1 Χρόνος Επίκεντρο ActionAid! (ActionAid Hellas, 2018)
: Μουσική Η πρώτη μέρα που μπήκα καταθύμα εγκαλιάσαμε. Εστάθηκα μια ζεστασιά, έτσι οικογενειακή. Θυμάμαι την αίσθηση που είχα ότι μπαίνω σε έναν χωρό ο οποίος είναι πολύ οικείος. Εμείς φιλούσαμε, θα είμαι πολύ καλή φίλη τους και ελπίζω ότι είμαι. Νιώθω σαν το σπίτι μου καταρχήν. Είχε πολύ κόσμο και γνώρισα φίλους. Έχουν φτιάξει τόσα προγράμματα και μου έκανε εντύπωση αυτό. Έχει ρομποτική που μπορώ να συνδυάζουμε πράγματα. Αγγλικά, πληροφορική. Μαθαίνω για γλυπτά. Ζωγραφίζουμε, φτιάχνουμε παιχνίδια. Υπάρχει εμπιστοσύνη για τα παιδιά μου. Δηλαδή όταν φέρνουν το παιδί μου εδώ νιώθω ασφαλής. Πιστεύω ότι έχω κάνει πολλά σημαντικά βήματα μέσα σε αυτό το χώρο. Μου ανεβάζουν την ψυχολογία. Με έχουν υποθύσει να βρω δουλειά. Είναι ίσως με ό,τι θέμα με προβληματίσεις και θημερινότητα το στήριγμά μου θα έλεγα. Έμαθα καινούργια πράγματα τώρα στο τέλος της εργασιακής μου τουλάχιστον ζωής. Να μην σκέφτομαι ότι αύριο θα είμαι καλά. Όχι σήμερα θα είμαι καλά και σήμερα είμαι καλά γι' αυτό. Θα ξεπεράσω και το ψυχολογικό το πρόβλημα και θα βρω και λύση. Ήταν δώρο. Ένα ωραίο δώρο. Και εύχομαι να κρατήσει πολλά χρόνια. Υπότιτλοι AUTHORWAVE