο γραφικό που περιηγείται μέχρι το ένα , ένα ζήτημα που προβληματίζει διάκειται φιλικά αφορά τους μη εκτύπωση του χαρακτήρα ένα κειμένου θα παρατηρήσουμε λίγο παρακάτω να έχει διπλό κλικ είναι ότι δείχνει πώς χαρακτήριζε λαμβάνει διαπλοκή απαρνηθεί θα ήταν μέγα έναν για κάθε γράμμα και πήγε στο τέλος η αλήθεια είναι όμως ότι χαρακτηρίζουν περιλαμβάνονται στην παραπάνω πρόταση είναι 10 ο χαρακτήρας μας λέγει είναι το κοινό που δείχνουν μεταξύ των δύο καλλιτεχνών με τη χρήση του πλυντηρίου η βέβαια το κέντρο θα είναι επίπονη αλλά δεν παύει να αποτελεί έναν από τους χαρακτήρες του κειμένου μας εκτός ευρώ κοινωνία θύμα ένα καλό παιχνίδι ένα μη εκτυπώσιμα χαρακτήρα είναι ναρκωτικά και υπάρχουν που κείτεται κείμενο μα με τη χρήση του πλήκτρου ο ράιντερ αντιμετωπίζει όντας μη υπαρκτούς χαρακτήρες όπως και στο άλλο χαρακτήρα του κειμένου για να μπορέσει να εμφανίσουμε θεσμοί έχουν χαρακτηρίσει τον μόνιμα αρκεί να ακολουθήσουμε ένα από τα παρακάτω hot PES ένα επιλέγουμε θερμή η πολλή δουλειά χαρακτηρίζει πλέον φιλέλληνα κάποια ΜΚΟ πνοή και 10 από το πληκτρολόγιο ποιανού κάνουμε πληγές εικονιδίων ένα εκτυπωτή χαρακτήριζε την τακτική γραμμή εργαλείων για ανακοπή σήμερα στους χαρακτήρες ακολουθούμε την ίδια διαδικασία στον παρακάτω πίνακα μπορούμε να δούμε τις κυριότερες μη εκτυπωθούν χαρτιά και κατείχαν περί κινδύνου δρ Περγάμου label Rider μας δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε 9 9 ΠΑΟΚ μορφή φίλε μου αρχεία του ποιητή που αναπτύχθηκαν από την εταιρεία Antros 1009 είναι πολύ λίγα δεδομένα δε λόγω μειωμένου είχαν παραδεχτεί και ειδικοτήτων ανεξαρτήτως εκτυπωτή πλατφόρμα είναι κατεστημένο γραμματίων για την ανάγνωση τα παιδιά αρχίζουν ακριβή έννοια κάθε στον υπολογιστή Mac του προγράμματος Acrobat reader το οποίο διατίθεται δωρεάν από την εμπειρία πάντως λέει χαμογελώντας έχουν θερμανθεί PDA μπορεί να γίνει με δύο τρόπους έναν αποτελεί τον ίδιο ακράτεια δημαγωγίας PDA την τακτική γραμμή εργαλείων δύο επιλέγοντας από δύναμη μενού αρχείο είχαν βγει μόνος του λέει στην πρώτη περίπτωση οι νηπιαγωγοί του εγγράφου είναι τέτοια και το μόνο που χρειάζεται είναι να καθορίσουμε το όνομα του αρχείου του τεχνητού υπαλλήλων δηλαδή ήταν μειωμένα τα παιδιά μου τα παιδιά μαγειρεύουν και αποθηκευτικά αντίστοιχα επιλέγουν να αποθηκευτεί διαδικασία τελειώνουν στη δεύτερη περίπτωση η μάχη δίνεται η δυνατότητα κατά τον χαιρετισμό του ονόματος του αρχείου περιόδου να κάνουμε ορισμένες επιλογές στο πλαίσιο διαλόγου που ανοίγαμε την επιλογή από εκεί βιβλίων PDF όπου μας μπορούμε να επιλέξουμε όλα καλή την επιλογή όλα χάνει όλα τα βέτο των ΜΜΕ την επιλογή Έλλην δεν είχαν μόνο λίγες π.χ. δύο 58 12 ποια περιέχει έναν δεκαμελή 29 το διαγράψουμε έντονη τότε οι δύο οικονομικοί μπορούμε να επιλέξουμε συντηρητικών είχαν πολύ οι αγώνες από την Euroleague από όλη την πλειονότητα αλλά δημιουργεί μεγάλα γύρισα αρχεία ιδίως όταν χρησιμοποιούνται παραλαβή Συμπιλίδη δεν πάει επιπλήττει ποιητή των εικόνων νέα απώλεια ποιότητας στο βαθμό που το ποσοστό που παρήγαγαν Χρυσή αρκτο μια πηγή μια αναληθή εικόνα μειώνει την αναλυτική εικόνα ποντάροντας στην ποιότητα μια ενδεχόμενη εκδήλωση αργά την Τετάρτη οικονομία το τελικό μέγεθος του γι' αυτό που κάνουμε η επιλογή ήταν μια χαρά την δουλειά κάνουμε κλικ το κουμπί εξαγωγή και το έγγραφο παρά τη χάρη και καμάρι PDA των απολυμένων υπαλλήλων και με καθορισμένα όνομα όποιος δείχνει να αποτελεί αντικείμενο είναι να τιμωρείται το ποντίκι ο επανέλθει λένε μπλέξουμε με αυτό τον τρόπο το κείμενο που επιθυμούμε εκτελούμε την παρακάτω ένα 13 μετέφερε με το δείκτη του ποντικιού μου πριν από τον πρώτο χαρακτήρα του κειμένου που θέλουμε να φτιάξουμε Λέσβου μετρά λίγα κλικ του ποντικιού και χωρίς να καταλάβει βεβαιώσουμε μεταφέρουμε το deal μεγατόνων τελευταίο χαρακτήρα του πρώτη επιλογή κειμένου περιοχή που κάνουμε κάποιο παιχνίδι δημιούργημα κάνουμε λίγη οπουδήποτε στο κείμενό μας οπότε απλά επιλέγετε το ίδιο επιλεγμένο κείμενο και ξεκινάμε τη διαδικασία από την αρχή εκτός α την καρδιά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ποντίκι και είναι πλέον κείμενο αίματος όχι έχουν δίπλα μου λέει επιλέγει ολόκληρη λέξη Ελένη Βλάχου και μη επιλέγει είπε ολόκληρη η Αγαθή τελικά πεινάω λέει επιλέγει είπε ολόκληρη παράγραφος επιλογή κειμένου χορηγείται για το ποντίκι αλλά αποδείχθηκαν μετά πληκτρολόγιο γίνεται ένα συνδυασμό πλήκτρων που απεικονιζόταν μέλη πάνω κάτω δεξιά και αριστερά εκπληρώνουν έγινε πιο συγκεκριμένα μεταφέρει μετά τρώμε πριν από τον πρώτο χαρακτήρα του κειμένου που θέλουμε να επιλέξουμε πιέζουμε το πλήκτρο κρατώντας το γερασμένο χρησιμοποιούμε τα τέλη του πληκτρολογίου και επιλέγουμε το κείμενο μεταφέρονται στον δείκτη είχαν δεχθεί αλλά είχε πάρει 9 πηγαίνει καρδιολόγο είτε πάνω μέγα τελείται θεία και ιερά επιλέγετε κάθε φορά ένα μόνο για τον νίκο χαρακτήρα με τα μέλη πάνω και κάτω επιλέγετε υπομένει κι οι προηγούμενοι γραμμή μέχρι το σημείο που βρίσκεται ο νέα την υγεία την Παιδεία υγεία ρεύμα το πλεκτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε συνδυασμό με το ποντίκι και την επιλογή συνεχόμενο τμήμα του κειμένου με τον δείκτη λόγω 10 τέρματα τομέα πριν από τον πρώτο χαρακτήρα του κειμένου που περίμενε επιλέξουν εισπράττοντας επιλεγμένο το πήρε το 1000 μετέφερε με τον δείκτη του ποντικιού κοινού το τέλος του κειμένου περίμενε επιλέξουμε και κάνουμε κλικ μετά τον τελευταίο χαρακτηρισμό σου με τον τρόπο αυτό επιλέγονται όλοι οι χαρακτήρες που βρίσκονται ανάμεσα στο αρχικό τον τελικό κάποιοι φταίνε τα πάνω χρειάζεται να επιλέξει εκείνο το οποίο δεν είναι συνεχόμενο όπως διάφορες λέει πιθανά μέρη από τα οποία παρεμβάλλονται αλλά εκλεκτό χαρακτηρίζει για να μπορέσουμε να κάνουμε την επιλογή ακολουθούμε την 60 η καρδιά επιλεγμένα οποιονδήποτε από τους προηγούμενους τρόπους τις πρώτες συνεχόμενους χαρακτήρες το δίδυμο με πλέγματα πλήκτρο Control και κρατώντας το οπλισμένο συνεχίζουμε και επιλέγουμε τις υπόλοιπες ομάδες χαρακτήρων πρέπει μου με τους χρησιμοποιώντας το ποντίκι όταν τελειώσουμε μέχρι το απόγευμα αφήνουμε τον ποιητή κ κάρολο εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μονάδα ιδεολογιών όχι όχι σε επιλεγμένα ποινολόγιο τίγκα γεμάτα χαρακτήρων πλήρης καταπληκτικά πήγε και εγώ έχω επιλέγουμε διαδοχικά αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες χαρακτήρων όταν τελειώσουμε τις επιλογές μας ξαναμπεί με τα πλήκτρα πηγή καίει περίπου 8 αντίθετων πλευρών φίλοι και 8 ουσιαστικά μεγαλύτερη μιλάει την κατακτά την προσθήκη η οποία δηλώνεται και πήγαμε κατ' αρχήν και εταιρικών χρειάζεται να εφαρμόσουμε μορφοποιηθεί ολόκληρο το κείμενο μας οπότε είναι απαραίτητη η επιλογή του όταν περιγρα αποτελείται από αρκετές θέλει λέει η δημιουργία ολόκληρου του κειμένου είναι χρονοβόρα της προηγούμενης κλοπής που περιγράψαμε writers όπως και άλλοι έχαναν πετυχημένου διαθέτει ενσωματωμένη μια εντολή και την επιλογή όλο το κείμενο του ηλιακού επιτελείται με έναν από τους παρακάτω δύο τρόπους έναν επιλέγουμε από τηγάνι μένουν επεξεργαστή η επιλογή όλων δύο πλέρια καταπληκτικά Control Έλλην για να διαγράψουμε κείμενα των Χάινερ ηθοποιούς καταπληκτικός μπίλι το πλήκτρο back έγινε η διαφορά ανάμεσα στα δύο πυρηνικά έγκειται στο ότι το μεν πρώτο διαγράφει το χαρακτήρα που είχε δεχθεί αλλά του τομέα ενώ το περαιτέρω διαγραφή του χαρακτήρα του εκεί πέρα του δρομέα για να δούμε βγήκε διαγραφή 1000 λυόμενα ενώ μπαρ παίζει διαγραφή αριστερά λιωμένα την περιπέτεια που έχουμε επιλέξει ένα σύνολο χαρακτήρων υπήρχε οποιοδήποτε από τα δύο υλικά οδηγοί διαγραφή ολόκληρου του επιλεγμένου κειμένου για παράδειγμα επιλέξει 12 για παράδειγμα υπάρχει ΤΕΙ είπε επιλέγει διαγραφή όλη την εγγραφή μια παραλλαγή χρήση Public δειλοί και ταχύτερη είναι δυνατή η ταυτόχρονη χρήση πλήττουν τον λαό με τον τρόπο αυτό διαγράφονται ολόκληρη λέξη αντί για μεμονωμένα χαρακτηρίζουν οι ίδιοι τον συνδυασμό κων πιο δειλή πλευρά θα ελεγχθεί που βρίσκεται δεξιά δρομέα πλέον 1000 στοιχεία δίνουν ένα ενώ πρώτου βιολιού και υπάρχει ΤΕΙ διαγράφεται ελεγχθεί μπήκε καλύτερα έχουμε μάθει τα βασικά τεχνικά τους αλλά και με πιο συνήθη γράφουμε το κείμενο ακόμα έχουμε γραπτη κατοικημένο και τα παιδιά μας για να μπορέσουμε κάποιοι έχουν ήδη κατάλαβες όμως πιέζουμε το πλήκτρο πήγε διότι έχουμε γράψει κακά παιδιά από την οθόνη αυτή είναι μια αποδεκτή προωθεί όπου κάνουμε κάποια ενέργεια καταλάθος θέλουμε να γυρίσουμε στην προηγούμενη καταγραφή παράγεται θα έχει μια εντολή η οποία διορθώνει τέτοια προβλήματα επαναφέροντάς μας κινδυνεύουμε να κατατεθεί χωρίς να χρειάζεται να αναγράψουν από την γη και έγινε σύντομα επέλεγε την εντολή αυτή γίνεται με οποιονδήποτε από τη σύνταξη ρήγα που έναν επιλέγοντας αποτυχημένου χαρτιά να καλλιεργηθεί ήταν καταπληκτικά τον πλέον και χρέη από το πληκτρολόγιο κάντε λίγη το εικονίδιο ανεδείχθη κυτταρική γραμμή εργαλείων ουσιαστικά είναι δουλειά ποιοι πανηγυρίζουν τελευταία ενεργειών που εφάρμοσαν διαδοχικές είχαν ηττηθεί μπορούμε να στηριχτούμε αρχικά βήματα προς τα πίσω όσον αφορά τις εντολές που έδωσαν ο ράιντερ εξοπλισμό αποθηκεύει στη μνήμη του και είχα το τελευταίο δημιούργημα και μνημεία ποιοι και γιατί κάθε φορά που τερματίζουν την εφαρμογή ανανεώσουμε περισσότεροι από 1.2 ένα μόνο βήμα αρκεί να κλείσουμε το βίντεο παπανδρέου δεν εννοώ εικονίδιο είχανε δει στη βασική γραμμή δεν αντί να για να προσπαθεί να μην έχει το έχουμε κάνει γεννάμε με κάποια βήματα αλλά εκτελούμε μια από τις παρακάτω μέλη προγούλι έγιναν επιλέγουμε αποτυχημένου έφτιαξε μια γίνονται όλο δύο πλήρη γεύματα γλυκά κοντρόλ και επιθυμιών από το πληκτρολόγιο τρεις κάνουμε peeling εικονίδιο αν κυρίως ανεδείχθη στην αρχική γραμμή εργαλείων μια ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία του κάρτερ είναι εντολή για αντικαταστάτη του μενού είναι λίαν πηγή παραγωγής ανατολικού ακουμπάμε χαρακτήρων και ελεγχθεί 100 ολόκληρο το 50 , καυτό λάδι θα αντικαθιστούμε κάποιοι πάλαι το παρακάτω κείμενο περιλαμβάνει σύντομη βιογραφία του άλαν Τούρινγκ εκ των θέσεων που έχουν δικαιολογηθεί όλο το κειμενο αποφασίζουμε πως είναι καλύτερα να αντικαταστήσουμε το λατινικό όνομα του μπιν της με το ελληνικό Twitter πολλές φορές και κάποια πράγματα στο κείμενο έχουμε πληκτρολογεί τηλ6 Touring Αχ πάνε οι ίδιοι ήταν να αναζητήσουμε μόνιμα τη λατινική λέξη τιμή και να διαγράψουμε κάποια φορά χρησιμοποιούνται ιδεολογιών εναλλακτικά για να γλιτώσουμε κόπο χρόνο μπορούμε να κάνουμε το παρακάτω επιλέγουμε από την άμυνα του επεξεργαστή ένα ερμηνεύει κέρδη καταγράφει εμφανίζεται στην οθόνη το παράθυρο διαλόγου ενδεικτική αντικατασταθεί το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι με δυο λόγια ζούμε επίλεκτοι θέλουν στο πλαίσιο Ανάβει για και πιέζουμε το πλήκτρο menu Πέμπτη τότε έργα δεν κινητοποιήθηκε επιλέξιμοι ΚΑΔ πριν ακόμα την αμέσως επόμενη ανοιχτή τη λέξη θεωρεί παιχνίδια όπου μπορούμε να κυνηγήσουμε και να βρούμε ένα προς ένα όλες οι γερμανοί οι εκλεκτοί του πληρώνεται με το κλικ το όλων ώρα έκανε πλήρη και επιλέγει βιβλία όλη την ημέρα ανοιχτή την ηλέκτρα διαφέρει μέχρι κείμενο με την ίδια ακριβώς λογική λειτουργούν καταπληκτικά αντικατασταθεί και την καταγραφή όλων το πιοτό αντικαθιστά ενέπνευσε έναν τον παλιό με τον νέο κίνδυνο είναι το δεύτερο ανέβηκαν τα 9 βήματα πάλι την εμφάνισή του το αντικείμενο και τον γιο των νέων κινδύνων το ορίζουν το πλαίσιο κύμινο αντικατασταθεί μπαίνει το δικό μας παράδειγμα για να αντικαταστήσουμε πολύ εμφανή έχει επιλέξει win την ελληνική γραφή του θα πρέπει να σημειώσουμε το βίντεο στα οποία έχει αντικατασταθεί με και να πιέζουμε το πλήκτρο αντικατασταθεί όλων είχαν αποτέλεσμα εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα το οποίο μας πληροφορεί ότι έγιναν συνολικά 38 αντικατασταθεί επειδή δεν είναι επιλογή μόνο πορεία κλητευθεί ελεγχθεί περιορίζονται τα αποτελέσματα τη θανατική μόνο σε αυτά που αποτελούν ολόκληρη έχει λεχθεί χωρισμένη από εκείνος χαρακτήρισε για παράδειγμα ανάβει έχει επιλεχθεί εμμήνου δεν επιτρέψει την βαριά χαρτιά των γκρίζων λύκων δεν έχει επιλεχθεί μια από πιο συχνά είχαν ανοιχτά των εγγράφων είναι αντιγραφή και μετακινηθεί λέξεων και γενικότερα μηνυμάτων κειμένου με το έγγραφο ουσιαστικά για να επιτευχθούν οι δύο παιδιά υπουργείο περνάει αλλά και τους υπόλοιπους κειμενογράφος που χρησιμοποιούνται από είτε ηλεκτρονικό υπολογιστή γίνεται χρήση του πρόχειρου εις το πρόχειρο είναι ένα αόρατο σχολιασμοί νικ πανό τοποθετούνται τα αντικείμενα κείμενα φωτογραφίες κλπ τα οποία θέλουμε να αντιγράψουμε η γη να μετακινήσουμε ενέργεια που είχαν διαφύγει χωρίζεται σε δύο πάρτι αντιγράφει το πρόχειρο και επικόλληση από το πρόχειρο έστω ότι θέλουμε να αντιγράψουμε το όνομα Αλαν πριν έξι ώρες μετά το κείμενο κρατικοί μύθοι που πρέπει να κάνουμε είναι να επιλέξουμε όνομα πέρα να τοποθετήσουμε το ποιος και γιατί γράφει η τοποθέτηση το πρόχειρο μπορεί να μείνει μέχρι εκεί όπου ένα από το μενού υπήρξε θύμα αντιγραφή μηνιαίο πλένοντας τα πλήκτρα Control κληθεί από το πετρέλαιο γύρω τρεις κάνοντας ούτε το εικονίδιο αντιγράφει την τακτική γραμμή εργαλείων έφυγα κάνοντας δεκτή την κοινή σου επάνω στο επιλεγμένο κοινό επιλέγοντας αν είχα φύγει προδομένος συντομευθεί παιχνίδια σαν αυτό που απομένει έμειναν επικόλληση με παιδιά που επιθυμούν με τις το κείμενο που τοποθετήθηκαν στο πρόχειρο πρώτο μέλημά μας λοιπόν είναι να τοποθετήσουμε τον δρομέα στο CD που προσφέρει μια νέα επικολληθεί το περιεχόμενο του αρχείου εδώ για παράδειγμα η επικόλληση του κειμένου μπορεί να γίνει και υπήρχε μέχρι όπου σε ένα από το μενού ξεραθεί μάλλον επικολληθεί πήλινου πυρήνα τα πλεκτά ο γκολκίπερ πότε περίπου δύο . κάνουν κάθε κοινή το εικονίδιο επικολληθεί συμμαχικού γραμμή εργαλείων περαιτέρω κάνοντας Like στη πήγε στο σημείο του εγγράφου που θέλουμε να γίνει επικολληθεί επιλέγοντας επικολληθεί από τον νου UN με την παραπάνω διαδικασία έχουν αντιγράψει το όνομα Alan too Big μια ώρα για να το αντιγράψουμε και δεύτερη φορά δεν είναι απαραίτητο να επαναλάβουμε ότι υπάρχει δηλαδή το τροχαίο κείμενα ομάδα παραμένει εκεί μέχρι την αντικατάστασή του από κάποια άλλη κάτι που θα θελήσουν να αντιγράψουμε άρα αρκεί πλέον να επαναλάβουμε και πάλι δεν έχουν πλανητικά δηλαδή τοπικών το επικό λιμένες ενώ διατηρεί τη μετοχοποίηση του δηλαδή αν είχατε που επιλέξαμε είχε έντονα γράμματα αγία η οποιαδήποτε άλλη μορφοποιηθεί αυτοί είχαν διακρίνει πύλη και το κείμενο που θα επιβάλει η αν θέλουμε είναι κολλημένοι κάποιοι να μην πληρώνουμε την ιδιότυπη εκδοχή προκειμένου τότε άγρια επικολληθεί επιλέγουμε από τη γραμμή έπεφτε θύμα με λεκτικό ολίσθημα πλήθυναν μυαλό μου λείπει και θετικό λήθης που ενεργοποιεί ΥΠΕΞ μας προσφέρεται για τη δημιουργία νέου hot spot είναι κείμενο άμορφο Φιλίππειο κείμενο το βλέπουμε το η οποία αγνοεί τον υπάρχουσες μορφοποιηθεί ουσιαστικά είναι ένα έκδηλο γράφουμε το κείμενο του πρόχειρου επιτίθεται στον τομέα αυτό σημαίνει ότι το κείμενο που επικολλάται ακολουθεί τις τρέχουσες τροποποιήσεις του κειμένου και παικτών τρομερά όπου γίνεται η όλη εναλλακτικά ακριβώς τη λειτουργία μπορεί να επιτευχθεί αν κάνουμε είναι το μικρό μαύρο βέλος του εικονιδίου επικολληθεί εντατικη καμία εργαλείο και επιλέξουμε άμορφο φιλικά με την δυνατή απεικόνιση το κείμενο παραμένει και το παιδί και αν πήγα τότε τα νέα τη ένα κάτοικος λύσουμε αν θέλουμε όμως να μετακινήσουμε το κείμενο αντί να το αντιγράψουμε 15 το πρώτο μας βήμα να είναι η αποκοπή αφού επιλέξουμε το κείμενο περιμέναμε εκκινήσουμε μπορούμε να το κόψουμε Member δεν έχουν έγιναν από το μενού επεξεργασία κακοποιοί πλέον λέγοντας απειλητικά Control και υγιή από τα ιδεολογικά 30 κάνοντας κλικ στο εικονίδιο φαρμακοποιοί υπάρχει γραμμή εργαλείων περισσότερα ανάλογα δεν είναι λίγοι επιλεγμένες κύμινο και επιλέγοντας αποκόπτει απότομη συντομεύει με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους πετυχημένα εκείνο το ποντίκι το δοχείο και θα διαγραφεί από την του με έγγραφό μας για να τοποθετηθεί μια τέχνη που επιθυμούμε αρκεί να ακολουθήσουμε έναν από τους πιο προσεκτικό λίθοι που είδαμε παραπάνω σκέφτηκα διάφορα δήθεν αντιγραφή και επικόλληση και είχαν αποκοπεί επικολληθεί θυμηθήκατε στο πρώτα βήματα ένα λειτουργιών διότι αυτή είναι η επιλεγμένη κείμενο στην αρχική του έχει κοινότοπο και ταυτόχρονα το πιο αρχαίο είναι η δεύτερη διαγραφή και να θα τοποθετηθεί το δοχείο έκανε αυτό το οποίο μπορούμε να κάνουμε αντιγραφή και μετακινηθείτε μενού μετέδιδε είναι λίγα από χορηγούνται αυτή σκηνή σ' ένα πάρτι αντιγραφή η αποκοπή και επικόλληση ωστόσο μπορούμε να διεκπεραιώσουμε την αντιγραφή και τη μετακίνηση και την κατοχή πέρα χρησιμοποιώντας κανονικά το ποντίκι όχι όχι επιλέγουμε το κείμενο που θέλουμε να αντιγράψουμε είναι να ξεκινήσουμε κάνουμε τι λέτε και έφυγε επαναστάτρια μένει κίνδυνο σύροντας το μέχρι την επιθυμητή έχει μετακινηθεί εδώ για παράδειγμα εκεί απελευθερώνουν το ποντίκι μετακινώντας ουσιαστικά προεπιλεγμένο κείμενο άμα σου πριν αφήσουμε το ωάριο το πλήκτρο τύπων λυκείου πιέζουμε το πλήκτρο Control αν θέλουμε να αντιγράψουμε το κείμενο αντί να το μετακινήσουν όταν τελείωσε με το κοντρόλ δίπλα από τον δείκτη εμφανίζεται το συμβόλαιό μου επισημαίνοντας ότι το κείμενο αντιγράφεται και δεν μετακινείται απλώς τώρα μπορούμε να αρχίσουμε το ποντίκι και δεύτερο προκειμένου μάλιστα έχει εκτιναχθεί μια από τις πιο σημαντικές δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη χαρακτική κειμένου είναι η αυτοματοποιημένη εγκριθεί και διορθώθηκαν τα δύσκολα όταν δεν υπάρχουν πλέον δεν νοείται να υπάρχει ένα επεξεργαστή κειμένου αν δεν διαθέτει ικανοποιητικό ορθογραφικό έλεγχο όλοι οι διαδηλωτές το χώρο όπου χρησιμοποιείται αυστηρή κριτική νικητριών θα είναι έτοιμη η Nike Air δίνοντάς του τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε ορθογραφικό έλεγχο επικίνδυνα αμάν πια χρηματική δυνατότητα των κρατικού ελέγχου κυνήγι ποιοτικά του εκτελείται κάθε φορά που κληρονομούν μια λέξη έλθει μόνον εμείς επιλέγουμε τον κοινό χαρακτήρα ακολουθεί μια λέξη reggae λίγη ντομάτα την πλουτοκρατία τη και σημειώνει ότι αν θα μείνει την περίπτωση που δεν υπάρχει ενσωματωμένο ελληνικό λεξικό και να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν με τη δυνατότητα του πτώματος του κρατικού ελέγχου χρησιμοποιούμε το πλήκτρο αυτόματες υπό κρατικό έλεγχο που δέχεται την αρχική γραμμή εργαλείων το παρακάτω είναι από εκεί κάποιον το καλάθι και το λέγαμε ότι το μέγα ιδιώτης κάνει μεγαλύτερη με μια κόκκινη υπογραμμισθεί κάθε λέξη που αγνοεί οικογένεια υπογραμμισθεί εμφανίζεται μόνο στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή και όχι κατανυκτικό πέντε ημέρες το χαρτί έτσι λοιπόν αν δοκιμάσουμε να διορθώσουμε ελεγχθεί συνεισφορά κάνουμε εκείνη παροχή ηλεκτρισμού φορέα εμφανίζεται τον συντομεύει το εργατικό έλεγχο το συγκεκριμένο μενού εμφανίζεται η λέξη το πρόγραμμα θεωρεί ότι θα μπορούσε να προκληθεί από όποιον ήθελε να αξιοποιεί απότομη σύντομες και επιλέγουμε τις έστειλε τη που στην προκειμένη περίπτωση δεν ήλεγχε θυμίζει for the New York παρατηρούμε ο γάιδαρος ανεξάρτητων επιλέχθηκε για να διηγηθεί αντιπυρικών κινήθηκαν γαλουχηθεί επιχειρεί την πρώτη παράγραφο του κειμένου εμφανίζεται το όνομα τουρισμού μια οθόνη αυτό σημαίνει και πιο απλό Library δεν λέγει πάλι Κόντου φίλη πιο υγιή εμείς όμως ξέρουμε πως το όραμα μισθούς στο και δεν θέλουμε να σημειώνει ως λάθος Επιπλέον θα θέλαμε να ταρακουνήσουν τη συγκεκριμένη λέξη ενσωματωμένη όμως ποιος φταίει για τα νεύρα σου ένα βράδυ φωνητικά σε κάποιο άλλο σημείο του κειμένου Mark εμάς πέραν της τουρκίας τώρα άδεια και κάνουμε τέχνη λόγω καταχωρηθεί κάνουμε την ευθύνη παρότι στελέχη του ομίλου εμφανίζεται η συντόμευση των τεχνικού ελέγχου από τον ίδιο ή και επιλέγουμε προσθήκη ηλεκτροδοτείται πλέον το βασικό λεκτικό driver παρατηρούμε πλέον όλη την ανοιχτή στήριξη του μετά το κείμενο έχω πάρει την σημειώνονται κόκκινη γραμμή εναλλακτικά θα μπορούσαμε αντί να παίζουν ηλεκτρονικό να επιλέξουμε ποιοι παραβλεφθεί όλων από Ταμήλος συντόμευση του οικονομικού ελέγχου περιπέτεια τη χώρα τέρμα απλά τα ίδια δεν έχετε τιμή 2006 την εμφάνιση συγκεκ 9 δέχεται σημείο εκτός ελέγχου αφορά τα κείμενα που περιλαμβάνουν τη λέξη παραπάνω ένα δήλωση συγκεκριμένο έγγραφο που έχουν ανοιχθεί περιλαμβάνει εκτός από ελληνικές λέξεις και αρκετά χαμηλή και πήγε είναι κυρίως ονόματα και ορολογία writers απαιτεί από το χρήστη να υλοποιηθεί πια ποιος δίνει κάθε λέξη που βράδυ ακατανόητη πιο λεκτικών χρησιμοποιήθηκε όχι εξοργισμένη μέχρι που πληρώνουμε εκλαμβάνονται ως ελληνική περιγράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες ένα λατινικό θα πρέπει λοιπόν να δηλώσουμε μ και την ΕΚΤ από το κείμενο μα είναι άνοιγε παραχωρούμε για παράδειγμα τυλιχθεί μαντέλ δεν πίεση να τον δεχθεί ηλεκτρονική μου επάνω σε μια την από τον σύντομο βίο του γεωγραφικού ελέγχου επιλέγουμε καθορισμός γλώσσα η επιλογή και πήγα επιλεγμένα υλικά στην περίπτωση των ηλεκτρονίων πανεπιστ αντικολλητικό οικοδομηθεί μάθει να καταλυθεί όπως συγκεκριμένες τρίτες δύο σημαντικές λειτουργίες που ενσωματώνει μεγαλύτερη και πιο ταλαντούχα ελληνικά είναι η αυτόματη συμπλήρωση και για τον αντικαταστάτη αυτόματη συμπλήρωση αφορά την κατάθεση ολοκλήρωση λέξεις που μας κάνει μεγαλύτερη την παραπομπή του λόγου με ιδεών κάθε παιδί είναι κάπου μια άλλη ελέγχει την ίδια ώρα είτε από ποικίλα πεδία τα οποία χρησιμοποιούμε να και να αποδεχτούμε την Qatari Diar αρκεί να πιέζουμε το πλήκτρο enter μ η αυτόματη συμπλήρωση γίνονται από την καρτέλα πλήρως λέξεων του παραθύρου αυτόματα άλλοθι το οποίο μπορούμε να δούμε στο μενού εργαλεία επιλογές αυτόματα αναγνωρίζει εδώ μπορούμε να ορίσουμε έχουν ενοχοποιηθεί κι όχι είχα άμα τη συμπληρώσει την γιορτή του είναι όχι κενού χαρακτήρα μετά τη συμπλήρωση στην εμφάνιση μπορεί η επιλογή έγινε λίγα γι' αυτόν τον λόγο αποδοχή το παιδί περνάει και το ελάχιστο μήκος 1000 ήταν μεν η έρευνα των αρχών η αυτόματη καταγραφή όταν είναι ενεργοποιημένη επιτηρητών liner να διορθώνει αυτόματα μπορεί εκεί να φτάνει πολύ κάποια πολιτική υπογράφηκαν πάλμα για παράδειγμα μπορούμε να γνωρίζουμε πως κάθε φορά που πηγαίνουμε κατάλαβα την επίλεκτη κυρίαρχη αντιλαϊκή είναι να αναλάβει μια βδομάδα είχα έρθει ελεγχθεί λαού γιατί είχε τιμηθεί γίνονται από την καρτέλα αντικατασταθεί του παραθύρου αυτόματη ποιον παίκτη το οποίο βρήκαμε στο μενού εργαλεία επιλογές αυτόματη διόρθωση ακολουθώντας την την κειμένου γαλήνια καταμέτρηση λέξεων εμφανίζεται το παρακάτω πλαίσιο διαλόγου το κλίμα πληροφορεί για τον συνολικό αριθμό λέξεων και χαρακτήρων που περιλαμβάνει τέσσερις , την περιπέτεια που έχουμε επιλεγμένο ένα τμήμα κίνημα το πλαίσιο διαλόγου παραπληροφορεί για τον νικ κλεγκ ποιόν ξέρετε ποιοι λόγοι εγκριθεί λέξεων εμφανίζει το αποτέλεσμα τη ένα πλαίσιο διαλόγου Αντίθετα δείχνει δυναμώνει αποτυπώνει το αποτέλεσμα τη πάνω έγγραφο και οι αλλαγές που επιφέρει μια ορατή και την εκπόνηση από το μενού εργαλεία επιλέγουμε αριθμεί ήδη διαμορ και ενεργοποιεί το παρακάτω παράθυρο διαλόγου στο παράθυρο αυτό μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την θυμόμουν να επιλέξουμε την ορθή ειδεχθή και την αποδοχή που θα έχει για τον κίνδυνο καθώς και το διάστημα των γραμμών που ανιχνεύονται αναγνωρίζουμε λοιπόν από την 0,50 εκατοστά διάστημα εγγεγραμμένοι το τρίτο κείμενο μα εμφανίζεται κάθε πέμπτη έκανε ο αριθμό και δύναμη μπορεί να έρθει 0,50 εκατοστά από τα μάρκο διορθώσουν