Πολυμεταβλητές μέθοδοι και υποδείγματα (2022-10-21-20:00:05) / Μέρος 3 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Μπασιάκος Ιωάννης (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: Μας δώρα της λοιπόν ο δώρα σε παιδιά το ντους έτσι θα έχετε δει προς το αρχής στην αρχή το παιδί λέει προφανώς πρόκειται για αυτού του λαού μπροστά στην έδρα ήτανε η υψηλή πίεση δεν είχε δει να αρνείται να καταβάλει στην Πάρο κατέβασα τον παρονομαστή του γραπτού ευρώ διπλό ψυγείο είχε αυτού εδώ η μητέρα τους όταν ο ίδιος αλλά αυτό που έχω εδώ πέρα είναι το γι ας η εδώ δεν είναι αυτό το έργο μόνο ένα πολύ πως γνωρίζουν θυμίζω περνά σε νέα να δοθούν πίσω τα μπορούμε πιο τότε έγκυρα ΜΜΕ δύο για τη σύζυγό άλλος αιμοδότη και συμφώνησαν ότι το project θα υλοποιηθεί η απόφαση διαιρεθούν τα ονομαστήρια γίνεται ανά διετία και βάζοντας τον στήριζε ούτε έβαλε από κάτω προς τα γιατί έβαλα ένα ένα δύο παιδιά μόνο πόθεν έσχες δεν έγινε αλλά υπολογισμό πρώτος πράγμα όσο και 1000 αυτό είναι να αυτό λοιπόν είναι το κουβάρι φ ψ εντάξει δεν αυτό είναι μας να ντουβάρια ο Στουρνάρας Ποιοι είναι έχει αυτό είναι ίσο με το αρέσει είναι μας αυτές τις μέρες γύρω δεν νέοι όχι βέβαια στις σχέσεις θεόδωρο άρα αυτό που ήρθε εδώ πέρα μου φίλοι μου είναι το για να δεχθεί και 2009 ένα τετράγωνο εξηγεί γιατί συντελεστής συσχέτισης με το πρόγραμμα PSI δήμος Δωδώνης έκανε έτσι ένα βάρδιες στις σχέσεις ανδρών και για επίσχεση τα χαράτσια και οι μεταβλητές διέφυγαν με 41003 ψυχάκηδες είναι απαραίτητο να οφείλονται στις σχέσεις τη ρόδο παλινδρόμηση δηλαδή διαβεβαίωσε ούτε βέβαια και το κύριε ανάσα όμιλοι λαό λαός είναι βλέπετε και εσείς θα εδώ υπάρχει και ένα άλλο 1008 εις Sun Ra 1000 πράγματα να κάνουμε και ένα σφάλμα είναι παιδιά βάζετε δύο βέβαια Δυτικής Αθήνας έβγαιναν στιγμή μέση τιμή 0 διηγείται στα παιδιά και τους σχέδια του Ιάπωνα συζητούν πέτρα που πάντα για αυτό θα παλέψουμε και θα δείτε τον αγώνα είναι σημάδι πως δεν είναι μείον δύο δύο παράδοση με λοιπόν νεφρού ενώ RC που 1000 του βέβαια που τον μάρτιο του να χεις να το πάνε 0,2 βέβαια ήθη ενώ πρέπει πια να έχω κάνει λάθος γιατί δεν κάνω το λάθος συνεντεύξεις ελλήνων έχουμε πει δεν είναι βέβαια όλα για το δύο ας αυτός βέβαια δεν είναι η ακριβώς είναι περιβάλλει μιλάει φυγάδευσε μειώνεται έως αλλά γιατί ξέφυγε σας ρουζ και εξάρσεις στη μου πάω πίσω ο ιδιωτικός κοντέινερ αναμένουν σταθερό φόντο χαιρετίζει σωτήρη ήρωα της εδώ βλέπεις ποια είναι η αύξηση του συντελεστή Φ.Π.Α. είναι μια είναι βέβαιο να φιλτράρουν την συναίνεσης πρόβλεψη έχει γράψει κι έχει σημασία σβήνουν κι ενώ μπορούν να λάβουν ψήσω να μπορέσει να σώσει την φυλή στο σύνταγμα και να μην περιορίζεται μόνο μέσα σε έναν χρόνο το σχολείο δεν έχω ένα τους μου κάνει πλούσιους βαραίνει πολύ πρακτικά περιμένω κι εγώ να ας δούμε ένα ας δούμε ισχυρό 1000 ΑΕΙ της χώρας του ευρώ ποιοι τον τελευταίο καιρό την ΤΡΑΟ γνώσης και σίγουρα είτε όχι το βέβαιο πήρε ενισχύει 1000 γι άλλη μια βίαια εικόνα βέβαια αυτή είναι όχι τετράγωνο ήσαν δυτικοί κάνουνε κουμάντο τίθεται σε δράσεις που θα βρει για να γευματίσει vs Nissan Nissan Rogue δύο νέα ταινία σας να δούμε Ποιοι είναι δύο ευρώ όλο κι ας πονέσει άλλοι μας λένε νέα επίπεδα που οι δύο διστάζει να διαπερνά το τάμα και άλλων που εδώ που γίνονταν και περιέγραψα πάει να τα δείξει αυτός είναι βοηθάω και πάω τώρα δεδομένα ασφάλειας δεδομένων της ρώμης και διυλιστηρίων στοιχίζει Athens Metro Mall τα 1500 τον κόσμο να ισχύει το 1009 και το αποτέλεσμα εδώ μην και της το βέλη και έτσι και ποτίζονται αλλιώς έμαθα πως όλοι μας όχι μάλιστα λίγα 40 ποια έργα του στους λοιπόν την πέτρα και να αφήσει τον αναφέρεται ότι είσαι λαό έτσι έμαθε να παίζει άμυνα χθες και στις αρχές του δύο και δεν εννοώ μόνο ένα προϊόν λόγου τριγύρω μου ν αντίθετο απλώς διάβαζαν κοιτάζει μέσα βλέπετε δεν είναι τίποτα βέβαια έβαζες την φέρουσα ενώ ορισμένοι λόγοι φαίνεται λοιπόν πως φέρει μαζί της εις τας σχίσμα κότα και παρασχεθεί στον λογαριασμό δεν ήταν βέβαια μια σπάνια γιατί γιατί υπάρχει κάμψη γραμμικότητα μεταξύ των 220 ευρώ θα πληρώσει βέβαια πήγαινες στο το έτσι το πήρα 12 σας λέει είναι άνετο παίρνουν δε μου είχε του λοιπόν μόνο και μικρότερο σε ύψος τραγανό βέβαια είναι αυτές άκουγαν όλο το λαό με τετράγωνη είχε ως μνημείου δημοσιοποίησαν ποια χρονιά έχει γραμμές αλλά πράξη κάνει ξανά το θαύμα μετά τη προσεχτικά ενδιαφέρον τον λόγο βλέπω δυνατό κάτι εδώ είχαμε υπολογίσει προέβαινε τώρα φοβάστε έτσι για να βρεθεί στα πολλά τετράγωνο δεν κατάφεραν να λάβουν πήγα ένα σχέσεις Δείτε τα άρθρα των 9 18 νεογνών 9 αλλά τεσπα πάω τα παιδιά μου και τους φίλους της μπαίνοντας στο Twitter του ότι αυτό το πράγμα με 92 17 να κόψετε τις χειρότερες σχέσεις είναι εκεί τα κριτήρια για τη έτσι έχει ρόλο ερμηνεύει δεν είναι όσο πιο μεγάλο το καλύτερο είναι μεγάλη ακόμα και με έξι και ενιαία το είχαν κάνει το όπλο τους είναι ικανές να να φύγει με το εγώ βέβαια λέγανε μόνο όταν η μητέρα του και τα δύο λάθρα έχω μεγαλύτερο το προσαρμοσμένο 7.11 9 11 τέσσερις δουν είναι 9 09 ιδιαίτερη ένα ποίημα είναι έξι ενώ ένα επαναλαμβάνω κανένας δε θα σας θέσουν ισχύει αυτό θα το δείτε με θητεία Κυριακοπούλου το φαινόμενο της γραφικότητας υπήρξε δηλαδή ίνες μεταξιού οπότε θα σας πάρει ποτέ κανένα βρεθεί ουσιαστικά μοιράστηκε ανάμεσα στις δύο στη ΔΕΗ είναι το πρόγραμμά σας για να σας προβλήματα δηλαδή δεν είναι ένα και μας να γνωρίσουν το της ΑΤΑ είπε ένα άλλος αν κλείσουμε μια θεία και τρώνε αγνά ενεργά μέχρι το επόμενο μίλησε για μπας και κ λοιπόν άρα εδώ τι λέει το Drive και αυτά τα οποία τώρα βάστα τετράγωνο μπορεί να κάνει αυτό το βήμα ούτε έτσι ένα εύρος ελευθερίας σαν έννοια παρονομαστή Γι' αυτό λοιπόν ήμουν μια λόγω των ακολουθεί με ένα σκοινί μια καινοτόμος εταιρεία αποδεικνύεται ότι σας δεν θα έχει έτσι στατιστικής σημαντικότητας ευρώ μπορεί να γίνει με βάση αυτό το αρχείο φυσικών ρήνου τους λέει τι πόσους το μέτρων τότε στις πιο δημοφιλείς βάραθρο κανένα μεγάλο σας κάθε μάρτιο πάντως κανένας δεν σας πέφτει βαράνε υλικό ζουν δύο 11 πού πάω πάσο καμία λοιπόν κόβουμε σε που διάθεση μετοχών το ευρώ Παμπαίδων και το γ βέβαια υπό τη μορφή του τρόμου τι είναι αυτό το γύρα έχει έναν μείον αυτό να έχουν ελεύθερη αυτό που τώρα μας τα παιδιά λαμβάνουν κι έτσι εβδομάδων μεγαλύτερη χρήση αφιερώνουμε τα παιδιά βγαίνει τους θηβών θεσμό πηγή ένα πηγή να σταθεροποιήσει οι άγνωστοι πάνω από 180 χώρες και θα τους έλυνε και ειδήσεων λοιπόν ένα ήμουν τι είπα θέλω να τους κρίνω με πίσσα 3,90 βαθμοί ελευθερίας είναι αυτό αυτή η τόσο Θεανώ να σταθεροποιήσει τη λοιπόν έβγαλαν πόνο πιθανές τιμές με νιώθουν πιεσμένοι σας πράγματι και λοιπόν τέτοιοι αγώνες προσπάθειες και αν λοιπόν το τετράγωνο βουλή τρώω μικρό αριθμό παρατηρήσεων κινείται 12 αυτοί μας ήθελαν τη δημιουργία πόνου 12 παρατηρήσεις τώρα τετράγωνο γη στατιστικά σημαντικό ξεπεράσουν το ματς είναι μου δεν έγινε αυτό και λοιπόν 17 παρατηρήσεις τέλεια περάσαμε Radio άξιο παρατήρησης και πάνω φοβούνται βέβαια 01 τόσο προσλήψεις και πάραυτα και τον δεδδηε σας μέχρι να δω κατάλαβε του να 42 παρατηρήσεις ακόμα Μέγας ζέστης δύο μου είναι ένα πραγματικός μπας και δουλεύω έχει εγώ βίαιη τους εσύ παιδί μου είσαι συναισθηματικός έτσι γιατί εξηγεί ένα ακόμα και μετά το πρόγραμμα έτσι δηλαδή το πρόβλημα είναι το αναβάλλουν να διοικείται και κυρίες και κύριοι βουλευτές και δήμαρχοι των δύο νομών βήμα έτσι λοιπόν χώρες θα καταλάβετε λοιπόν δυο κουβέντες ακόμα και η λοιπόν αυτό ήτανε ένα εναλλακτική είμαι βέβαιη τώρα που γίνεται παλινδρόμηση διεγείρει βέβαια για τη νιγηρία πιστά περνάνε τη συνολική μεταβλητότητα της παραμένει μεταξύ και το όνομα αυτό κάναμε είχαμε τις διαφορές των μέσων τιμών κάθε ομάδας και διάφορες παρατηρήσεις κάθε μαθαίνουμε στην ομάδα αυτά τα αφήνετε μόνους το ποσό που θα προκύπτει θα χρειάζεται να τρως τα νύχια σου ειδικά αν έτσι η ύπαρξη καθεαυτή λαμβάνουν πράγμα που οδηγεί σε ενεργό και ένα διευρυμένος πιάστε την εφαρμόσω και να παρέμβει και να ακούνε τα κατάλοιπα για αποκλίσεις δηλαδή μεταξύ της πρόβλεψης και τις τιμές που ήταν συνήθως τα αθάνατα έτσι είναι ένα κομμάτι είναι η απόκλιση μεταξύ της μέσης τιμής και φτάνουν έως πιέσεις μεγάλο θάλασσας αγώνων σε σύγκριση με τα σφάλματα του παλινδρόμηση είχε πολύ μεγάλη μεταβλητότητα άρα ισχύει έτσι όσο μεγαλύτερα έσοδα τόσο καλύτεροι τρόποι έτσι μικρότερο σασί κεφάλι γραμμών κανόνες τετραγώνου ανάλογους είναι θαυματουργά Σ αυτό το ποσό δε εδώ πέρα φωνάζει είμαι τώρα γιατί αξίζει τόσο προ διαβήτη δηλαδή ένα με δύο ακόμα μεθόδους να εφαρμόσουμε συντομεύει συμφέροντα λέγαμε τότε γιατί χρειάζεται το για την Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει μπρος εδώ όταν έχουμε δεν άνοιξαν τις πόρτες βέβαια με τη συνολική και το πέντε στηρίζει μέσα στο δρόμο και μετά να πάμε μια μια ψυχή και να δούμε τι κάνουν προσφέρεται τώρα γιατί αυτό το θέμα αξίζει και μας λέει κοίτα εδώ γιατί σε αυτήν δηλαδή οι κανόνες Κουβαρά χειριστή τετράγωνο ξεχάστε ότι είναι εκεί και τα αβγά ντομάτες και είχε δύο και πάλι δρόμους και για εσάς και για να μεταβείτε στη γέννηση της θεάς τι μας λέει το μέσω μας λέει προσέχει πού γύρευαν κάποιοι καθηγητές ένταξης σχέση των για να αποφασιστεί τι έχει συμβεί έγινε στέλεχος γραφικότητας 3000 κότες για να δούμε αν γίνει γιατί είναι η συνολική σχέση παράκτιοι αλλά δεν καταλαβαίνω ότι είναι προφανώς και μετά ήταν σαν να σχέσεις να φύγει ένα στον κόσμο να δει εάν βέβαια ποτέ αυτοδιοικητικά λιγότερα ουσιαστικά η συνολική εκτιμά ότι η από κοινού αντίδραση όλων των μετά το να βγούνε τώρα στην πολλαπλή παλινδρόμηση για τετράγωνο της αυτό είναι καιρός να θέσεις αλλά απλώς μια τέτοια εδώ υπάρχει ουσιαστικά μιας σύγκρουσης όσο περισσότερες μεταβλητές ανάμεσά τους καλύτερα των προβλέψεων που βγαίνει υπάρχει πράγματι σχέση όμως το πλήθος παρατηρήσεων αναμετρούνται μειώνεται έτσι ακρίβεια τις εκτιμήσεις παθιασμένα διψάνε και πάει προς τα μπρος προς τα πίσω βέβαια σας βάζει μια ποινή για κάθε καινούριο όργανο της κούβας κ.ά. αυτό που κερδίζεται βάζοντας τα είναι μεγαλύτερο από αυτό που χάνεται από Κρήτες τότε αξίζει το δόγμα και το τετράγωνο θα αυξηθεί βάση μεταβλητή αυτό κερδίζει λιγότερο από αυτό που κάνετε για την ακρίβεια ήταν διχασμένοι ντίβα χάνεται μακριά τόσο νίκου Γόντικα δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά ένα συγκεκριμένος τύπος οδού μερικά βρε εγώ απλώς αυτό κατά νου να τηρήσουν αλλιώς σας ότι δεν είναι ενώ σε πρώτη ανάγνωση φαίνεται λογικό δεν είναι να βάλετε κάτω μετά δεν είναι πρόβλημα αν η ΕΚΤ θέλει η παρατήρηση είμαστε κακομοίρηδες ο νίκος μια γκρίζα το ανάγνωσμα τήρησε είναι βέβαια το μόνο που θέλει είναι πολύ ζωντανές εμπειρίες αν και ένα πατέρα που με μέγα παρατηρήσεις να τιμήσετε 50 μεταβλητές είναι χαλασμένος δύο παραδείγματα διεργασιών αυτών συνεπώς κανένα εξ αυτών ένα Έλληνα πολεμιστή πενταετές πολύ περισσότερες πάρα πολύ καλύτερη συνεκτίμηση ή θέλετε μια ισορροπία μεταξύ του αριθμού των μεταναστών δεν μπορεί να παράξει 50 αντάρτες πράγματι είχαμε είχαν παρατηρηθεί εξετάσουμε εκατοντάδες παίρνοντας ένα ένα τις μεταβλητές κάθε μια είχε παρατηρηθεί είναι πάρα πολύ καλή τιμή και ανακαλύπτουμε και εκατοντάδες 900 νησιά ξέρουμε ότι έχουμε που περιλαμβάνει δρομείς που μας έχουν κάνει στάση σημαντικών ας πετάξουμε μαζί % αμετάβλητες για να προβλέψουμε σχίζουν ψηλή παρατηρήσουμε προβλέπουν διπλή μπορούμε να δούμε ότι απ'αυτές τις εκατοντάδες 25 παρ τετ 18 50 σας γιατί μόνο 300 ml με κάποιον άλλο τι σχέση μπορεί να σας πω τα η σχέση δεν είναι τόσο ισχυρή στις παρατηρήσεις πάνω σας σχέση δε η πόλη 1000 τετράγωνο προ άρα τώρα παρουσία των να εξαφανίζονται οι 16 παραθέτουμε έναν μηχανισμό για να αποφασίσουμε πώς τελικά βέβαια σοβαρό αυτά είναι και τον δικό σου πόνο μπας και γενικά έχετε στο νου σας ούτε είναι σαφές αν υπάρχουν τελοσπάντων αρχόντων και έτσι καταλαβαίνω την κατάσταση ενώ υπάρχουν παραμένουμε κατά που είναι τα πλέον κατάλληλα τότε το πάμε μπορούσε οικονομικά στοιχεία δηλαδή το τι θα δεν είναι εύκολο γιατί ας πούμε αυτό κάνετε δεν ξέρω πώς είχε χώρο τονίζουν βέβαια υπάρχει και η παρά τα όσα λένε ακόμη 27 είχε λοιπόν αλλά μπορεί να έχουμε 20 θα χαρακτηρίζαμε ένα κάθε φορά άνευ μια χρονική σειρά τώρα πολλαπλότητα τιμών δηλαδή 20 27 φτάνει να αισθάνονται αλλαγή γενικά καλά φτάσουν που έχουνε σχέση με σας γιατί υπάρχουν ανεξάρτητους σκιαγράφησαν με βραβεύσουν δήλωνε ότι υπάρχουν δηλαδή γίνεται πράγμα έκανε γνωστό στον Χ τα πήγαμε πολύ καλά κάθε φορά κέρδος Volvo παρά μόνο βάρος θα σταματήσουμε εδώ σήμερα Ι δύο ουσιαστικά αυτά τα νούμερα απαραίτητες για τη δημόσια υγεία κείμενα θα μας βρουν αποφάσιζε να πετύχει το στόχο έχει έχει δυνατοτήτων No τους μια μπορείς να νούμερο δύο της διατηρεί δουλεύουν θέμα μαθήματα μαζί τέσσερις παιδιά 18 έχει εμποδίσει θα κάνουμε προβλέψεις κάνε παρουσιαστής παράδειγμα είστε έτοιμοι να πληρώσετε ήρθε ο θάνατος ήρθε που ποτέ δεν είναι καν το λόγο μειονότητες έχουν πληγεί αυτό λοιπόν να ερεθιστεί λίγη ώρα αφού δεν είχα δει το 12χρονο τότε κάποια στιγμή δε γαλήνη στη βάση δίνοντας το στίγμα της λίστα της WADA με τώρα όμως είναι η πιο ακριβή που δεν μπορούμε νταβά και πρόθυμους Bonhams υπήρξε έγραψε έχουμε εντείνει τις αγορές ρόδος οπότε θα έχει δυσμενή συγκυρία ποτέ δεν μπορούμε έντονη είναι οι νέοι διαγωνισμοί δεν είναι δυνατόν να δούνε τι λένα Βρανά δηλώνουμε ανάγνωση γραφή 2050 ευρώ οφείλεται κατά την κ εγώ μια έχουνε σαββατοκύριακο το της και γι' αυτό μεγάλη συμφωνία με το ν 1200 το πρόγραμμα τώρα να κάνω κάτι για το παιδί για το γονιό υπό τον πρόεδρο της με το έναν δεύτερο τέταρτος και μια και ενώ έχει μου πόνο θα σας στείλουμε και ύστερα τον γι ποτέ την τύχη είχαμε μπορώ να μιλήσω εδώ το έτος δύο τη δική τους εκπομπή της πεδίον του εντατική έχουν βγει στον αέρα παραγωγών μεταθέτοντας την οικογένειά του και πέρα 9 ούτως η άλλως το χαράτσι παιδιά μόνο και η ρόλο παίζει το ρόλο του κάνουμε όλη την ύπαιθρο πουλιού τυρί μη ιδιαίτερα η μαρί πλέον κάνει και αυτή το 1009 μόνο τα είτε τρανή κύριε 1009 το μου παρά της της μου