Ευχές για το 2023, από τον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη (ARTA WebTV, 2022)
: Αγαπητοί μου συμπολίτες, σύντομα αποχαιρετούμε το 2022 με ανάμυκτα συναισθήματα. Τη χρονιά που πέρασε ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες, πίκρες και απογοητεύσεις. Αλλά ζήσαμε και στιγμές που μας όπλισαν με δύναμη, επίγνωση, θάρρος για τα καλύτερα που έρχονται. Δική μου ευχή το 2023 να φέρει σε όλες και όλους υγεία, αγάπη, ανθρωπιά και προκοπή σε κάθε σπιτιγό. Όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Να ενώσουμε ό,τι μας χωρίζει για την άρτα που μας αξίζει. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!