Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24» και τους δημοσιογράφους, Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθυνού Για την υπόθεση της Εύας Καϊλή Είναι μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση. Βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, θα δούμε την κατάληξή της, βρίσκεται σε εξέλιξη. Εμείς δεν είπαμε ότι χαρακτηρίζει ποτέ το σύνολο […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24» και τους δημοσιογράφους, Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθυνού Για την υπόθεση της Εύας Καϊλή Είναι μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση. Βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, θα δούμε την κατάληξή της, βρίσκεται σε εξέλιξη. Εμείς δεν είπαμε ότι χαρακτηρίζει ποτέ το σύνολο […]