Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Ενημερωτικό βίντεο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. (Agricultural University of Athens (official channel), 2022)
: Μουσική Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Υπότιτλοι AUTHORWAVE