How to unboil an egg - Eleanor Nelsen (TEDxChania, 2015)
: [♪ Μουσική πραγματική Μουσική Υπόθετης Υπέρας, Επιτυχητικής Πειρασίας Υπέρας Λευκής Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υπέρας Υ Επιτρέψοντας θερμοκρασία εμφανίζει αυτές τις θερμοκρασίες, αφαιρέτοντας τις πρωτείνες να εξελίξουν, να εξελίξουν, να εξελίξουν και να εξελίξουν χωριά. Αυτός ο πρόγραμμος ονομάζεται denaturing. Οι νέοι εξελισμένοι πρωτείνες εξελισμένοι και ξεκίνησαν να δημιουργηθούν νέες θερμοκρασίες μαζί. Πιο και πιο, όσο η θερμοκρασία εξελίξει, μέχρι και τελικά είναι τόσο εξελισμένοι ότι γελούν σε μια σκληρή δύναμη, ένα φαγητό εγγό. Αυτό το εξελισμένο πρόγραμμα μπορεί να δείχνει πραγματικό, αλλά δεν είναι. Σύμφωνα με μια χηματική ιδέα που ονομάζεται πρωτοβουλία μικροσκοπικής εξελίξευσης, κάτι που συμβαίνει, όπως το εγγό πρωτείνο που εξελίξει, μπορεί να συμβαίνει θεωρινά, αν εξελίξεις τα σκέψη σου. Απλώντας περισσότερο θεωρινά θα εξελίξει τα πρωτοβουλία πιο, και να τα καθαρίσεις, θα μην τα εξελίξεις. Έτσι, εδώ είναι το πρόγραμμα. Συμβαίνει τα πρωτοβουλία μικροσκοπικής εξελίξευσης. Δεν πιστεύω. Ας δούμε πώς λειτουργεί. Πρώτα, οι σχεδιαίτες εξελίξουν τα κομμάτια μικροσκοπικής εξελίξευσης στο νερό με ένα χηματικό που ονομάζεται ευρύα. Είναι ένα μικρό μολοκύλιο που δουλεύει ως λουβρακέντ, καθαρίζοντας τα πρωτοβουλία μικροσκοπικής εξελίξευσης, και κάνοντας πιο εύκολα για να τα καθαρίσουν κάτω από κάτω. Μετά, τα πρωτοβουλία μικροσκοπικής εξελίξευσης πάνε στο νερό με ένα χηματικό που ονομάζεται ευρύα, κάνοντας τα πρωτοβουλία μικροσκοπικής εξελίξευσης στο νερό με ένα χηματικό που ονομάζεται ευρύα. Αυτή είναι η κομμάτια. Η εξελίξευση, που είναι πιο κοντά στον πλαίσιο, πιέζει πιο γρήγορα από την εξελίξευση που είναι πιο κοντά στο κομμάτι. Αυτή η διαφορά στην βαθμότητα δημιουργεί σκληρά σκέψεις που συνεχίζουν να σκέψουν και να καθαρίσουν τα πρωτοβουλία, μέχρι που τελικά, τα πρωτοβουλία μπέσουν πίσω στον νερό, και παραμείνουν εκεί. Όταν η εξελίξευση σταματώσει να σκέψει, η εγγόνα είναι πίσω στον πλαίσιο. Αυτή η τεχνική δουλεύει με όλες τις πρωτοβουλίες. Οι πιο μεγαλύτεροι πρωτοβουλίες μπορούν να είναι πιο αντιμετωπισμένοι από την πέρα, οπότε οι σκοπικοί σκέφτονται ένα πλαστικό μπιδί στο ένα τέλος που προσθέτει μεγαλύτερη σκέψη και προσφέρει να πιέσουν πρώτα. Αυτό το μπιδί δεν θα δουλεύει με ένα όλο α Αυτό το μπιδί δεν θα δουλεύει με ένα όλο α, επειδή η λύση πρέπει να εξελίξει μέσα σε ένα σκέψι. Αλλά τα εφαρμογήσεις πάνω από το να μην καθαρίσεις το πρωτοβουλί σου. Πολλοί φαρμασιτικοί συμβάζονται από πρωτοβουλίες, które są πολύ kosciutowe, μερικά επειδή μπιδούν στις σκέψεις, jak και τα πρωτοβουλίες, και πρέπει να μην καθαρίσουν πριν μπορούν να κάνουν τα δουλειά. Αυτή η πρωτοβουλία έχει την δυνατότητα να είναι πιο εύκολη, χαρακτηρή και πιο γρήγορη μέθοδος niż άλλα τρόπια για να εξελίξουν πρωτοβουλίες, οπότε μπορεί να δώσει νέα δουλειά, które μπορούν να είναι δημιουργημένα για περισσότερα άνθρωποι. Πιο szybко. Και υπάρχει ένα άλλο πράγμα, το οποίο πρέπει να κρατήσεις, πριν προσπαθείς να μην καθαρίσεις όλα τα πρωτοβουλία σου. Βοητείς ένα μ jest właściwie unusual cooking process, ponieważ nawet though it changes the way proteins are shaped and bound together, it doesn't actually change their chemical identity. 's actually a whole new world.