13η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας 2023 2023-05-15 22:00 (Δήμος Καβάλας - Μunicipality of Κavala, 2023)
: Κύριε Παπαδόπουλο είπατε ότι είναι η πρώτη φορά, η πρώτη χρονιά που βεώνεται έσοδα παρελθόν των οικονομικών ετών. Περάστησαν τρία χρόνια και είναι η πρώτη φορά που βεώνεται έσοδα παρελθόν των οικονομικών ετών. Θα θέλα πρώτα απ' όλα να μου πείτε, ποιος είναι ο κύριος Παπαδόπουλο και ποιος είναι ο κύριος Βαγιατζής. Ποιος είναι ο κύριος Παπαδόπουλο και ποιος είναι ο κύριος Βαγιατζής. Δεν έχει σημασία, στην δήξη υπάρχει συνέχεια ξέρετε. Εάν αυτό να λάβατε πέρυσι και οι προηγούμενοι από σας δεν το κάνανε, κακώς δεν το κάνανε. Θα θέλα λοιπόν, το πρώτο λόγο που θέλω να κάνω είναι αν ξέρετε ποια είναι αυτά τα έσοδα τα οποία αφορούν πέρασμένες χρήσεις. Και επειδή ο κύριος δήμαρχος μίλησε για νοικοκυριό, κύριε δήμαρχε, ένδειξη νοικοκυρέματος είναι και αυτό. Αν υπάρχουνε, τι κάνουμε και πως περιογόμαστε τέσσερα χρόνια τώρα. Δεν είναι δυνατόν στο τέλος της δημιουργίας και ευτυχώς ο κύριος Παπαδόπουλος πήγε στο νοικοκυρέματος και για πρώτη φορά βεβαιώνει τι, 16.000 όχι δεν βεβαιώνει, προϋπολογίζει. Το αν βεβαιώσει ή όχι αυτό θα τα δούμε σε κάποιο απολογισμό που θα έρθει κάποια στιγμή στο Δημοτικό Συμβούλιο. Θέλω λοιπόν να μου πείτε, αν έχετε υπόψη σας, ποιο είναι το ποσό αυτό που αφορά πάλυτοντα οικονομικά αιτή. Παραλάβατε φαντάζομαι και ξέρετε τι απαιτήσεις έχετε όταν παραλάβατε. Θέλω να αναφέρω για την ιστορία περί νοικοκυρέματος ότι στο τέλος της περισσινής οικονομικής χρονιάς είχαμε καλύψει το 90% επί των προϋπολογιστέντων διδάκτρων, είχαμε καταφέρει και ήταν να τα εισπράξουμε. Για διάφορους λόγους οι συμπολίτες μας διακόπτουνε την φύτηση των παιδιών τους, σταματούν να πληρώνουν για λόγους που δεν τους ξέρουμε. Ξεπερνάμε τις δυνατότητες που έχουμε ως φορέας με τα τηλέφωνα δηλαδή να ενοχλούμε και τα λοιπά. Εν πάση περίπτωση αυτή τη στιγμή υπάρχουν ποσά τα οποία δεν τα έχουμε αφήσει στην τύχη τους, επικοινωνούμε με τους οφυλέτες, κάνουμε διακανονισμούς και έχουμε τα μέσα εκείνα να πιέσουμε ώστε να καταφέρουμε να εισπράξουμε πολύ μεγάλο μέρος αυτών των οφυλών. Είναι μια διαδικασία διαρκής και την έχουμε προϋπολογήσει για φέτος σε αυτό το κόστος. Τώρα τι θέλετε να σας πω, ο ΤΑΔΕ χρωστάει τόσα και τα λοιπά. Έχω μια εικόνα αλλά... Μου είπατε αν ξέρετε ποιοι χρωστά είναι και τα λοιπά. Υπάρχουν ποσά τα οποία δεν τα έχουμε αφήσει στην τύχη τους, επικοινωνούμε με τους οφυλών. Παρακαλώ. Κύριε Ξανθόπουλη, ψηφίστε παρακαλώ. Δήμαρχε, ρωτάω. Τι έκανε μια αναφορά ο Πρόεδρος ότι για πρώτη φορά το κάναμε φέτος και λέω πρωμάζω εγώ αν μου λέτε το πρώτη φορά το κάναμε. Άρα δεν ξέρετε ή δεν έχετε κάνει τίποτα προηγούμενα τρία χρόνια. Δεν ξέρει ο Πρόεδρος. Δεν ξέρω απαντάει θα σπαρώ αύριο. Δεν είναι κακό. Δεν ξέρει ο Πρόεδρος. Δεν ξέρει δήμαρχε. Ποια είναι αυτά. Τι είναι αυτό το ποσό. 5, 10, 15, 20, 30, 50. Αυτό δεν είναι νοικοκυριό. Και δεν είναι νοικοκυριό δήμαρχε, γιατί σας θυμίζω ότι ήταν πάρα πολύ άδικος και σκληρός όταν μιλούσετε για το ότι τα έκανα ματάρα στη ΔΕΙΑΚ. Ξεχνώντας ότι μου κληροδοθήσατε δυο εκατομμύρια οφυλές. Πάλι τα ίδια. Δεν σας αρέσει. Δεν σας αρέσει. Δεν σας αρέσει. 28 μήνες και νοικοκυριό και τα δικά σας φέσια και έργα εκτελούσαν. Ήταν για τη ΔΕΙΑΚ και γιατί ήταν για τη ΔΕΙΑΚ. Γιατί από τα έργα που εκτελούσαν έπρεπε να πληρώσουν την ίδια συμμετοχή. Κύριε Ξανθόπουλε, σε ποιο θέμα είμαστε? Κύριε Ξανθόπουλε, ψηφίστε για το θέμα του δύου. Κύριε Ξανθόπουλε, το θέμα είναι το δύο. Δεν λέτε άλλο, δήμαρχε. Έκανα μια ερώτηση. Πού είναι? Ας μου το πει. Τι μ' αρέσει και τι δεν μ' αρέσει. Ελάχιστης σημασία. Κύριε Ξανθόπουλε, είστε εκτός θέματος. Στο θέμα του δύου, σας απάντησε ο κύριος Παπαδόπουλε. Ολοκληρώστε. Γιατί μου το ζητήσατε και δεν σας έδωσε το λόγο. Δεν το συνηθίζετε όταν δεν σας δίνω το λόγο. Ολοκληρώστε γιατί έχει και ξεπεράσει το χρόνο. Σε ό,τι αφορά την οικοκυρεμένη διαχείριση από ό,τι λέει ο κύριος Μουριάτης. Εμένα μου κάνει εντύπωστο το γεγονός ότι για πρώτη φορά προϋπολογίζεται ένα ποσό παρελθόντων ετών, δεν βεβαιώνεται τίποτα. Βέβαια, αλλά κατά τα άλλα είμαστε πολύ καλοδρόμου. Και επειδή βέβαια εγώ τον προϋπολογισμό του Δημοτικού Δύου τον καταψύβλησα, για το ίδιο λόγο είμαι αρντικός και σε αυτό. Κύριε Κουνάκων. Θετικός είμαι, κύριε Πρόεδρε, αλλά διορθώστε στην εισήγηση ατρίμενο 23. Στην εισήγηση του κυρίου Δημάρχου 622. Ναι, ευχαριστούμε πολύ. Κύριε Πρόεδρε, όμως αθετικός. Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία. Τέταρτο θέμα, έκριση της με αριθμό 47 του 23 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη προσχολική αγωγή του Δήμου Καβάλασ με θέμα τριμμηνιαία έκθεση προτριμμύνου εκτέλεση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 23. Υπάρχουν ερωτήματα? Για μας, κύριε Πρόεδρε, ο κύριος Γουνελάς. Ερωτήματα και τοποθέτηση. Ωραία, ο κύριος Γουνελάς. Τοποθέτηση θα κάνουν, κύριε Πρόεδρε. Ή νομίζω και ο κύριος Πρόεδρος, ο κύριος Δημητριάδης. Είναι εδώ ο κύριος Δημητριάδης. Υπάρχει από κάποιον συνάδελφο ερώτημα, όχι. Οπότε θα πάμε με τη σειρά, κύριε Καλανταρίδη. Η σήγηση είναι η λέξη εισήγηση. Θέλει να ακούσει η σήγηση. Δεν έχετε... Η λέξη εισήγηση δεν είναι η σήγηση. Λοιπόν, θέλετε να ακούσε τον κύριο Δημητριάδη. Διαβάστε μας, κύριε Δημητριάδη, αυτά που γράφουμε. Απλώς, όπως βλέπουμε, είναι κάτι το οποίο είναι υποχρεωτικό, όπως ξέρετε όλοι, σχετικά με την εκτέλεση του περιπολογισμού. Εν ολίγης, αυτό που λέει μέσα στο περιπολογισμό, η εκτέλεσή του είναι ότι τουλάχιστον για την ώρα προχωράμε πάνω στα δεδομένα, τόσο τα έσοδα τα οποία έχουμε και από το Κεντρική Δίκηση, αλλά και από την επιχωρήγηση του Δήμου βένουν ομαλώς. Παρ' όλο που είχαμε ένα πρόβλημα με την επιχωρήγηση από το ΕΣΠΑ όσον αφορά το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι και μέχρι στιγμής δυστυχώς δεν έχει έρθει στο νομικό πρόσωπο, οι υπάλληλοι, παρ' όλο που ορκίζονται την επόμενη εβδομάδα στην νέα υπηρεσία που δημιουργεί στο Δήμο, μέχρι και αυτή τη στιγμή έχουν πληωθεί κανονικά από τα προθεματικά του νομικού προσώπου, δεν τους κοστάμε ούτε με 1 ευρώ και κάποια στιγμή ελπίζουμε όταν τα χρήματα αυτ στο νομικό πρόσωπο για να καλύψουμε άλλες ανάγκες τις οποίες χρειάζεται να κόψουμε για να μπορέσουμε να κάνουμε όντως εδώ γίνει μια προσπάθεια τακτοποίησης και συμμαζέματος των εξόδων και τίδήποτε χρειάζεται και το παραμικρό ευρώ που έρχεται και δαπανάται είναι τέτοιο ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε το μέγιστο δυνατό με τα όποια οικονομικά έχουμε. Από και πέρα αν υπάρχει κάποια ιδέα, τυραίωση, κάποιο κωδικό, πολύ ευχαριστώ να απαντήσω. Εμείς είμαστε δικοί πρόεδρε, κύριε Γονελά. Κάνουμε τοποθέτηση. Τοποθέτηση και ψήφιση. Λέω μου πως θέλει κάποιος να ρωτήσει γι' αυτό γιατί ήθελα να κάνω τοποθέτηση γι' αυτό. Τέλος πάντων, λοιπόν, γι' αυτό που είπατε κύριε Δημητριάδη για τις εργαζόμενοι στο βοήθεια στο σπίτι, απλά να σας πω ότι όταν συζητούσαμε το θέμα της μονημοποίησης τους, ο κύριος δήμαρς μας είχε πει ότι η ΕΤΑ θα σταματήσει να πληρώνει και θα τηναχτεί ο προϋπολογισμός στο Δήμος των ΕΡΑ από ό,τι αποδεικνύεται η ΕΤΑ δεν σταμάτησε να πληρώνει. Λοιπόν, παρόλα αυτά έχουμε διαφωνήσει με το προϋπολογισμό του 23, αλλά κυρίως διαφωνούμε με τις βασικές και επιμέρους επιλογές διοίκησης στον νομικό πρόσωπο. Επομένως, είμαστε αρνητικοί. Κύριε Παππάς, θέλετε κάτι? Ναι, κύριε Δήμητριάδη. Θα με συγχωρέσω και ο Γουνελάς, αλλά ακριβώς το αντίθετο είπα, ότι η ΕΤΑ σταμάτησε να πληρώνει, δυστυχώς, γιατί επικανονικά από την αρχή του χρόνου, όπως ήθιστε με τόσα χρόνια, να ερχόταν περίπου το 70-80% της επιχωρήγησης για τους ανθρώπους αυτούς, χωρίς καμιά ειδοποίηση, με πρόθεση της κυβέρνησης. Αυτό δεν έγινε, και παρ' όλα αυτά, καλήθηκαν αυτοί οι άνθρωποι, μέχρι και τελευταία στιγμή, που τα αφήνουν από το νομικό πρόσωπο. Το ανάγκητο, όπως είπα, κύριε Γουνελά, συγχωρέστε με. Συγγνώμη, μπορώ, κύριε Πρόεδρε? Ναι, ναι, κύριε Γουνελά. Συγγνώμη, κύριε Δημητριάδη, αλλά πολλές φορές, το τελευταίο ένα μισό χρόνο, έχουμε πληρώσει τις εργαζόμενες από το Ταμείο του Επτονομικού Προσώπου και τα, στη συνέχεια, στέλνουν τα χρήματα. Δεν σταμάτησε, ήταν, να στέλνουν χρήματα. Καλώς. Αρνητικός, προχωράμε. Κύριε Ποτογια. Όχι. Όχι. Κύριε Βογιατζή. Ναι, πρόεδρε. Κύριε Ξανθόπουλε. Ναι, πρόεδρε. Κύριε Κουνάκο. Ναι. Κύριε Προμούσα, ναι, εγκρίνεται κατά πλειοψηφία. Πέμπτο θέμα, έκριση της υπαρρήνης 42 απόφασης του νομικού προσώπου Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη προσχολική αγωγή, με θέμα έκριση πέμπτης αναμόρφωσης προβολογισμού οικονομικού έτους 23. Υπάρχουν ερωτήσεις. Ναι, ο κύριος Καλανταρίδης. Ευχαριστώ. Να πω κατ' αρχήν στον πρόεδρο, επειδή άκουσα τώρα να λέει ότι ξαφνικά σταμάτησαν να θέλουν τα χρήματα, ότι το πρόγραμμα μια ζωή δουλεύει κατά αυτόν τον τρόπο. Έτσι και πάντα ο Δήμος πρέπει να φροντί... Δηλαδή έστελαν αγαπητές συνάδελφες, πρόεδρε, τα χρήματα εν καιρός για τις πληρωμές των υπαλλήλων. Όχι. Μετά μπορείς να πεις ό,τι θέλεις, πρόεδρε. Το ερώτημά μου, το συγκεκριμένο τώρα, για να επανέλθω το θέμα, είναι το εξής. Βλέπω να γίνεται μια μεταφορά από τον κωδικό εξόδων που αφορά την προμήθεια τροφίμων. Το ερώτημά μου είναι αν έχει, αν το θυμάμαι καλά, ο διαγωνισμός τροφίμων είναι εν εξελίξει. Ή έχει τελειώσει και έχουμε υπογράψει τις συμβάσεις, άρα παίρνουμε τα χρήματα των εκτώσεων. Ή αν συμβαίνει κάτι άλλο. Αυτό είναι το ερώτημά μου. Εγώ έχω τοποθέτηση μόνο, κύριε Πρόεδρε. Καταρχήν, όσον αφορά την πρώτη ερώτηση στο προηγούμενο θέμα, έχω να σας πω ότι για πρώτη φορά από πέρσιν, από την προηγούμενη χρονιά του 22, από Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο, μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχουν έθει χθήματα από το Υπουργείο Εργασίας για συγκεκριμένους κωδικούς, που αφορά και το βοήθεια στο σπίτι, αλλά και το ειδόξιο των νεροπονικών ζαθμών, αυτό έχει γίνει πρώτη φορά. Επίσης, κάθε φορά στην αρχή του χρόνου, αυτό σας εξηγώ, δηλαδή είναι εύκολο σε ένα νομικό πρόσωπο, όταν δεν έχει έσοδα, να μπορεί να έχει έσοδα, να μπορεί να έχει χρήματα να πληρώσει, αυτό θέλετε να μου πείτε. Και επίσης, όπως σας είπα, πάντα μα πάντα, το αργότερο μέχρι τις 15 με 20 Φεββουάριου, και σε ιστορικό σχόλιο που το έχω ψάξει, τουλάχιστον πίσω 12 χρόνια, πάνω από 20 Φεββουάριου, δεν έχουν καθιέσει χρήματα της ΕΤΑΔ να έρθουν για τους ανθρώπους αυτούς. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχει πάρει το νομικό πρόσωπο χρήματα, και το πώς πληρώνονται αυτοί οι άνθρωποι, οι δικαιητικοί παράγοντες το ξέρουν. Όσον αφορά… Όχι κύριε Καλανταρίδη, όχι κύριε Καλανταρίδη, όχι. Αν θέλετε να σας πω κάτι για το τι έχει γίνει στο παρελθόν. Όσον αφορά τώρα γι' αυτό που ρωτήσατε, υπάρχει το συγκεκριμένο 86.000 ευρώ, είναι στον πληροπολιτισμό που γίνεται, δεν έχει τελεσφορήσει ακόμα ο διαγωνισμός των τροφίμων, αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη. Πιθανολογούμε ότι μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα τέλος του Ιουνίου, να έχει τελεσφορήσει αυτός ο διεθνής οργανισμός, απλώς γιατί χρειαζόμασταν τα χρήματα αυτά, είδαμε ότι μπορεί να γίνει μια εξοικονόμηση με τον τρόπο που έγινε η διάγνωση και σύμφωνα με το πληροπολιτισμό τα μεταφέραμε, ώστε να καλύψουμε το πληροφορικό χρειαζόμαστα για τις κενινήσεις που έχουμε παρακάτω. Δηλαδή θεωρούμε, με τον τρόπο το οποίο τώρα πια, σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, μπορούν να κάνουμε εξοικονόμηση από το συγκεκριμένο κωδικό, έτσι ώστε να μπορεί να αντεθεί ο διαγωνισμός σε πέρας. Λοιπόν, συγγνώμη Πρόεδρε, ή δεν κατάλαβα καλά, ή δεν μου τα λες καλά. Λοιπόν, είπες εσύ ότι ο διαγωνισμός είναι ενεξελίξει. Και πας και παίρνεις χρήματα από κωδικό διαγωνισμού που είναι ενεξελίξει και δεν έχει βγει ακόμη. Πώς το κάνεις αυτό? Η συγκεκριμένη κίνηση που έχει γίνει, έχει γίνει σε συνεργασία με την οικονομική διευθύνση του νομικού προσώπου. Και όπως σας είπα, στον διαγωνισμό αυτό, ένα κομμάτι ήδη έχει πάει σε δρόμο που είναι με τις απευθείας αναθέσεις του χρονικού διάστημα. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν την παράταση των διαγωνισμών των προηγούμενων, αυτά τα χρήματα εξοικονομήθηκαν και γι' αυτόν τον λόγο μπορούν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Δεν αφορά ο εξοικλούτοπος στον επόμενο διαγωνισμό, αλλά μιλάει για χρήματα όπως είναι τα έλεα, όπως είναι τα γάλατα που δεν διευθύνταν να κάνουν την παράταση των διαγωνισμών. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν την παράταση των διαγωνισμών των προηγούμενων, αυτά τα χρήματα εξοικονομήθηκαν και γι' αυτόν τον λόγο μπορούν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν την παράταση των διαγωνισμών των προηγούμενων, αυτά τα χρήματα εξοικονομήθηκαν και γι' αυτόν τον λόγο μπορούν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν την παράταση των διαγωνισμών των προηγούμενων, αυτά τα χρήματα εξοικονομήθηκαν και γι' αυτόν τον λόγο μπορούν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν την παράταση των διαγωνισμών των προηγούμενων, αυτά τα χρήματα εξοικονομήθηκαν και γι' αυτόν τον λόγο μπορούν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή. Υπήρχαν κάποιοι προμηθευτές οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν τη διαδικασία αυτή.