Διάλεξη 2 / Διάλεξη 2 / 2η διάλεξη - Κασάπη Ελένη (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
2η διάλεξη: Παιδιά, καθίστε να δούμε τι γράψατε. Τι έχετε γράψει μέχρι τώρα. Ε, γράψαμε τα στοιχεία. Δηλαδή αν εγώ το διάβασα τι θα έβλεπα τώρα. Το όνομα του συγγραφέα, το όνομα του συγγραφέα, το όνομα του συγγραφέα, το όνομα του συγγραφέα, το όνομα του συγγραφέα, το όνομα του συγγραφέα Το όνομα του συγγραφέα, το τίτλο και μετά τα στοιχεία του διβλίου, ρεπτωτικό, οίκο, site, διεύθυνση, τηλέφωνο, fax, email. Μετά αρχήμα σελίδων, διαστάσεις του διβλίου, περιγραφή εξωφύλου και όνομα της σχεδιάστας του εξωφύλου. I, S, P, N, T, M και μετά μια τέσσερις σειρές περιγραφή από τα μέλη του διβλίου και τα κεφάλαια και πώς χωρίζονται αυτά. Και συνέχεια ξεκινήσαμε, γράψαμε και το πρώτο κεφάλαιο. Το πρώτο το τελειώσατε? Λύπουν οι πρόσωποι και κάποιοι σχεδιά. Λύπουν οι πρόσωποι που πρέπει να προσθεθούν. Τι μπορείς να γράψεις τώρα στον τελείο? Στον τελείο θα γράψω τα πράγματα που είμαστε μαζί. Θα γράψεις δύο τομέες που χωρίζει τον πολιτισμό. Άρα θα λες εσύ να γράφεις τώρα κάποιος άλλος. Ναι. Επομένως, τι υπαγγωρεύεις τώρα, για να δούμε τι υπαγγωρεύεις. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο συγγραφέας περιγράφει τον πολιτισμό στο δεύτερο κεφάλαιο. Στο δεύτερο κεφάλαιο.