Κοινωνικό Μήνυμα "Αγγίζουμε την Ιστορία!" (ΕΘΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΑ, 2018)
: Αγγίζουμε την Ιστορία Το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο σε συνεργασία με τον φάρο τυφλών της Ελλάδος δημιουργεί για πρώτη φορά απτική διαδρομή για τυφλούς και μερικώς βλέποντες επισκέπτες. Μοναδικά κοιμήλια από τις συλλογές του Μουσείου ζωντανεύουν τη νεότερη ιστορία της χώρας μας. Αγγίζουμε την Ιστορία στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο Μέγαρο Παλαιάς Βουλής, στα 213, με ελεύθερη είσοδο. Κληροφορίες 210 32 22 266 και www.nhmuseum.gr Με τη συγχρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος μέσω του Cultural Heritage Without Borders Βοσνία σε Ζεγοβίνης και του Balkan Museum Network.