Σημεία συνέντευξης στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM» και την δημοσιογράφο, Κάτια Μακρή Για την κάρτα αγοράς Αν κοιτάξουμε πίσω, θα δούμε πως ό,τι μέτρο έχει πάρει η Κυβέρνηση αυτή, έχει αποδώσει σε ικανοποιητικό βαθμό στο να περιορίσει -δεν είπαμε ποτέ ότι θα το μηδενίσουμε- το «αποτύπωμα» της κρίσης […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM» και την δημοσιογράφο, Κάτια Μακρή Για την κάρτα αγοράς Αν κοιτάξουμε πίσω, θα δούμε πως ό,τι μέτρο έχει πάρει η Κυβέρνηση αυτή, έχει αποδώσει σε ικανοποιητικό βαθμό στο να περιορίσει -δεν είπαμε ποτέ ότι θα το μηδενίσουμε- το «αποτύπωμα» της κρίσης […]