Νεύτων: Η Δύναμη του Θεού | Newton: The Force of God (2016) 4K Teaser (Eugenides Foundation, 2016)
: Ήξερα, κυρία Κόντουιτ, ότι ήμουνα προορισμένος να περιγράψω το σχέδιο του Θεού. Να τελειοποιήσω τη φυσική φιλοσοφία. Ήξερα, κυρία Κόντουιτ.