6ο Μυθικό Ελληνικό Συνέδριο Bookcrossing στη Λιβαδειά - Part A (ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, 2011)
: Καλησπέρα και ευχαριστούμε τον Κερδάκου και ευχαριστούμε τα Μάρτινες της απομονής των δώρων των διουργών της Μασκώδης μας. Ήταν τιμή μας. Τα τιμή μας που παπουτσώσαμε αυτοί μας όλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ που ήρθατε. Ευχαριστώ πολύ. Η καλύτερη καλύτερη καλύτερη καλύτερη. Θα ήθελα να έρχεστε λίγο προς τα δύο. Καλησπέρα. Σας καλωσορίσατε. Δίνω το μικρόφωνο στον Στάρ της Βουαριά, στον Καρζίφυση. Καλώς ήρθατε. Ευχαριστούμε που μας φέρετε εδώ. Ευχαριστούμε. Για όσους δεν ξέρουν τι είναι τα challenge, βάζουμε ένα θέμα και απελευθερώνουμε οι βιβλίες που έχουν σχέση με το θέμα. Σε μέρη που έχουν σχέση με το θέμα ή τέλος πάντων βρίσκουμε ένα πολύ εξυπνό τρόπο να τα δικαιολογήσουν. Η επιτροπή που ξεκίνησε αυτό το challenge είναι η Απάψα. Ο κύριος που μου κάνει τα γεραντάκια ο Σλάβκο. Ο Σλάβκο. Και η 4η Μάη που είναι εκεί. Κάναμε επιπέτειες συνεχής φρογές στο challenge του Βαλεντίνη. Φέτος, λοιπόν, μας ζήτησαν να μου παραδώσεις έτσι και άλλη και αναλάβαμε οι ρημαδοναίωπες εμείς. Αυτή ήταν η ρημαδο επιτροπή, εμείς είμαστε οι ρημαδοναίωπες. Λοιπόν, τέλος. Και αναλάβαμε εμείς να κάνουμε το challenge φέτος. Το challenge είχε θέμα, μαντέψτε, ο έρωτας περνάει από το στωμάχι. Φυσικά αγαπημένο θέμα για όλες τις μπουκνώσες. Και ανακοινώσαμε εκεί οι νικητές, βέβαια, που κάνανε τις περισσότερες και τις πιο φανταστές απελευθερώσεις. Και τώρα ήρθε η ώρα να δώσουμε τα βραβεία, παρακαλώ. Λοιπόν, πρώτο και αδιαφυλλονίκητο βραβείο, στην κυρία η οποία σάρωσε τις απελευθερώσεις, απελευθέρωνε μαζικά βιβλία όπου έβρισκε, όλα σε διπλούς πότους, γιατί ήταν και πολύ καλή στο σκράμ. Η κυρία Μαφάλτα Κιούια. Πάντα ερωτευμένη και πάντα χορτασμένη, βέβαια, είστε. Λοιπόν, το δεύτερο ειδικό βραβείο που δώσαμε για τις πιο φανταστές απελευθερώσεις, πήγε 6.5 σε δύο. Πήγε στην Κάρη, την Κατερίνα, σαν να ευγενεί. Πήγε 6.5 σε δύο. Πήγε 6.5 σε δύο. Πήγε 6.5 σε δύο. Πήγε στην Κάρη, την Κατερίνα, σαν να ευγενεί. Πήγε στην Κάρη, την Κατερίνα, σαν να ευγενεί. Η οποία ήταν η πιο συνεπισμού κρόσεπτερ για όποτε δίναμε ειδικό θέμα για μια μέρα, πήγαινε και άφηνε βιβλία εκείνη την ημέρα για το θέμα που δώσαμε. Έτσι είναι ένας σωστός κρόσεπτερος. Γιατί να πάρουμε μέρος από το challenge του έρωτα. Να είστε καλές και εσείς πάντα ερωτευμένοι και πάντα χορτασμένοι. Λοιπόν, το... και του χρόνου να είμαστε καλές. Ο άλλος που κέρδισε το βραβείο είναι ο φίλος μας ο Μαρ Κάιλερ, ο οποίος, τουστοιχώς, δεν είναι εδώ και δεν θα έρθει, αρκεί να σας πω ένα πράγμα για τον Μαρ Κάιλερ, ότι απελευθέρωσε, πρέπει να δείτε αυτό το journal after που έκανε, που είπε γιατί οι γυναίκες δεν θα πρέπει να προτιμούν τα ζυμαρικά. Λοιπόν, μια απίστευτη δικαιολόγηση, όπως επίσης και το φοβερό ένα βιβλίο απελευθερωμένο δίπλα σε ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό στο πάρκο. Λοιπόν, το δώρο θα το παραλάβει για λογαριασμό του Μαρ Κάιλερ ή Άννα, νομίζω. Ναι, ναι, ξανά εσείς, ξανά εσείς. Μα φάντα λοιπόν παραλαμπάτε για τον Μαρ Κάιλερ το δώρο. Πείτε κάτι ως Μαρ Κάιλερ. Εγώ ως Μιχάλης έχω από αυτά. Μιχάλης τα υπόλοιπα. Εντάξει. Το είπα, το είπα. Λοιπόν, και διακληρώσεως λοιπόν, η οποία ήταν απόλυτος ασφαλιής δημοκρατική, γιατί έγινε από τρίτο που δεν συναντηγε στο challenge, έγινε στο σπίτι της Ρωδής παρουσία όλων μας, κλειδότηκε λοιπόν η πρώην διοργανότρια του challenge, τη ΑΠΑΠΣΑ. Οπότε επειδή λείπει θα το πάρει αύριο το δώρο, αλλά τώρα νομίζω ότι πρέπει να το πάρει κάποιος άλλος από την Επιτροπή, οπότε... Ζλακός, Ζλακός. Μιλήσεις ως Λυσσό. Αυτό για μην είναι πρόκληση. Σας ευχαριστώ όλους. Όλους όλους. Όλοι στο τέλος. Αλληλ, και αποφασίσαμε λοιπόν τελευταία στιγμή να δώσουμε και ένα βραβείο σε έναν άνθρωπο που συνήθως, όταν παίρνει μέρος στο challenge, παίρνει το πρώτο βραβείο. Φέτος λοιπόν δεν πήρε το πρώτο βραβείο, δεν έκανε τις υπέροχες τους απελευθερώσεις, αλλά έκανε τις απελευθερώσεις τις τελευταίες δύο ώρες όταν τελείωνε το challenge. Οπότε, ειδικό βραβείο κάθε ιστερημένου... Σπονάρις ένα. Μου είπε ότι θα απελευθερώσει η γλυφλεία πριν στη μήνη. Πέραγε ο καιρός, πέραγαν οι μέρες, καμία απελευθέρωση. Στο τέλος κι αφού τελειώσαμε και είπα, δεν θα τα απελευθερώσει τόσοι άλλους, αφού χάσαμε πέντε τιμή. Είπα κι εγώ, δεν μπορεί να του δώσω βραβείο του απελευθερημένου. Μια απελευθερημένη δημόσια. Μετά από δύο ώρες. Να είμαστε όλοι μεγάλη και του χρόνου και να περάσουμε καλά στο συνέδριο. Έχουμε κι άλλη απονομή από ρυθμίσταλεντς. Έχουμε την Ερωτιά και τώρα έχουμε την Αμαριτολίδη. Ναι! Ναι! Ναι! Προστιμή του αγαπητών μας, Δημήτρη Αλεξίου. Εκτός από αγαπημένο μέλος, ο Δημήτρης είναι και συγγραφέας. Ο Δημήτρης Αλεξίου λοιπόν, πρόσφυγε την παρουσία στα αμαρτωλά θαύματα. Είναι καταπληκτικό. Στην δημασία είναι καταπληκτικό. Δημήτρη. Και προστιμή του, η Μαρία Κάρι, έχει οργανώσει το ρυθμίσταλεντς για αμαρτωλά θαύματα. Ήχοι και κέρδισαν με ελεγονία. Τι σε ακούμε, μάνα μου! Κόνατε, κόνατε! Το διάβολο που είχε θέμα του βιβλίου του Δημήτρη, είχαμε δώσει μερικές λεξιδιάκια όσους δεν είχαν διαβάσει το βιβλίο. Ήτανε μπανιτάρια, ματιές, καλόγευη, δισκοτουλιάκια. Του διαβόλου πρώτα! Ήτανε μπανιτάρια, ματιές, καλόγευη δισκοτουλιάκια. Του είχα δώσει μερικές λεξιδιάκια όσους δεν είχαν διαβάσει το βιβλίο. Ήτανε μπανιτάρια, ματιές, καλόγευη δισκοτουλιάκια. Του είχα δώσει μερικές λεξιδιάκια όσους δεν είχαν διαβάσει το βιβλίο. Ήτανε μπανιτάρια, ματιές, καλόγευη δισκοτουλιάκια. Του είχα δώσει μερικές λεξιδιάκια όσους δεν είχαν διαβάσει το βιβλίο. Του είχα δώσει μερικές λεξιδιάκια όσους δεν είχαν διαβάσει το βιβλίο. Του είχα δώσει μερικές λεξιδιάκια όσους δεν είχαν διαβάσει το βιβλίο. Του είχα δώσει μερικές λεξιδιάκια όσους δεν είχαν διαβάσει το βιβλίο. Του είχα δώσει μερικές λεξιδιάκια όσους δεν είχαν διαβάσει το βιβλίο.