27η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας 2022 (Δήμος Καβάλας - Μunicipality of Κavala, 2022)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ο κύριος Καλανταρίδης είναι εδώ. Ο κύριος Καλμπακίδης είναι ασθενής. Περφόμαστε παραστικά. Ο κύριος Καλμπακίδης. Ο κύριος Κελαϊδάκης. Καλησπέρα κύριε Πρόεδρε Παρών. Καλησπέρα. Ο κύριος Καλμπακίδης. Ο κύριος Καλμπακίδης. Ο κύριος Καλμπακίδης. Ο κύριος Καλμπακίδης. Καλησπέρα κύριε Πρόεδρε Παρών. Καλησπέρα. Ο κύριος Κουνάκος. Καλησπέρα κύριε Πρόεδρε. Καλησπέρα σας. Καλησπέρα ο κύριος Πατζής. Ο κύριος Λαζαρίδης. Καλησπέρα σε όλους Παρών. Ο κύριος Μαυρίδης είναι εδώ μαζί μας. Ο κύριος Μιχαηλίδης εδώ. Ο κύριος Μουτσάκης. Όχι. Ο κύριος Μουρτασάγας. Ο κύριος Μότιας. Να αρχίσουμε περαστικά και στον κύριο Μότια κάπου μια περιπέτεια υγείας που είχε. Ο κύριος Ξανθόπουλος. Παρόν. Ο κύριος Θάοδωρος Παπαδόπουλος είναι εδώ δίπλα μου. Ο κύριος Σωτήρης Παπαδόπουλος είναι απόν. Ο κύριος Χρυσόστομος Παπαδόπουλος είναι εδώ. Ο κύριος Βαγγέλης Παπάς. Καλησπέρα κύριε Παπά. Ο κύριος Λεωνίδας Παπάς. Καλησπέρα παρόν. Κύριε Πετρόπουλος Ασθενής και αυτούς Πετρονοϊού. Ερχόμαστε περαστικά. Ο κύριος Ποτόιας. Όχι. Όχι. Ο κύριος Πρόμουσας είναι εδώ. Ο κύριος Τσαπανίδη το μικρόφωνο σας. Ο κύριος Μπουσέφ είναι εδώ. Ο κύριος Σταυρίδης είναι εδώ. Ο κύριος Σωτυριάδης. Όχι. Ο κύριος Τελίδης. Παραδόν κύριε Πρόεδρε. Καλησπέρα σε όλους. Καλησπέρα κυρία Τσανακά. Καλησπέρα σας. Καλησπέρα. Ο κύριος Τσαπανίδης. Καλησπέρα. Καλησπέρα. Το μικρόφωνο σας κάνει πολύ πρόγγο. Ο κύριος Τσουρκίδης. Όχι. Και ο κύριος Χρόνης. Είναι κάποιος συνάδελφος που ήρθε και δεν τον φώναξε. Ο κύριος Μουρτασάνα. Ο κύριος Τακετσή. Λοιπόν. Θα πάρω εγώ τον λόγο. Θα θέλαμε να μιλήσετε. Σας ακούω και εγώ. Ε, δεν μ' αφήνετε να μιλήσει. Σας ακούω. Λοιπόν. Καταρχήν να πω ότι ο δήμαρχος δεν είναι εδώ και τον αντικαρτηστάω κύριος Παπαδόκουρους. Και δεν είναι εδώ γιατί είναι πρίσκεται στο συνέδριο της Κέδας. Ωραία. Σήμερα, ο κότεμ μείνανε ισχυροί και για Τσανακά. Δεν πήγαινε σε εκδήλωση. Κύριε Ραμπιόφωνο, κύριε Πρόεδρε. Όχι, σας άκουσα προηγουμένως. Ήμουν σίγουρη ότι θέλετε. Έχω να κάνω. Γιατί να ξεκινήσουμε έτσι, κύριε Τσανακά. Σωστά, σωστά, κύριε Πρόεδρε. Θα είμαι καλό κορίτσι. Θέλω να είστε καλό κορίτσι και καλά αγόρια όλοι σας. Με ξεχάσατε όμως, κύριε Πρόεδρε. Με ξεχάσατε, κύριε Πρόεδρε. Ναι, κυρία κόγια είναι παρουσιά. Λοιπόν, κυρίες και κύριοι έχω να σας ανακοινώσω ένα πάρα πολύ... Πρόεδρε, κι εγώ είμαι ο Κοτσακίδης Αμποζυγός. Μάλιστα, κύριε Κοτσακίδη. Καλώς ήρθατε. Λοιπόν, είχαμε σήμερα ένα πολύ άσχημο γεγονός. Το μεσημέρι όλοι ακούσατε για ένα τύχημα που συνέβη. Και κάποιος συμπολίτης μας, δυστυχώς, είναι νεκρός. Πρόκειται για τον Παναγιό του Γελισσάρη, τον γνωστό Τάκη, ο οποίος είναι και μέλος του τοπικού συμπουλίου Καβάλλας για δυο θυπείες. Ο οποίος γεννήθηκε στη Καβάλλα με μεγάλη πολιτική συνδικαλιστική και πολιτιστική δράση. Ο Τάκης ήταν πολιτικός μηχανικός με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην υδραυλική και θαλάσσια μηχανική. Συνδικαλιστής των χώρων των μηχανικών του Τεχνικού Επιμελητεριού Καβάλλας, του Κουμάντων και της Πακεδονίας. Μέλος για πολλά χρόνια του Δικητήτου Συγκουλίου της Συνδέσματος Φιλογραμμάτων και Τεχνών. Εργάστηκε για 15 περίπου χρόνια στην Ένωση Γεωργικών Συνδεσμών Καβάλλας και μετά ως ελεύθερος επαγγελματίας μελετητή σε σημαντικά έργα και ένα εμβληματικό έργο της πόλης, το οποίο μαζί με τον ίππο του Φεξίς εργάστηκαν για τη μελέτη του Μεγάλου Λιμανιού Φίλιππος Βίτα και δούλεψε για την επέκταση και τα έργα προστασίας κλιμμενογραχείων. Όπως ανέφερα, μέλος του τοπικού συμβουλίου Καβάλλας στις τελευταίες δύο θητείες. Πραγματικά ήταν σοκαριστικό ένας άνθρωπος να περπατάς στο τοζοδρόμιο και να βρίσκει ένα τέτοιο πραγματικό θάνατο. Θα δώσω τον λόγο σε όσους θέλουν να αναφωνε κάτι για τον Άκη. Πρώτα θα δώσω τον λόγο στην κυρία Κόγια όμως, που ήταν μέλος της συμβουλίου, στος Λύμιου ο κύριος Ποτόγιας από εδώ, που ήταν μέλος παράταξής τους. Κυρία Κόγια, πείτε μας δύο λόγια. Και μετά όταν τελειώσουμε θα κρατήσουμε ενός λιμπουσίου. Δεν ακούγεστε, κυρία Κόγια. Δεν ακούγεστε, Χατίνη. Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για το τοπικό συμβούλιο, για το δημοτικό συμβούλιο και το κλάδο των μηχανικών, αλλά ιδιαίτερα για την οικογένεια του αγαπημένου μας, του αγαπητού μας, του Παναγιώτη, του Βελισάρη. Ήταν τρεις θητίες τοπικός σύμβουλος. Ο αρχαιότερος, ο στυλωβάτης μας. Θέλω λοιπόν εκ μέρους όλων των τοπικών συμβούλων να εκφράσω τα θερμά μας λυπητήρια στην οικογένειά του. Ειλικρινά, αυτός ο τραγικός θάνατος του μας έχει συγκλονήσει όλους. Στο επόμενο τοπικό συμβούλιο θα τιμήσουμε τον κύριο Παναγιώτη Βελισάρη, τον αγαπητό Τάκη, όπως το αξίζει. Και θέλω να κάνω μία παράκληση μέσα του δημοτικού συμβουλίου προς τον αγαπητό πρόεδρο του ΟΛΚ. Αν θέλουνε και αν μπορούμε θα το στείλουμε και κραπτός. Σε αυτό το υπέροχο λιμάνι μας, με τις τόσες τέλειες πλωτές εξέδρες που τις μελέτες τους τις έκανε ο Τάκης ο Βελισάρης, ας βάλουν μια πινακίδα να γνωρίζουν και οι νέοι αυτόν τον αγωνιστή, αυτόν τον εργάτη, αυτόν τον σεμνό άνθρωπο, τον Παναγιώτη τον Βελισάρη. Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ευχαριστούμε κύριε Απόγεια. Θέλει κάποιος άλλος να μιλήσει. Κύριε Πρόεδρε, εγώ θα ήθελα δυο κουβέντες. Κύριε Πρόεδρε. Παρακαλώ κύριε Τσάνου. Λοιπόν, σήμερα η πόλη χάνει ένα παιδί της εξαιρετικό. Ένας αξιοπρεπής άνθρωπος έφυγε σήμερα. Δεν έχει σημασία αν ήταν από διαφορετική κομματική παράταξη. Μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο άψογος συνεργάστηκε με όλους τους συναδέρκους του χωρίς ποτέ να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Στήριξε την παράταξή του, στήριξε την οικογένειά του και στήριξε αυτόν τον τόπο όσο λίγοι από μας. Δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ τον Τάκη τον Βελισάρη. Εωνία του υμνήμη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Είμαστε έτσι σοκαρισμένοι και βαθιάθλιμμένοι για τον άδικο χαμό του Τάκη του Βελισάρη και θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια της παράταξής μου για τον άδικο χαμό του Τάκη Βελισάρη και για την οικογένειά του και στη παράταξή του. Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κυρίες συνάδελφοι, δώρησα την Πανάκη του Βελισάρη στην Ισχολική Επιτροπή Ταμέρα Σχολικής Επιτροπής προσοχώντας την οικογένειά του παράταξη του 2014-2015. Είναι ένας άνθρωπος χρησιμός ενός, πάντα αποσυγγνωμένος σε αυτό που θεωρούσε ο ίδιος γενικό καλό. Είναι πράγματι τραγικό του Ταριστατικό και έχει γίνεται ακόμα τραγικότερο. Άνθρωπος του Πιονέγινε και ο τόπος του Πιονέγινε μέσα στο κέντρο της πόλης, στη Δόμενη Ζέλου, λίγο μετά το 12ο Επιτροπή Σχολείο, σε μια ώρα όπου τα παιδιά αποχωρούσαν, οι μαθητές αποχωρούσαν, τα νοίκια αποχωρούσαν από το 12ο Επιτροπή Σχολείο. Αυτά για μένα συλληπτήρια θερμά στην οικογένειά του, στους οικείους του, στους συντρόφους του και σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους του της αδροδέκησης, ας μας μείνει η ανάμνηση θετική από τα πεπραγμένα του ανθρωπόφιλου. Κύριε Παπά. Πρόεδρε, μόλις προχθές στην γεροντή του πολιτεχνίου είδα τον Ντάγκη τον Βελισάρη με τη μάσκα του προφανώς για να προφυλαχτεί από τον κορονοϊό και ξαφνικά διαβάζουμε στα social ότι έχασε τη ζωή του μέσα στο κέντρο της πόλης. Θεωρώ ότι πρέπει να μας προβληματίζει τελικά και η πόλη, το κέντρο της πόλης, γιατί τη γλιτώσαμε πριν λίγο καιρό, όταν ένα αστροκίνητο έρχεται πλαντίθηκε το ρεύμα, στο ρεύμα εκεί στην Ελθούν Σταυρού. Τώρα έχουμε αυτό τον χαμό ενός, θα λέγα συνεπή αγωνιστή, όπως είναι και ο κ. Ποτωλιάς. Μην φανταστείτε ότι ο κ. Βελισάρης δεν ήτανε εν ζωή κάτι αντίστοιχο με τον κ. Ποτωλιά, γιατί πρέπει να πεθάνει κάποιος για να ακούσει καλά λόγια. Ήταν ένα συνεπής αγωνιστής, όπως είπε και η κ. Τσαννάκα, στις ιδέες του. Και νομίζω ότι η πόλη μας χάνει έναν έντιμο άνθρωπο, έναν αξιοπρεπή άνθρωπο. Και φαντάζομαι ότι εγώ δεν το ήξερα αυτό που άκουσα σήμερα για το ότι αυτός είχε σχεδιάσει τις εξέδρες στο λιμάνι. Και νομίζω ότι αυτό που λέει η κυριακόγερο είναι ότι οφείλει η πόλη να του αναγνωρίσει, γιατί αν είναι ωραίο αυτό που βλέπουμε μπροστά, κάποιος κρύβεται από πίσω από αυτό το ωραίο, και κρύφτηκε θα έλεγα και αθόρυβα, και αθόρυβα έτσι θα τον τιμήσει και η πόλη, αιωνία του υπνίμου λοιπόν. Και ο κύριος Λαζάρηνις. Ναι κύριε Πρόεδρε, ευχαριστώ. Θα μιλήσω και ως αντιπρόεδρος της Δικούς Επιτροπής του Τεχνικού Επιπληκτήρου Ελλάδας, του Τυμάτων Ανατολικής Μετοδονίας. Με τον Τάκη τον Βλησσάρη, αν και σε διαφορετικές παρατάξεις, νοζόμασταν χρόνια, βρεθήκαμε στην ίδια μεριά διεκδίκηση δικαιωμάτων των μηχανικών σαναδέλφων μας, σε διάφορους αγώνες, πάντα ήταν συνονοήσιμος, ήταν μια βαθιά προσωπικότητα, όχι μόνο άρτια επιστημονικά επιστημονική, γιατί ήξερε πάρα πολύ καλά τα λοιμηνικά έργα, πολλές φορές στηρετήκαμε πάνω του. Είναι πραγματικά, σήμερα είναι μια τραγική ημέρα για την πόλη, με τέτοιο άδικο τρόπο να χάνεται ένας άνθρωπος στα καλά καθούμενα, εκεί που περπατάει αμέριμτος, και μάλιστα ήταν έξω από το Τεχνικό Επιπληκτήριο, δεν ξέρω πόσο τραγική σύμπτωση μπορεί να θεωρηθεί αυτό. Κυφράζουμε και εκ μέρους του Τεχνικού Επιπληκτήριου τη βαθιά μας θλίψη, και εγώ προσωπικά εκφράζω τη δική μου την αγγανάκτηση, δηλαδή πως μπορεί να γίνεται ατύχημα, δυστύχημα, και προχωρώ και να βγαίνω παραπάνω, εκφράζω την προσωπική μου άποψη αυτή τη στιγμή, δεν δεσμεύω κανέναν, ούτε κάνω την παράταξή μου, θα μπορούσε να αναβηθεί η σημερινή συνεδρίαση, σαν ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Τάκη του Βιλισσάρη, και με δεδομένο ότι λείπηκε ο δήμαχος, νομίζω ότι θα μπορούσε να εμπιτεθήκα για την πέμπτη. Ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει αναβολή, κύριε Λαζαρίδη, το εξετάσαμε την πρώτη στιγμή, αλλά δεν μπορούσε να γίνει. Κύριε Μαγρύδη. Καλησπίτρια, κύριε Πρόεδρε, για αστρονόητα στους οικείους, τα έχετε εκφράσει και εσείς, εννοείται η πράσινη πόλη μας και οι παράταξες κάθε μέρα. Εγώ έπιασα μια κουμπέντα από τον κύριο Μαγγέλη Παμπάρο, που λέει, τον τελευταίο καιρό, μέσα στη πόλη μας τα τροχαία έχουν αξιδεί. Επειδή είμαι περιπαντητής από τον πέμπτο καιρό, στο 15η μέρο, τρία τροχαία είναι στη Δούσταβου. Ο ένας που έπεσε σε κομμό επάνω, ο άλλος με κοίταχη ταπεγενέσε στη Δούσταβου, ώστε γύρισε, αν δεν έπιαχε ο λυκφάνιος να βρέθηκε αυτό, πρέπει να μας προσβάλλει. Βεβαίως έχουμε μια δημοτικιά στη νομία, η οποία είναι ανύπαρτη. Με το πρόσημο ότι έχουμε ελλείψεις, δεν κάνω κριτική, αλλά το μεταφέρω έτσι καθαρά. Με το πρόσημο ότι έχουμε ελλείψεις σε γραφή σχεδιαίτες στα διάφορα τελείωματα, ποιος έχουμε βάλει στα γραφεία, δεν κυκλοφορεί κανείς έξω και αν περπατήσετε κατά τις 12 που κατεβαίνω εγώ, και νωρίτερα προς το κέντρο, γυρνάται το απόγειμμα, χαμώσει κυρίως, γιατί και στη Δούσταβου και στη Μετλούχου και η κύριε βασιλιά της Πόλης μας. Αυτό πρέπει να μας προτερματήσει κύριε Δημάρχη και διεπρόεδρε, το οποίο επεσήμενε ο Κύριος Μαγγέτης Παπάς, και σας το λέω εγώ, δίσω μασοτίες αυτού του τελευταίου δεκαετήμερου, έχουμε πάρα πολλά τοιχεία. Κάτι δεν πάει καλά. Βέβαια όταν στείλεις του Σαβουλίνα Αναγμένας τρεις γραμμές, τι περιμένετε, το κακό θα γίνει. Και όσο ο μη συνέντρωτικός είναι πίσω δικός, κάποιος στιγμής θα κάνει το κακό. Θα προχωρέσουμε και στον κύριο Κουνάκο, για να κλείσουμε. Ακούγουμε κύριε Πρόεδρε. Ναι, σας ακούμε. Ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να εκφράσω τα θερμά συλληπιτήρια στους οικείους του Τιτάκη του Βελισσάρη. Ενός αξιόλογου επιστήμονα, ο οποίος έχει προσφέρει έναν διετελώς στον τόπο μας, στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μαζί με τον Βασίλη το Θεοδορίδη, δύο αυτοδιοικητικοί, γιατί οι δύο ήταν επιστήμονες. Για τον Βασίλη δεν έχουμε πει τίποτα κύριε Πρόεδρε, τον Αέλη τον Θεοδορίδη. Και θα ήθελα αυτοί δυο συμπολίτες μας, οι οποίοι υπερέτησαν και την τοπική αυτοδιοίκηση, ο Βασίλης αντιποτικός σύμβουλος, ο Βελισσάρης αντιτοπικός σύμβουλος, γιος του αέμνηση του Βελισσάρη, του λιμνασιάρχη μας, του πρώτου Αρένου Καβάλλας. Ελαφρύ να είναι το χώμα τον οποίο θα το σκεπάσει το καβαλιώτικο αυτό χώμα και πραγματικά είμαι συναθυμμένος για αυτό το ξαφνικό και απροσδόκητο θάνατο ενός συναδέλφου. Εωνία του ημνήμη. Η νεκρόση μας αγωλουθία θα τελεστεί αύριο στις 2 το μεσημέρι. Δεν θα είναι ακόμα. Δεν θα είναι ακόμα. Δεν θα είναι ακόμα. Πολυ δική. Στις 2 το μεσημέρι στα νεκροταφία. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας. Παρακαλώ να τελειώσουμε ενός λεπτοσυγκέντρας.