Συναυλία Νίκος Πορτοκάλογλου Παρασκευή 24 Ιουνίου και ώρα 21:00 στην Πλατεία Σκουφά ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (ARTA WebTV, 2022)
: Ελευθέρια, 2022 Η μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού στην Άρτα την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 9 στην πλατεία Σκουφά Ο Νίκος Πορτοκάλογλου Είσοδος Ελεύθερη Διόργάνωση, Δίμο Σαρτεών.