2o Travel Trade Athens 2014 (Cityofathens, 2014)
: Μουσική Το Travel Trade Athens φαίνεται ότι πάει να γίνει θεσμός. Φέτος με πολύ περισσότερες συναντήσεις μεταξύ ξένων επαγγελματιών, αλλοδαπών από πάρα πολλές χώρες του κόσμου, με Έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού. Πέρισχαμε 1400 συναντήσεις, όπως λέμε B2B, ατομικές συναντήσεις που κλείνουν συμφωνίες, φέτος θα έχουμε πάνω από 2000. Και αυτό αποδεικνύει μια μεγάλη δυναμική, που έρχεται να επιβεβαιώσει και την δυναμική άνοδο του τουρισμού. Ήδη αναμένεται πάνω από 1,5 εκατομμύρια εισιτήρια για τη φετινή χρονιά στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Είναι ένας ασφαλής δίκτης για να καταλάβεις πώς θα κινηθεί μια πόλη στην τουριστική χρονιά. Η Αθήνα όλο αυτό πρέπει να το αξιοποιήσει, ούτως ώστε να γίνει αυτόνομος τουριστικός προορισμός για όλο τον χρόνο. Και το επαναλαμβάνω, για όλο τον χρόνο και όχι μόνο έξι μήνες τον χρόνο όπως είναι μέχρι τώρα. Έχει όλες οι προϋποθέσεις για να υποδέχεται τουρίστης η πόλη μας καθόλου τη διάρκεια του χρόνου. Ήδη ετοιμαζόμαστε αυτή τη στιγμή για τη διοργάνωση του TBEX τον Οκτώβρη που θα έχουμε πάνω από 1.000 writers & bloggers φιλοξενούμενους στην πόλη. Πραγματικά μεγάλο γεγονός, και ευχαριστούμε τα πρόκληση για μας.