INTERNISA JOB FAIR 28 & 29 Μαρτίου | Digital Transformation and Digital Skills Center Cisco (Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, 2023)
: [♪ Μουσική 41ηχ΄ ΛΟΥΜΕΚΕ ΥΜΕΡΟΥΜΕΣ ΜΟΥΤΙΣΗΣΟΝΗΣΕΥΘΡΟΝΘΟΜΑΤΡΟΣΟΣΤΙΚΥΤΡΟΣΤΑΝΤΑΝΤΑΝΤΑΝΤΑΝΤΑΝΤΑΝΤΑΝΤΑΝΤΑΝΤΑΝΤΑΝΤΑΝΤΑΝΤΑΝΤΑΝΤΑΝΤΑΝΤ Παρακαλώ να σας ευχαριστώ για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας. Παρακαλώ να σας ευχαριστώ για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας. Παρακαλώ να σας ευχαριστώ για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας. Παρακαλώ να σας ευχαριστώ για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας. Παρακαλώ να σας ευχαριστώ για την ευκαιρία σας, για την ευκαιρία σας. Ευχαριστούμε. Παρακαλώ να σας ευχαριστώ.