Performance: Deaf and Hearing Dancers Dancing | Χορογράφοι της " Εσαεί εν Ροή " | TEDxChania (TEDxChania, 2016)
: Απ' όλες τις δεξιότητες μου, αδερφώ, αδερφώ… Αδερφώ! Αδερφώ! Αδερφώ! Αδερφώ! Αδερφώ! Αδερφώ! Αδερφώ! Αδερφώ! Αδερφώ! Αδερφώ! Αδερφώ! Αδερφώ! Αδερφώ! Παρακαλώ, ευχαριστούμε. Παρακαλώ, ευχαριστούμε. Παρακαλώ, ευχαριστώ. Παρακαλώ, ευχαριστώ. Παρακαλώ, ευχαριστώ. Παρακαλώ, ευχαριστώ. Παρακαλώ, ευχαριστώ. Αύρε παντογενείς Δε φύριτι δες, η αρροφή τέει διπνοή ψήφιρε. Ε, κοίτα εδώ! Έλα τέ, έλα, έλα πού να! Έλα! Ευδοκία! Παντρευόμαστε? Έτσι θα γρήγορα. Έτσι. Έγινε. Κορφές βουνών αντίχησαν και τα βαθιά του πόντου απ' την αθάνατη φωνή. Και τη φωνή την άκουσε η σεβαστή μητέρα. Άλγος πικρό κυρίεψε την καρδιά της και απ' τα φία μαλλιά ξέσκισε με τα χέρια της το κρύβενο και μαύρο κάλυμα έριξε στους όμους και ως ανγεράκι κόρμησε σε γη και θάλασσα γυρευοντάστη. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE τί συμμένε. Με γελάσανε τα πουλιά. Με γελάσανε, με γελάσανε και μου πάνε. Με γελάσανε τα πουλιά. Καίτε μούσα μη φιλί, μολπίστε μης κατάρκου, αύρετε στον απαλσεό, και μας φρενάς δονίτο. Μεδέν, ο, φίλτατε, έικε το ζυμό. Τις έει, πότε, τινώς, ναι, ο. Τις έει, πότε, τινώς, ναι, ο. Τις έει, πότε, τινώς, ναι, ο. Ναι, ναι, ναι, ναι. Ναι, ναι, ναι, ναι, ο. Ναι, ναι, ναι. Ναι, ναι. Καλησπέρα. Καλησπέρα.