Do something Great | Central Macedonia (Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, 2021)
: Προσπάθησε να βγει η εξαιρετική χρονιά, η εξαιρετική χρονιά που λαμβάνει ο ζωής μας. Είναι η εξαιρετικότητα, η εξαιρετική χρονιά, η εξαιρετική χρονιά που λαμβάνει ο ζωός μας. Είναι η εξαιρετική χρονιά, η εξαιρετική χρονιά που λαμβάνει ο ζωός μας. Είναι η εξαιρετική χρονιά, η εξαιρετική χρονιά που λαμβάνει ο ζωός μας. Είναι η εξαιρετική χρονιά, η εξαιρετική χρονιά που λαμβάνει ο ζωός μας. Είναι η εξαιρετική χρονιά, η εξαιρετική χρονιά που λαμβάνει ο ζωός μας. Είναι μεγαλύτερος ή μικρός? Είναι μια πράξη ανάγκης... ή μια πράξη ανάπτυξης? Είναι ένα πρόγραμμα που πρέπει να πάρεις μόνος... ή κάτι που πραγματικά σημαίνει μόνος όταν είναι σχετικά. ΑΙΟΣΟΣΑΥΣΕΙΤΕ ΨΙΡΟΣΑΣΕΙΣΑΥΣΕΚΟΣΑΥΣΕΙΣΗΣΕΙΣΗΣΗΣΗΣΟΣΑΥΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣ Ένα πράγμα που μπορεί να σε βάζει και να σε βάζει παντού. Όλες τις τέτοιες βαθμίες. Όλες τις τέτοιες βαθμίες. Ξεκίνησέ το βαθμίες. Βαθμίες το βαθμίες. Βαθμίες το βαθμίες. Βαθμίες το βαθμίες. Βαθμίες το βαθμίες. Βαθμίες το βαθμίες. Βαθμίες το βαθμίες. Βαθμίες το βαθμίες. Do something great!