3β. Σχεδίαση βάσεων δεδομένων βασιζόμενη στην τεχνική των Συναρτησιακών Εξαρτήσεων / Διάλεξη 3 / Εστίαση στη σχεδίαση βάσεων δεδομένων. Κατανόηση της τεχνικής των συναρτησιακών εξαρτήσεων και σύνδεση με προχωρημένα θέματα κανονικοποίησης και σχεδίασης - Σκουρλάς Χρήστος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Εστίαση στη σχεδίαση βάσεων δεδομένων. Κατανόηση της τεχνικής των συναρτησιακών εξαρτήσεων και σύνδεση με προχωρημένα θέματα κανονικοποίησης και σχεδίασης: Κλείνει για να μπουν στη σωστή στάση σας τώρα η μάχη θα είναι αυτό το παράδειγμά σας να λες και αυτές οι θυσίες η ταινία σας βεβαιώ κι εγώ το χαβά μου τρώω σαν το κόμμα μας τον μόνο έτσι μπορώ να δω τις διαθέσεις στόχος μας είναι αυτό να δω για να στο μαγαζί είναι να γνωρίζουμε πείνα μας στη δημόσια υγεία να σας πει ότι το να βρεις θα δούμε λίγο λίγο εδώ είμαστε για μια ας δούμε δηλαδή τώρα όλοι το κόμμα μας άρα μπορείς να την τρίτη να μπορεί να αποτελεί μόνο χωρίς να χρεώνουμε δημόσιες θανάση της ποια θα είναι λίγα μόνο τις γνώσεις αξίες όχι βέβαια όλα είναι πιο χαλαρά λίγα μόνο τις ψυχές και λίγα μορφή που λόγω υψηλής πίεσης στους πέρσι μπείτε στο ένα ο αγώνας σας και εσείς θα κλείσεις και να πηγαίνω στη ρίγα η όμορφη πόλη μας σωστά μους εγώ δημοφιλή τόμο της πώς όμως να η μπούκα προς τις αξίες της Volvo Trucks ήταν να σώσει τη στρογγυλή βάση είναι σαν να βάζουμε πίνακα Πάγου ξένη δύναμη της γης λίγο για να έργο μου όνομα λόγω της λίγο να μαλώνουμε για αρχή τώρα είναι αλλιώς δηλαδή να με τον αγώνα πολιτικό παράδειγμά σου λέει παιδί μου και ακόμα μας μας είναι πολύ αργά να γίνει σιγά μπορούμε να γίνουμε οι ίδιοι έτσι τις δήμο το μικρό γατάκι μπορούν όλα τα άλλα είδη και με την ίδια μόνο μέσω των ΒΑΕ αλλά έτσι τώρα πρόσθεσε αυτή τη στιγμή είμαστε της λογικής στη από κει και πέρα ήδη εν ισχύ αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα και δεν θα φύγει αυτό το πράγμα και τώρα μου λέει όλοι ένα σπουδαστής έχει ένα χρόνο αργότερα λόγω και όχι μόνο δεν ένα ένα και μόνο ενιαίο οδηγό μας μαζί τους κι εγώ λοιπόν μας μοναδικό άρα πως περισσότερα από ένα κα συνομιλούν με τη μουσική δύο σανδάλια σου ρε εννοώ αυτόν ότι η είδηση είχε να έχω εγώ πια και όχι μόνο εσείς η κάμερα παρά να και μάλλον αυτό ήταν πάρα πολύ για όλες τις θέσεις τις οποίες έχει δώσει λαβή για νέο γι δίνουν ήδη πολλοί μιλάνε για το υλικό τους ευρώ δηλώνει η αρμόζουσα απευθείας αγαθούς στάση θα τηρήσει ο Α.Μ. θέλεις να μας πεις κανονίζει να Ηρώδειο μια τόσο μόνο σ'αυτή την ζωή τους όλοι γνωρίζουν τι θα πει ίσως οδηγός μαρίνα κανονίζει να σιγά ρε εγώ και το έργο καταλήγεις να ανασύρει τον οδηγό του τόσο καιρό μας λένε μόνο 1200 ως τις 1000 1.3 είναι ένα βήμα προς τα μπροστά είναι πώς ακριβώς να τις κλείσει όλοι άρα όσα βύρωνα λίγα λύσσας σε νόμο το όνομα τη Διεύθυνση έχει μπορούσε ως ομα Δες λίγο μετά τις έξι δηλαδή να ζήσει να πληγώνει το έργο και τη στάση σας ενώ καθορίζει γεγονός όχι μόνο έμμεσα και σωστές αυτές βέβαια κυρα λένη το σύζυγό μου να λέει τι λέει για το έργο σου λέει εδώ λέει ο ρυθμός μας αυτή τη στιγμή νομίζω όμως ότι έτσι μια χρονολογία ένα έργα κι εγώ μιλάω για μόνωση Μαρία στοιχεία ισχύουν ήδη και το να μπορείς κάποια λοιπόν είναι ας έχει γεσασε για μήνες αυτό είναι δύο ο η Lilly παράλληλα έχει γίνει πάρεργο η πρόταση είναι αλληλεγγύης και να αυτό είναι ο λαός σας τους λίγο να μισούμε να φτιάξουμε και να το I ποιο στοιχείο του αέρα νερό και λίγο υγρό στη ο γόνιμος δυνατούς κι εγώ το κύριο είναι να δρα σαν ήλιος Ελλάδα μου αρέσει να δημιουργώ οδηγός γράφει πάντως καθώς 301 ήττα για να συνεχίσουμε να πληρώνουμε κάθε μήνα η ΔΕΗ θα δεχθεί άλλο ένα αστέρι και να το κάνουμε αυτό είναι πιο το ΤΤ ενώ στις ημερών για τις ΕΠΑ άρα ενώ θα μπορούσε να προσθέσει βιβλία κύριοι στα για επάνοδο του είναι δυνατά αλλά είναι δυνατόν η ΔΕΗ λίγο παύουν αλλά η συζήτηση της θέλουμε τους ένα γκέι άντρας στις ΗΠΑ έτσι αυτό το ματς για τον ομπάμα το 2000 άρα μια υγιής μπορεί να είναι περισσότερα από τα θύματα στην πλατεία του Κως λίγα νεύρα είναι σαφές λοιπόν του ιερού χρήση ύλη όμως λίγο ρύζι κιμά ηλία εσείς λέει μόνο ένα ιράν που σχεδόν βέβαιη για παράδειγμα θα λέγατε να βρεις χρόνο και τώρα ποιος τους έχει πιο υγιή νου No name και μια το λαό έτσι χώρο μόνο είναι όμηροι και δύο μέλη άρα θα έλεγα σιγά σιγά σε χρήση μοτίβο πια μόνο μπάρα κα λίστα σε ρόλο στη δράση της ΠΣΟ ετσι παρά μόνο με δύο λόγια λύνουμε πρωθυπουργό και οδηγός βήμα προς βήμα τις ένα 8ο λίγους αγαθά δηλαδή δίνουμε υγρά αντί εισιτηρίου έργο β νερό υποψήφιο ηλικία πια εγώ θα μπορούσα να είχα όμως η φλόγα κι ακόμα δεν βρίσκω μα μας εσείς οι λέω αυτά όλα δεν έχει λόγο να βγει κι όμως ουδείς το βάρος βουνά με αυτά και στη τη σύνταξη λυσσάξει να ανασυντάξει το αργούν πολύ να σας αρέσει δεν υπάρχει προηγούμενο σχήμα αλλά δεν μπορώ να εγκαταστήσω λόγω βάρβαρων μέτρων αλλά με άλλο ρόλο ως δημιουργό λέει εγώ αγώνισμα το αυτό σήμερα αγαθό αυτό σήμαινε τους και να φύγω και αυτό είναι να μην μείνουν περιοδικό και ως λαοί λεία το καταλαβαίνω το να αναλάβει ρόλο αλλά δεν είναι κανέναν να λέει αυτή είναι σαφής όλοι ιστορία μια κρύα τώρα να δούμε λίγο και το δικό μας έτσι αφού όμως πώς γίνεται να οδηγήσει να λέει ναι τώρα πια για να πει το μη μέλη όμως κερδίζει 100 φυσικού μας ως προς τους όρους της ως τώρα δεν είναι παρά ένα βήμα πιο κοντά τις αισθήσεις λίγο έναντι 16 , το ρόλο το ρολόι άλλα μεγάλα αισθητήρες όχι με ένα ψυχρό ντους οργής σε δόσεις αυτό είναι λυμένο δεν έβαλα πήρε τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο επισείει όνομα τώρα η ένωση και ένα σύνολο που έχει μόνο ένα προς ένα όλα εσύ τώρα λένε ότι μας οδηγούν το λαό να βγει γιατί ο ηγέτης σίγουρα βέβαια το όλο εγχείρημα έχει ως που μάλλον δεν θα αυξήσει τις με μόνο ένα μήνα το οποίο έχει ως μόνιμο χρώμα αυτά λέγονται όλα τα στοιχεία και λέει όλα τρίτη Βασίλη μας καθορίζουν οι ίδιοι να έχει τους ίδιους στόχους οι πρόσφεραν αυτά όλα βρίζει μάσηση μας λέει η κα ο οποίος φορά παρά τις κι ας μην τους Γουδή αγαθό το τότε ισχύον έως το 1000 υγρά να οδηγήσω μια βράση Ψήνουμε το βήμα αυτό να SUV στη συνέχεια να άρα εγώ για να σου και να τους δώσει το όχι αριστερά λέει παρά μόνο λίγο πίσω σου και εγώ δεν θέλω να κάνω πια τις δύο Γάλλοι χασίς τρεις μήνες έως και λίγο αργότερα ότι έργο μιας θέλει άμεσα να βιάσει δήμων πάλι εσύ κι εγώ δικός μας μιλούν γνωρίζουν τις και γνωρίζω λόγω της Αξίζει λοιπόν να ποιά είναι προφανές αυτό το σχέδιο πλέον περιορισμό λέει αλλά γνωρίζω σύνολό μας στο ίδιο μας το ζήτησαν αλλά η γωνία κάστερ αέρια μπορεί να σας κάνουν πολύ λίγα φτάνουν αυτά για όσους θα χάσει το κράτος μας θέλουν μιλούσα αυτό το κρεσέντο της κρίσης σε υγιή προφανώς θα χρειαστεί ώστε να σκεφτόμενος βιβλία ιδέες αν οι ίδιοι είναι σοβαρά το 40 έως ότου ρίζου ισχύουν θα φέρει εις πέρας και σύζυγο και ποια ακριβώς αυτή ι δεν ήταν να οδηγήσουν γρήγορα ηθελα να δω λίγο να γίνει κανένα συμφωνεί γιατί αν όμως αυτός βέβαια έκανε λίγο το 1908 δισ θα πάμε να ισχύει ως αριστερό κόμμα και έναν νόμο έτσι με βάση το αξίωμα που θα έρθει σιγά το ρύζι και τις ζυγαριές τότε πήγα να δω το σωστή τους ετσι το ζώο ορίζει ως σωσίβιο για το το νόμο 1240 πρόσφυγες αλλά ισχύει το πράγμα κάνει μια βουλή μιλένα ας το δει έτσι ισχύουν τα κατάμαυρα ειρήνη τώρα λίγο κι έτσι πια να δώσει να βγει στον αέρα με ένα αβέβαιο αύριο στις 1000 και κατάφερε να λόγια χτίζεις έναν αέρα που έστειλε ως δώρο του κυρίου Φίλη το νόμο για να βρει λύση λοιπόν το έδωσα και κυρίως τόσο το καταλάβαμε καταλάβαμε ότι είναι τα τελευταία λίγα έτη είναι άστοχο να περιγράφουν τη μους και έργα από τους ίδιους τους δήμους με την μορφή στις 20 παρά λύση κι εδώ και λίγους λίγο έτσι και εγώ το είχα σπάσει κάθε μορφή λέει σου της λίστας παρά μόνο ως ιστορική ηγεσία πάρα μα πάρα μα πάρα στάση λίγα λίγα και κυρίως τι είναι βιβλι α θεωρώ τη δούμα εργαζόμενος ζω παρά την τρίτη με τους αλλά οι ίδιοι είναι όμως αυτά τα δύο στοιχεία ετσι σου λέει και όπως καταλάβαμε μπορώ φ μας αυτές τις τριών και μια προϋπόθεση για να κλείσω να αναθεωρήσουν τη στάση σας στο χώρο τονίζουν ότι αυτή είναι μια έννοια λοιπόν και αγόρασα και τον έβαλα να δω πιο κοντούλη γ Ζουγανέλης μα τι συμβαίνει εγώ δεν δίνω βάση μας όλοι μιλούν μόνο για σένα σου δηλαδή και ίσως τώρα να οδηγεί το design καθορίζει όμως αυτόν ούτε το όνομά μου να είμαι κι εγώ σε αυτό τον τομέα αυτό δεν είναι μόνο ένα συνεργασία σασί H πρώτη ύλη που καθορίζει είχαν στείλει στο ύλλι δεν μιλάς εσύ βέβαια εγώ μόνο μια λογική σύγχρονων μορ ές επαναλαμβάνω φίλες και φίλοι θα μπορούσαν να λείπουν τα δώρα αλλά η ψυχή του γάμου το ζευγάρι είχε μια ν κα χι μόνο γι τ ν και μετά με βάση τα στοιχεία της φύσης σου βρούμε είμαστε δήμου βόλου ένα λέει εδώ μέσα αυτού μόνο γύρω λίγο αλλά θα σας έλεγα ότι είναι ένα είδος δηλαδή της κεντρικός στήλης ρώτησες αν κι οι ίδιοι και ήρθα δεύτερος είναι σα να δίνεις λίγα βέβαια και αυτό το ζήτησε τη καθορίζουν σιγά σιγά να μπει λίγο Μελισσίων κο λίγα όλους σιγά σιγά να καταλαβαίνει τι σας έλεγα ότι εγώ άλλη ένα δύσκολη τάξη μια στήλη αλλά θέλω να πάω για να μη οδήγησαν είναι δίγλωσσοι είναι οι ίδιοι να σας πάω και στο μέγα γεγονός μέσα ενημέρωσης στη μορφή που μέσω φιλική για τα δόντια μας μπορεί όμως όσο λουλούδια ισχυρότερη βιβλικά κύματα αλλά με έναν Έλληνα δημότη λίγο γάλα αφού λοιπόν όλοι οι άντρες πόσο ως μια δευτερεύουσα απειλή περί τους 300 της βουλής οι οποίοι ενισχύουν τις πλήρεις φορτίσεις αλλά όσες έχω φτάσει στη μορφή που σεβόμαστε τους μπορεί γυναίκες εγώ ήδη δεν είναι λίγα τα νησιά χαρακτηριστικό διοικεί το η νέα μου για να βρω ένα το πρωί και 1,6 ευρώ χ 3,1000 που ζει με τη μαμά πως ωτογρα ομιλίες να ανανεώνεις το θα ναι ένα κομμωτής ο να παράγουμε και να δω και PCs φίλε μας γεμίζει μ' εσάς εσείς εσείς λίγα ευρώ πάνω σ'αυτή στην Ε.Ε. εμείς θα βάλουμε το μαγείρεμα μενού πλοήγησης της Ford μια απόδειξη ότι τη στιγμή που εγώ έτσι όπως το είδος της αισθάνεσαι χαρά θα μπορούσα ως σαν την περιουσία στη Βαυαρία για να είναι όντως γεγονός ας πάρω τηλ Β βαθμό ούτε και να οδηγήσουν τους θα τώρα λέει να αναγνωρίζει ότι οι δημόσιοι πόροι που σου το μουνί της τύχης μας ας πάμε για ατόμων κυρίως σε μια δομημένη ζωή της Δύσης παρά προς στόχος μας είναι να αρνηθούμε το μωρό ενώ με ένα νόμο και με σεβασμό στις αξίες της πάρα πολύ βοηθητικό για συζήτηση αλλά για αυτό δεν είναι σε σειρά δράσεων πληρώνοντας μάλιστα της κρίσης και μόνο στο αγαπημένο μου η ίδια δεν είναι λογικό κάποια μέθοδο άρπα αφού ξεκινά ως τους δεσμούς σας χρόνο 9 κι έτσι έχει αρχίσει σιγά σιγά να λογισμό γιατί είναι το μόνο σίγουρο ένα παράνομη με τις στερήσεις τις ίδιες γιγάντιες κολόνες και χειρολαβές σας είναι ένα ποιες ιδιότητες της χαθούμε παραγγελία και προϊόντων είναι βαρύ πράγμα ξέρω έτσι λοιπόν δεινά δεν χρειάζεται να πούμε πολλά να μας πει να μελιού κανένα όλοι μας εδώ το νεοι ψηφίζουν με ξεχωριστές όλοι μας γνωρίζουμε πως δεν είναι το επώνυμο όνομα τόσο στην αρχή όσο και βέβαια πήγα ένα άλλο στοιχείο παρόλο που παραμένει ίδια σύνοδο η Ε.Ε. προσελκύει δομημένα έτσι όχι διαιωνίζει αλλά ξεχωρίζει δυσαπορρόφηση ξεχωριστή φυλή ξεχωριστή στήλη το ζύμωμα σάββατο 12 ένα ώρα αλλά της λίγο βιότοποι για να σωθούν μισθοί λίγο χώρο αργά γυρίζω και μόνο αλόγου αλλά παρά μόνο στο έτσι εγώ δεν μπορώ βέβαια το λαό μας αλλά είμαστε εδώ η ERGO τώρα βεβαίως η θεωρία είναι ιδιαίτερα όταν μιλάμε γα την οργανωμένη μαστε άλογα στη δράση Χρυσούλα 300 γρ επόμενος στόχος του ηλία μεγάλες αλλά θέλω να βγαίνεις στο μέλλον έτσι κι αλλιώς είναι έρευνα για λογαριασμό πρόλαβε η ΟΤΟΕ τονίζει σήμερα μόνο διαιρώντας βεβαίως φίλων όσοι βλέπουν όμως συνεχίζουν αυτοτελών αντί να έχουμε τώρα προϊόντα αυτό για τρεις μέρες δεν είναι το μόνο σημείο λένε πως θα συνεχίζουν μπορεί ντόρα η υπογραφή της είναι σχεδόν τόσο βίαια γεγονότα Καρολίνα εσύ όμως οι ίδιοι βάση για να καταστείλει και να μη γρήγορα παρά το μοντέλο Τιέγκο και θα χρειαστεί να περάσει στους έλληνες πώς το λένε ως άσυλο στους λιμένες πόσο πρέπει όσο κι αν δεν θέλει να πέφτει θύμα μου βγαίνουν βέβαια της μας λοιπόν μια συσχέτιση ανάμεσα στο νέστο στις βαγγέλης Μπούτας έχει χάσει και τους φάγαμε αιώνες το κύριο όργανο αμέλησαν 1901 ευρώ το ΙΚΑ στον αλλά όχι και ξανά όχι ένα και δύο έτη ενώ η Αυγή γήρανση πάρα πολλά μέλη της κυβέρνησης παρά μια άλλη ποια στάση θα κρατήσει η θα τους για τη ζωή για να για να αλλά στο να βγει η ΝΔ είναι υπόλογοι για διορισμό λέει το σας και σας πώς βλέπετε ναι έχεις αλλά σε οδηγεί ήρθε λίγα αλλά ξέρω το Γ ράιχ λίγα ξενοδοχεία δεν είσαι εδώ το γάργαρο νερό βερολίνου νόμιμα αυτό είναι πια αισθήσεις σας να σας δω αλλά μόνο 300 VA λίγα λίγα τα μοιάζει να μας βάλουν τη προσέξτε λίγο αφού δεν ξέρουμε λέει παράλληλα αξιολογούνται υπό αυτή την έννοια σύζυγο και το όνομα ξέρω του ξεχνώντας βέβαια ίσως να και στη δεύτερή μου θητεία ως φιλικά σας να βρει μου δεν μπορούν να πίσω τη λογική ότι κράτησα τη λογική προσέξτε λίγο ίσως διαβάσατε το να μάθουμε να Βερελή γιότ Nissan μας βέβαια είναι η φιλία το πρόγραμμα δράση και τους αγώνες εγώ ξέρω εγώ ν δεν ε χει ως πεια να αυτός θέλει να με σταματήσει θα είναι τεχνικά έτοιμος να κι έφαγα πολύ πιο έντονα στις θέσεις οδηγεί ο ενεργοί μόνο μια στις 1000 ξεκίνημα μια στήλη show δημοκράτη γεύση της Κούβας του 1009 της τι υλικό μου λίγοι γνώριζαν ότι είναι λίγο στοιχεία προσθέστε λίγο από τη στιγμή που η θεία σου κι εγώ να το λένε πλέον μπορεί να δράσει Book αυτό μπορεί κάλλιστα να πουλήσει το νέο βιβλίο της άρα για να δηλώσει ριζικά ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι μόνο ΑΕΛ μέσα στον πίνακα δύο του ιδίου ότι η χώρα μας όμως αυτά τα έργα αυτά θα σου πω εγώ το λένε οι ίδιοι οι καταναλωτές αισθάνονται τα γα να το πετάξω θα μιλήσουν φοβερή αυτό βέβαια το γνωρίζουμε 12 της Τρίτης 20 άτομα δηλαδή η πίεση να περάσω μια σειρά παίζει το αέναο αυτή για ευφυή και λέω αυτή είναι σωστή και ίσως όχι ως αντισυστημικό έργο για να ισχύουν τα ίδια σαν να τα είχε γίνει διάσημος ουσία είναι δηλαδή εγώ αυτό λέγαμε τις εξαρτήσεις άρα εμείς μόνοι μας τις θέσεις σας αλλά αυτό τώρα και τελευταίο μήνα έτσι ώστε να βρουν δουλειά συσσίτιο βέβαια αλλά τη διετία βέβαια όλοι το ίδιο μπορεί να μην έχει θυμό όμως αυτό το μήνα η λύση είναι κι όσο για τις γυναίκες είναι αυτοί οι οποίοι είναι μέλη τους ο δεύτερος τρίτος αυτή είναι λες και δεν είναι όλα καθαρά νόμων ενώ εργαζόταν μέσω διορισμών που κρύβονται πίσω από τον Κόντε ενώ έχει διατελέσει σε θέσεις της γιατί είμαι βέβαιος ότι το επόμενο βήμα στο αργό και εσάς σας έτσι δεν είναι Γι' αυτό μας στόχο της να παράγει ένα βιβλίο όμως δυνατά στοιχεία έχει το ιλινόι όλοι βέβαιοι και πρόλαβε να βγει μπορούμε και οφείλουμε να κουβέντα όλο και πιο κοντά η κα Γεωργαντά νέοι πηγαίνουν στη βρύση δεν μας λες τι μέσα μας όμως πώς να τιμή τούς πρέπει και εσείς να σας και εξέτασης του εργαστηρίου και για εξετάσεις τις θεωρίες λίγο μούμιες της Ελίζας ενώ αργότερα σήμερα να δύει γάτα ούτε αλλοιώνει το ρυζόγαλο βέβαια αν δεν δω για να μπει στον κόσμο όχι βέβαια υπάρχουν 1001 βαρέλι λόγω ρόλοι ισχύει όλα τα έργα που αναλάβαμε να δεχθεί οχυρή κι είμαστε τόσο ως μας η τρέλα δεν δηλώνουν οι ίδιοι τι λέει εγώ σας δεν είναι παρά μια ουτοπία δεν μπορούσε να οδηγήσει τη χώρα μια βίαιη βιβλίο μια πλευρά του ήλιου με τον ίδιο τα σενάρια για λίγο ενώ τον πρώτο χρόνο της ημέρας έχει 1081 καινούρια στοιχεία έλα τώρα να δω το βέβαιο είναι πως λίγο οι ίδιοι το προϊόν προορισμό του ΓΔ τριγμούς δίνοντας στην εργασία έχει γίνει ήδη κι εγώ αυτός και έστειλε ένα αίτημα τους και τέλος το εγώ τελευταίος διήμερα να τους βρει το βαρέλι αργά αλλά όλο κι όλο μέρος λέγαμε Ω της λύσσας της παρά τις αλλά προσέξτε τη λογική του yes Man της δύσης θα δω αν μπορώ να τα πω λίγο μας για τις σας ποιος θα ήταν ο έχουμε για να κάνουμε τη χώρα μας ας θα μπορούσα να έχω κι ας μην βουτιά 1000 μούσι μια σειρά θα μπορούσε για τη διετία σας ένα γραμμή στις και θεωρούνται τους και μου ανοίγει τις βαριές κι άρα δεν νοείται να βαράνε έλληνες έτσι για να πάει για έχει ρίγανη που παρέλαβε τους μια μέρα να σας την ημέρα και τώρα δηλαδή μέχρι το τέλος τους έτους λέω να συλλέξουν δεδομένα για τις γραμμές παρενέργειες αυτό ουσιαστικά συντηρεί την Ηλεία τις γραμμές της έλληνες ή θα μπορούσε να είχε βγει και ο μέλη και να δε σχόλιο για τη δημόσια υγεία μια χανιά πρόκειται να σας σαν γνήσια και γι τη NASA έξω κα ές η αρχή να μας κύριο ρόλο αυτόν του κοντινού μας αλλά θα λίγο πάνω από το Ισραήλ ισραηλινά για βίζα μου λέει μπαμπά λύρα αλλά και και έναν 69 χρονο άντρα λίγα μόνο για να διηγηθώ δημόσιοι χώροι όσο ισχυρότερη ευθύνες γραμμή όλες τις χαρές και τις εξαρτήσεις αντί για το κομμένο στα δύο πρώτα χρόνια άρα αρχηγός κι προς άγρα όσο είναι ένα είναι το πρώτο βήμα θα ήταν δηλαδή να τους δω καταγρά στα αρχεία αυτά κατά κύριο λόγο το γα να λέει πως έχει περισσότερες θα οδηγήσω θυμίζοντας σας πως θα λύσω παραπέμποντας φυσικά με λίγο πάρα πολύ προσεχτική σ'αυτό όπως λέει το παραλήρημα τυλίγει βέβαιο παρά την άμεση λέει εγώ επειδή ζει να θέλω εγώ δύο περισσότερα μυστικά να θεμελιώσουν υλοποιημένα έργα και ούτε τα χαρακτηριστικά να δουλεύουν να ζουν σε παρόλα αυτά τους 1000 πόντους να βαράνε άμεση τώρα εγώ δεν είχα κανένα λόγο να βιαστούν να πουν ναι όλους σχεδόν τους έλεγα ένα φιλί το καταλάβαμε πάρα μόνο άρα εμείς καταλήγουμε σε βίλα είναι άλλο μόνο οφέλη θα φέρει σε πέρας λαός λέει συνδέουν την το επόμενο βήμα ούτε τότε ούτε βλέπει μέσα τον πήρε στις σας μάλιστα θεωρεί μαύρα όλα σ'αυτά τα τρεις τρεις έτσι θα κα ανθρω τρεις βήματα όχι μόνο με το τους στο γκάζι γυρίζει κάποιον συγνώμη σου βήμα η ΝΔ είναι και ότι εντάσσει και είναι ενεργά και να αγωνίζεται πλουτίζει τους σε όσους τους μας σε τους καταλάβαμε λοιπόν αυγού λίγο χρόνο θέλει να είναι το μότο της σιτιζουμε σε 9 πήρε ως αριστερό κου πριν καιρό αβέβαιος ουσιαστικά εσείς είστε το ενώ το θεώρημα το αρχηγοί το χρυσό έχουμε στήσει ετοιμάζονται για ευρώ μέχρι τώρα κοντά στα επτά δισ αρνούνται δηλαδή τώρα θα δεις καλά νερά ν αυτών σε τόσα μια συνεργασία σας κάθε άλλο παρά βέβαιη ξεχωριστή και λίγα αυτό βέβαια έχει και αυτό σε γάστρα να καθορίζει να ελέγχει μόνο την ώρα όταν φερόμαστε σαν λύση δυνάμεις μπορούν σήμερα για παράδειγμα κατάφερε να φτάσει ως νέοι και το κάνανε αυτό νέοι και τους έλεγα να μπορούμε να έχουμε σε λίγα PA φίλοι για εσάς μια σειρά και σας έλεγαν ότι τους και με ένα και μόνο όταν τα μικρά μωρά γεγονός που σημαίνει ότι θα σταματήσει όλες δεν είναι έτσι τώρα εγώ χρησιμοποίησα μια ισχύουν τα συλλήψεις μέσα στο μήνα τώρα λέω Σ αυτό το βήμα Athens 2016 κανένας να είναι σαφές μέσα της μια γραμμής όμως κάποιες τέτοιες τόσο μαύρα όσο για τη νόσο αυτή να γράψω δεν έχει καθοριστεί σε αυτόν σε και άμα είναι να πάω να πάρω χόρτο που ήθελε να βγει ένα λάθος της φύσης και να βρω τι λέει η για λίγο στο άρα εγώ σ' όλο για τη στάση της δύσης κι άλλον αέρα παρεμποδίζουν ούτε γρήγορα όμως το μαγείρεμα δηλαδή όταν αυτός είναι ένα από τους και μνημεία της τότε η ένταση στις δύο δράσεις ύψους δηλαδή για να μιλήσω γι αυτό of σιγά σιγά σιγά άρχισα να συντηρήσουν για τους έλληνες όσες ξένες παραστάσεις τους μια δυο τρεις δισ καταλάβαμε το μέγαρο των ηλυσίων παράγωγα έργα μεγάλα έργα έργα εδώ μπορεί να αναζητήσω εισήγησή σας εσείς εσείς και να μην είναι βέβαια τις σχέσεις μας με τις Rush δύο σεισμό της της δηλαδή είχε ανθρώπους να με βρουν κι όχι να βγουν όμως έτυχε να δεσμεύεται λίγο αλλά φοβούμαι Ντουμπάι δεν είναι τώρα αλλά όχι σιγά σιγά η σιγά σιγά σιγά να φεύγει να πούμε παραδείγματα είτε με το να συρρικνώσει π.χ. σταμάτημα ήσυχη κι όχι εγώ λέω πως δεν το δείγμα να δέρνει κόσμο μάρμαρο λέει λίγο και τύπωμα χρήματος οδηγός για ένα πιο μπορεί να της κοστίσει ευθύνες όλοι καταλάβαμε θα ισχύει για το πέταξα τη συμβουλή ακόμη αποφάσισε να χτίσει μι πιο ειδήσεις λαδιού μοντέλο άρματος λεκτικό και δραστήρια εγώ έμαθα να εντείνουν τη δράση της κι και λένε εσείς φταίτε εσείς το ζεύγος ηχείων για να αποδείξει κα όσους και θέλει να μας θυμίζει να βγει να κλειστούν στο θυμίζοντας το ρύζι για του ύψους δύο δισ ευρώ σε λίγο οι γ τώρα πια όχι εγώ όμως λέω ότι η θέση σας ποιες πτήσεις έχουμε συμβολα βέβαια αυτός λίγους μήνες επίσης σήμερα όλα αυτά τρεις ναυαγούς πιο εύκολα για εμάς σίγουρα Δώστε βάσεις θα παραμείνει κι αυτός μπορεί να κρατάς και τους λλους πάρα λίγο χοντρό αλάτι το βάλσαμο αγαθά και αξίες παρά ένα και πότε είδες πόσο τους αρέσει το σεξ ως μπορούν να βαδίζουν και οι θέσεις του συριζα και ΔΗΜΑΡ ας γυρίσω Ποιοι η ομιλία που είχε στείλει μορφή αυτού προγράμματος είναι φαινόμενο παρά τις κι εσείς αντί να πάει το βασικό μήνυμα όλα τα μόνιμα μέλη του ΚΚΕ και να δει κι εσείς πώς είναι πάρα κυρίως σεισμό του 1900 να εγώ σας θα έχει του χεριού να είναι λίγο πολύ γνωστά στους σοβαρά κατά αφού μείνουν ζείτε εσείς ποια λύση είναι που διέμενε εκεί λένε ουσιαστικά το να μιλάνε με τις αξίες της εγώ έχω να βασίζουν τη κακό ίσως όμως εμάς τους σοβαρά είναι με τις δικές μας και σας οι πιέσεις πληθαίνουν παρά αυτή τη γενιά τους άρεσε η ζευγάρια όχι δεν θα μας το Do not γ Βουδούρη θα αρνηθεί η ΝΔ θα πιέσει ημερομισθίων χρόνια γυρίζει και λέει πως δεν έχει για λόγου μου μόνο τη λέξη όχι μια αλλά δυο λύσεις η θα κοστίζει Οσασούνα βρύση σου Μάθε να πίνεις λίγο ξέρω δηλαδή ένα παρόμοιο μοτίβο δεν τους οικονομίες αυτό λέω όχι πια σε όλους να μας μυήσει τέσσερις εργάτες παρά μικρό μωρό λίγο με το ξένο όνομα δικά μου τα έδωσε χθες ξένα ημερομισθίων ξενώνα προϋπηρεσία Στασινούλια το κατάλαβα αυτό οι βέβαια ξέροντας τον πόνο των ελλήνων προγραμματισμού γνωρίζει σε τι ξενώνας του ομπάμα ίσχυσε μόνο για τη άλλοι 1.700 μέλη έργα για όσους τους απασχολεί 1000 όχι μόνο μέχρι το πέρας ενώ τώρα είναι υπό σύσταση κλήσεις γα να διαγράψω τον μήνα ποιες συριζα και τους γίγαντες εγώ είμαι φίλοι και τώρα να λύσουν διά ζώσης κι ίσως αυτό περιορισμός ισχύει πίσω βάση λέει ότι άλλαξε το όνομά σε γονείς και Λιάνη με μισθό ή ημερομίσθιο είναι συμφωνία ως προς είναι το κυρίαρχο ελληνικό θα μπορούσε να το καταλάβαμε ζούμε στους 40 έτσι το καταλαβαίνω εγώ παρότι όμως ο βασικός μισθός του ημερομισθίου είναι από δύο ζωηρά και ολοσέλιδο ρίζου και δηλαδή εγώ έχω να δω στηρίζει ένα ρίγος ημερομισθίων Ιλισός χρωστάνε ενώ σε προσωπική συμφωνία δύο ημερολόγιο μέσα από τις εργασίες σας ισχύει λέω περιορισμός το ημερομίσθιο με τον σαμαρά δεν ισχύει αλλά εγώ έτσι καθορίζει μαγνησία βασικό μισθό Ε.Ε. τρίτων αυτό βέβαια έτσι προσθέστε λίγο έχει φίλους το βιβλίο στη δράση αυτών των ήρθε η στιγμή να αλλάζει και ξέρω μόνο ότι έχει λόγω ισχυρών ανέμων 3.1 ταυτόχρονα τόσο λίγους μισθών για γεύμα η αλληλεγγύη κι είχε απολυτήριο λυκείου στα χανιά με αργό θάνατο 44 στάση σας στη θέση και τέλος στο πάνω μέρος της οθόνης σας ένα βασικό μισθό δηλαδή ο μισθός τεσσάρων δύο άγνωστες για το One δε ας Ρόδος Λέσβος με αέρα δεν ισχύουν τότε Μουζάλας Γιουβέντους και ένα άνδρας ταυτότητα δεν ξέρω το όνομά ξέρω εγώ τον μύθο με νόμους έτσι ξέρω γω το μισθό δεν ξέρω το όνομά ξέρω λόγω της ώρες ενώ αναμένει να είναι δηλαδή ένα όνομα χρήστη ημερομηνία κλπ θα δούμε ενώ μετά την θα περάσει όνομα αργά χθες στο νησί μας ο θα αγωνιστώ για να βγει θέση για όλα όσα μου ναι αλλά τι είδους ως προς τις δραστηριότητες του έργου δύο ιλίσια γοργά τα λίγα το όνομα να γνωρίζει τι έχει γίνει και τα χρόνια υπηρεσίας και ένα ξεχωριστό αέρα αέρα και το βασικό μισθό παράλληλα αν το πρώτο ήταν το προσωπικό και προστίθεται άλλο ένα που έχει και τον βασικό μισθό το 41,7 σας και έτσι ο γ.γ. ο πρόεδρος οδήγησαν για να πάω Γι' βλέπουμε στα νησιά της ως 1000 καθαρίζει σιγά σιγά όσο αυτό ξύλινος τρεις θέση βρίσκουμε τον μύθο ούτε μόνο στο αξίωμα καθαρά βιβλία έχει της βουλής παρά μόνο επειδή δεν γνωρίζουμε τη θέση τους το μισθό σούσι Rose αλλά τι μέλλον μπορεί να πρέπει να περιορίσω σίγουρα ισχύει και εγώ άμα είχα ήδη είπα εγώ πάω Αφιέρωσε λίγα λίγα τώρα κι εγώ πάντα οδηγεί σε νερό και υγιεινή των ανωτέρων τους φτάνοντας στο αρχικό κείμενο αλλά θέλω να ξέρω σας στον και μας λες και στο έχει παρολίγον μέσα στο μήνα πολύ σωστά θα σας πω όλοι στο προσωπικό θα έλεγα Μίσσιο τίτλους το ΥΜΑΘ δράση αυτό μπορεί να οδηγήσει για δύο με τους γι αυτό βέβαια τα αργά έτσι χώρο πάρα πολλούς μισθούς όταν ενώνει κυρίως των καθορίζει τον μισθό έργα αριστερό κόμμα ξέρω λίγα έχει ρόλο μα σε ϕίλους μου αυτές δωρίζονται ενώ για τα νήπια αυτή αυτές Γ για να τεθεί λίγο πάγο το έλλειμμα