Η ιστορία της Malak και της Takwa (unhcrgreece, 2019)
: Είμαι ο Σουχαίλ Ζέν Λααμπαδίν. Είμαι από την Συρία. Καρατήρια είναι στο σύστημα μου, στη ζωή μου. Είχα πριν με το σύστημα της Συρίας και έπρεπε μια κομμάτια κόλμα. Είμαστε σύστημας στο σύστημα της Ευρώπης. Είμαστε σύστημας στο σύστημα της Ευρώπης. Είμαστε σύστημας στο σύστημα της Ευρώπης. Είμαστε σύστημας στο σύστημα της Ευρώπης. Κάτσε το自χ΄αξκμ刚, να μην το π Ads, μην το π τα αντιaffen€ν בחορταμένη κόπ mound OP hundred. Εíanε και θα falandoments έγινε toe, στο σύστημα η Ευρώπη stranger λίγο tail χaso τλιάγμι χάτσα λιγό μ http τόφη OF στο AfD τον Шύμ妹 Μπορείς να φύγεις με την οικογένειά σου, εγώ μπορώ να φύγω. Και ξεκίνησα να σκέφτομαι για τα παιδιά μου. Αν έρθουν εδώ θα έχουν καλό μέλλον, καλή ζωή, καλή σχολή. Ξεκίνησα να σκέφτομαι, ζήτησα τον Θεό να μας βοηθήσει να έρθουν. Είμαι 11 χρονών. Βρισκόμουν στην Ευρώπη. Ήρθα από την Ευρώπη. Ο Μαλάκ και εγώ είμαστε γυναίκες. Πριν από δύο μήνες ο πατέρας μας έφερε στο μαγαζό και έχουμε αγοράσει το γλυζί. Προσέχει διάφορα το νέο και το τελευταίο. Το έκανα γιατί είναι ο πιο όμορφο κομμάτι. Είχα αγαπώ για τον κομμάτι γιατί είναι καλό και φιλικό. Δεν μπορώ να πω ότι ευχαριστώ για τον κυβερνήτη, τον κυβερνήτη και τον Λουξενμπορκ. Ευχαριστώ για όλους τους κυβερνήτες μας. Όλες οι συριακές οικογένειες χρειάζονται για βοήθεια. Ακόμα και άνθρωποι που έρθουν από τη μαύρη πόλη, πηγαίνουν να περπατήσουν ή να έρθουν στην Ευρώπη, έρχονται να βρουν μέλλον για τους παιδιούς τους. Μου αρέσει πολύ να σκέφτομαι. Μου αρέσει να σκέφτομαι σκέφτες και γυναίκες. Σκέφτομαι πάνω από τους σκέφτες και μετά σκέφτομαι το πρόγραμμα, τα μάτια και τα πόδια και σχόλω. Όταν θα σκέφτομαι, θα ήθελα να είμαι διευθυντής. Θα σκέφτομαι πάνω από τους σκέφτες και μετά σκέφτες και γυναίκες. Όταν θα σκέφτομαι, θα ήθελα να είμαι διευθυντής. Θα σκέφτομαι πάνω από τους σκέφτες και μετά σκέφτες και γυναίκες.