Eκδηλώσεις για την επέτειο των Ιστορικών Μαχών Γριμπόβου, αποκαλυπτήρια και ονοματοδοσία πλατείας (ARTA WebTV, 2023)
: Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο