Ομιλία στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Κυβέρνησης / Ομιλία του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Κυβέρνησης Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, Η πρόταση δυσπιστίας είναι μια κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία, ανεξαρτήτως των προθέσεων και των κινήτρων, και ως τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίζουμε, με αντιπαράθεση -ενίοτε και σκληρή- αλλά […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Ομιλία του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Κυβέρνησης Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, Η πρόταση δυσπιστίας είναι μια κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία, ανεξαρτήτως των προθέσεων και των κινήτρων, και ως τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίζουμε, με αντιπαράθεση -ενίοτε και σκληρή- αλλά […]