Κλαδεύσεις, δενδροφυτεύσεις και συντήρηση πρασίνου από τον Δήμο Αρταίων (ARTA WebTV, 2023)
: Ο καλός καιρός στις τελευταίες μέρες μας έχει βοηθήσει να ξεκινήσουμε το καθιερωμένο ετήσιο κλάδευμα που κάνουμε σε όλα τα δέντρα σε όλο το εύρος του δίμου μας. Έχουμε ξεκινήσει από το κέντρο της πόλης σε κομβικά σημεία όπου χρειζουν άμεση κλάδευσης. Με τους υπαλλήλους του δίμου μας, τους κλαδευτές μας, τους εργάτες πρασίλνου, τους γεωπώνους μας έχουμε ξεκινήσει την κλάδευση είτε σε επικίνδυνα ή ψίκορμα δέντρα είτε σε δέντρα που χρειζουν άμεση σκοπής. Το Open Mall έχει ξεκινήσει στο κέντρο της πόλης μας. Τα δέντρα όπως βγαίνουν μεταφυτεύονται σε άλλα σημεία όπου υπάρχουν άλλα ξερά δέντρα και χρειάζονται αντικατάσταση όπως είναι στο παραλίμνιο, όπως είναι στον περιφερειακό δρόμο και όπου χρειαστεί θα υπέμβουμε στο να μεταφυτεύσουμε και να βάλουμε καινούργια δέντρα.