2020-01-13 Περιφερειακό Συμβούλιο - live (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, 2020)
: Σε βασιλιά ο κεφάλαιος του ΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Υπάρχει και λίγο της συμπατίας. Υπάρχει και λίγο της συμπατίας. Υπάρχει και λίγο της συμπατίας. Υπάρχει και λίγο της συμπατίας. Υπάρχει και λίγο της συμπατίας. Υπάρχει και λίγο της συμπατίας. Υπάρχει και λίγο της συμπατίας. Υπάρχει και λίγο της συμπατίας. Ευλόγησον Δέσποτα, ευλογητός ο Θεός ημών πάντοτε, Αμήν εις πάσαν την γήν εξυλθεν ο φθόγγος σου, πως δεξαμένη των λόγων σου, διού Θεό πρεπός εδογμάτισας την φύση των όντων νετράνωσας, τα των ανθρώπων ήθηκατε κόσμοι σας, βασιλείον ιεράτευμα. Πάτερ ως ιε Χριστόν τον Θεό νικέτευε, δωρήσασθε ημήν το Μέγα Ελέον. Ω των αιώνων Ποιητής και Δεσφότης, Θεέ των όλων υπερουσιαίοντος, την ενειάψειον ευλόγησον περίοδον, σώζοντο Ελέησου το απειροικτήρμον, πάντα στους λατρεύοντας ειν' το μόνο Δεσφότη και εκβώντας φόβολη τροτά, εφωρον πάση το έθος χορήγησον. Ελέησον ημάς ο Θεός κατά το Μέγα Ελέον σου δεόμεν, θα σου επάκουσον και ελέησον, ετι δεόμεν θα υπέρ των εψευών και ορθοδόξων Χριστιανών, ετι δεόμεν θα υπέρ του Αρχιεπισκόπου ημών Παύλου και πάσης της Εγχριστώ ημών Αδελφότητος και τους ομπροσευχουμένου αυτού Αγίου Αθανασίου Αρχιερέως και πάσης της Εγχριστώ ημών Αδελφότητος. Ετι δεόμεν θα υπέρ του εψευούσιμων έθνους πάσης Αρχής και εξουσίας εν αυτόν, του καταξυράν θάλασαν και αέραν φιλοχρίστου ημών στρατού. Κύριε Ελέησον, Κύριε Ελέησον, Κύριε Ελέησον. Ετι δεόμεν θα υπέρ του ευλογηθήνε των νέων εν εαυτών της Χριστότητος του Κυρίου και γενέσθαι αυτών ειρηνικών και σωτήριων. Κύριε Ελέησον, Κύριε Ελέησον, Κύριε Ελέησον, οτι ελεήμων και φιλάνθρωπος Θεός υπάρχεις και εσύ την δόξαν αναπέμπωμεν το Πατρί και το Υιό και το Αγίο Πνεύμα την Ινκεαή και εις τους αιώνας τον αιώνο. Αμήν, του Κυρίου δε ειθώμεν, Κύριε Ελέησον. Κύριε Θεός ημών ο καιρούς και ο χρόνος εν ποι η διεύθουσι αθέμενος και την ζωήν ημών ισχύρα Σου διακρατών επάξον ημών δεωμένων Σου εν διευσήμων ημέρα ταύτη, επί τι εισόδο ημών εις των νέων εν εαυτών της Χριστότητος και ευλόγησον των βλακούντα τούτων, των προσφερόμενων εις δόξαν σύντετη μήν, του εναγίης Πατρός ημών Βασιλείου Αρχιεπισκόπου και Σαρίας Καπαδοκίας ουρανοφάντουρος του Μεγάλου, επίβλεψον μεγαλόδορε έξ ουρανού Αγίου Σου και κατά απόψον αφημάς ουσθέ τα δωρατά στα εφτρεπίσοντος και τις εξαφτών μεταλαμβάνοντος τα σουραγίου Σου δωρεάς, ότι επισήλφηκαμεν το ζώντι Θεό εις τους αιώνας. Ευλόγησον τας εισόδους και τας εξόδους, πλήθινον εναγαθίστην ζωήνιμον και κατεύθυνον τα διαβήματα ημών προς εργασίαν των εντολών Σου, ότι ούτε πάρτο μόνο ζήσετε άνθρωπος, πρεσβείες της Παναχράδου Σου Μητρός και πάντων των Αγίων Ανήμ. Δόξα σοι Χριστέ ο Θεός η ελπίσιμον, δόξα σοι. Δόξα Πατρικαίοι, όχι αγιοπνεύματοι, κι ανοίγει αεικαίοι στους αιώνας. Κύριε Ελέησον, Κύριε Ελέησον, Κύριε Ελέησον, δέσποτα Άγιε ευλόγησον. Κύριε Ελέησον, Κύριε Ελέησον, δέσποτα Άγιε ευλόγησον. Κύριε Ελέησον, Κύριε Ελέησον, δέσποτα Άγιε ευλόγησον. Κύριε Ελέησον, Κύριε Ελέησον, δέσποτα Άγιε ευλόγησον. Κύριε Ελέησον, Κύριε Ελέησον, δέσποτα Άγιε ευλόγησον. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Κύριε Πράσο, κύριε Σαβουλίδη, Κύριε Κατσαβέ, Κύριε Κατσαβέ, Κύριε Κατσαβέ, Κύριε Κατσαβέ, Κύριε Κατσαβέ, Κύριε Κατσαβέ, Κύριε Μαργαρίτη, Κύριε Τοπαλίδη, Κύριε Μάκρη Γιάννης, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ, Κύριε Κοιοσέ,