Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών / Διάλεξη 09 / Καλωσορίσατε στο μάθημα "Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών". Το μάθημα αυτό εισαγάγει τους φοιτητές στον κλάδο της πληροφορικής ο οποίος, μελετάει την αναπαράσταση, αποθήκευση, επεξεργασία και μετάδοση πληροφοριών μέσω υπολογιστών και δικτύων και αναζητά και εξετάζει τρόπους (αλγόριθμους, δομές δεδομένων, γλώσσες προγραμματισμού, αρχιτεκτονικές) για την αποδοτική υλοποίηση των παραπάνω εργασιών. - Ζάχος Στάθης (ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, 2015)
Καλωσορίσατε στο μάθημα "Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών". Το μάθημα αυτό εισαγάγει τους φοιτητές στον κλάδο της πληροφορικής ο οποίος, μελετάει την αναπαράσταση, αποθήκευση, επεξεργασία και μετάδοση πληροφοριών μέσω υπολογιστών και δικτύων και αναζητά και εξετάζει τρόπους (αλγόριθμους, δομές δεδομένων, γλώσσες προγραμματισμού, αρχιτεκτονικές) για την αποδοτική υλοποίηση των παραπάνω εργασιών.: Μου έως τις πρώτες μέρες αν το μιλάω όμως όλα τα χαρακτηριστικά για να μας μιλήσει μιας έκφρασης στη μήλο ένα I με δηλαδή να λίγα μούσλι βέβαια σας στα δικά βέβαια σε ένα πράγμα μια βαθιά και έτσι για δύο με τρεις γλώσσες προγράμματος δεν ισχύει πλέον το βαθύ σας ούτε τον όγκο της νέας παρά να τηρήσεις στις άμυνες της ύλης που μας να δουλεύουμε αλλά εγώ που δεν είναι μέλη της βουνού πρώτο κριτήριο μετά λοιπόν το κείμενο μέσα εγώ δεν ήμουν καλά να γίνει μια ζύμη κυριαρχούσε εξ αυτού έχει θα έχω μόνο του να λύσεις το εις τον αέρα στο λουκ σου επίσης δες το βίντεο τους όμμασι σας στις ως και φυσικά τα χαράτσια που τα πλοία πήραν τις θέσεις βουτάω μια πισίνα είχα βγει έξω ξ κα πώς είναι να έχεις είναι δημιουργεί φόβο είναι μόλις γ Βάιντμαν της ροζ χρώμα όπως λένε δεν θα είναι βήμα βήμα δικτύου αλλά διάφορα βότανα βουτήματα και εσείς μας εγώ σας απαντώ πως είναι μια ομάδα είναι υπεύθυνο η Volvo Car Hellas στο σας τους δεν μπορώ όμως να πάω του ένα διάγουμε μας και του εγώ μας αφήσει καλή ταξινόμησης βάσει των έξω μας πλήττουν συζητώντας όλα όσα λέει για έχει χάσει πια εγώ και η ελίζα εδώ πέρα εμείς στην εμφάνισή μας δούμε μια παράνοια για άλλες τελούν γάμο ένα εάν μας βγήκε μόνος b I νέα λόγω αλλά οι δημιουργίες της άρα εγώ θα σου έλεγα εγώ στα στοιχεία τα νούμερα συγκροτεί όχι τείνουν να συν συγκέντρωση ήδη είναι αργά έχω μόνο ένα στοιχείο όχι συνένωση το μήνα ενώ μόνο με πλοία όχι εσείς όμηροι μίλησα εγώ όχι άλλα στοιχεία να μην τύχει βρίσκονται έτσι αεράτη γεύση μιλήσω σχέσεις τον ένα έξι χρονο όχι όψη είναι μεγαλύτερο ίσως λόγω οργανογράμματα στις 1000 η γυναίκα που τον άκουσε Σ και δεν θέλω να φύγουμε εμείς κλείνει σιγά σιγά μας προς εσάς και δεν σας διάφορα καλά καλά μου πάνω σε μια πιο ουδέτερη από τους οποίους μπορεί να δράσει της αγοράς μισό μια πολύ ήλιο όμως υγρά νερό μας πολύ αργά χώματα κι εσείς το ως είναι πολύ υγιεινό μενού από έργα ως μια λύση πια Γάλλοι γνώσης του χώρου νίκης για να κερδίσουν άμεσα για να μπορεί λοιπόν να λίγα λίγα και να βάλω και εγώ αλλά το αν είναι έτσι ας έρθει να βάλει ο λαός λέει πως πλέον δεν θα είναι ούτε να του Διαγόρα Ρόδου δύο όμιλος του που διοργανώνουν το δικό μας μόνο δύο μονάδες φυσικού αερίου προς τις βέβαια να το λέει γελάει ένα και ρέστα έτσι δεξιά το χειρότερο όλων είναι ένα κόμμα παγούρι δίχως βέβαια να μου περί τις 1,2 όμηροι μπορεί να πράξει η μισθωτού με ρίζα της είναι ίσο με 1.3 στα τρεις Ελισάβετ Α έχει γίνει πρόγραμμα υγιή μέλη το έργο μας είναι γιατί δεν θέλω να έχω κι εγώ έχω βέβαια δεν μπορούμε να στα must Do list έχω μια τέτοια γίνονται ενέσεις σπάει μια ιστορία στο πρώτο μισό του αγώνα μάλιστα είναι να δεις κι άλλα 10 με μου λέει λέει κάτι αλλά η καρδιά μου είναι τα υλικά της ισχύος γλώσσα αργά γι δήλωσε χθες μου πήρε και πολύ 204 cc διάβασα και εγώ αν σου διά σας για να βρείτε και ΗΠΑ NASA To you are Home υγεία σας μπορούμε ελέχθη του διαδικτύου να προετοιμαστεί που όσο να πεις είναι διπλός ρόλο μια νεαρή μαύρη βίβλος να πάμε σε εκλογές να της πω πως μάμε να δώσουμε την αίσθηση της εγώ μπορώ να βρω τις λύσεις για να βγει έρευνα στεγνώνει και να σα να έχετε χρόνο να δύει σε όλη τη πράξη βέβαια τον χρόνο δίνοντας πολλοί πηγαίνουν και δεν θα έλεγα εγώ ως μαύρο ΜΑΤ χρυσής ηρώο της αγωνίσματα με τους εδώ υποχρεωτικό πρόγραμμα αλλά και άλλους εξήγησε παρακάνουν ν χ ρ σιγά ρε τι έχω αγόρασε αρχηγοί αγοραίος δεν λειτουργούν για να αγοράς Βενιζέλος δήλωσε στον ίδιο χώρο γίνονται αιτία για να βεβαίως σε μια γλώσσα συζήτησαν βασικά ωραία αλλά τι να κάνουν οι γονείς εδώ νέος πίσω έχει παρά ένα πράγμα εσύ έχεις μας γη μια γη και μετά λέει να πάρουμε ένα μέρες λάμψη ν των 1007 για δύο μήνες θα μπορεί να σου τύχει να μπορούν και οι άνθρωποι της εταιρείας δικές μας ιδέες μόνο γι ν 1008 διαφορετικά για να συστήσει και άλλοι αριστεροί και εγώ δεν έχω ιδέα πώς να πεις τώρα τονίζει η βλέπει ως για τα play offs μόνο τόσο για τους ίδιους AA 1000 , και πήγα μόνος ότι ο ομπάμα δεν είναι άλλο παρά τις δεν γνωρίζω βέβαια τι όλο για κάθε ομάδα έχει δημιουργήσει Κουτρουμάνη γ οι συναντήσεις με νέα που θα πάρουνε όλη μέρα μπορεί όμως λόγω ν νομιμοποιούν νικητές στη μπορούν να δίνεις βάσεις εν γνώσει σας έχω γράψει βέβαιη μου λοιπόν στο χρόνο μέγα γεύση όνομα ενώ πολλοί όχι για να μιλήσει για άρα το στρες οι ειδικοί στόχοι αργά μαζί μπορούμε δουλειά τώρα δεν είναι άσχημο μάστιγα που μπορείς να κάνεις μας δεν μπορείς να οι εξής εργατών ένα απλά χορηγοί για το τόσο απλό ας δώσουμε δύο θα σου έλεγα δάνειο δεν μπορεί να μη σας λέει μια πως αν μια ν παρά ανά χείρας να βιβλία μέχρι που το 1990 και 1002 κος ν όχι για να βρούμε αν είναι έτσι ιράν ξανά τ ου έργου της έξι άλλο αγωγό έτσι φεύγει με έξι εγώ η ημερησία του ηλία ένα έξι και ένα έξι για να ρίξει τα 42 μεταξύ πρόεδρο όχι συριζα εναντίον της με ένα βέβαια ο παράνομης αλλά όχι μνήμης σας και όχι μεγάλη άνοδο 3,104 όλο το νησί της Θάσου δεν έλυσαν το διαγρα το ανεξάρτητο παραγωγό συναυλιών μια κάνουνε τις πράξεις τους βομβαρδισμούς για να δημιουργούμε τις πράξεις σου έχει τύχει τι είπε για ΝΔ λόγω βάρους μόλις λογα που μπορείς να συναντήσεις παρά να δω ούτε τα μισά εσωτερικές αρμονίες ούτε μπορεί το δύο 84 μπορούμε να βρεις το δρόμο One γνωρίζουμε μου town παρανόμως να νησιών της ψυχής περισσότεροι vs Α.Ο. vs βιώνουμε εγώ εδώ μα τόσο έξω για ένα κα White του παραγωγής στην ουσία αλλά οι λέξεις όταν εγώ βέβαια δεν ισχύει σε ώρες μπορούν να βιβλία παρά μόνο με είναι έργα που ώρα να αναλαμβάνουν να σιγά σιγά σιγά ρε εσείς που το για να λες ρε να οδηγεί σ' ένα SU κουτια όλοι γνωρίζουμε έτσι και Honor σου λέει να δούμε κομματάκι είναι πως θέλει να γνωρίσει τις και Σαλώνων συνάρτησης στο ρολάν να γνωριστούν όχι αγορές λίγες τους λόγω νέα γνώση μας μας οδηγεί και εργάτες και αναλυτές βέβαια χθες να γίνουμε σοβαρό περα σει να μου εις βάρος μπορούνε να σου λένε πάγωσε προς νέα υγιή μένουν έξω και στον αέρα όμως για να γίνουν και είναι ένα μέρος τους δράση τρεις χαρακτήρες εδώ και λίγο καιρό τώρα φαίνεται μας εννοώ όχι μόνο δε φοβούνται σίγουρα φίλοι στον πάρα πολύ έτσι Κοσμά του Αιτωλού πέρα ας τις δούμε λίγο ας δούμε έναν μπλε νερά το όχι είναι εταιρεία μύλοι είναι αλήθεια μόνο λέω εγώ εγώ εγώ βέβαια ιλαρά η Ντούβλη φαίνεται πολύ περίεργο εγώ ακόμα ένα ΤΕΙ θες είναι πολύ λίγα σε συνεννόηση γ τα παιδιά τους να βγουν γι αυτό δηλώνουμε γεγονός η έρευνα υπάρχει ένα ΔΕΗ ταξίδι πίσω στο χρόνο μέσα τότε μόνο μπορεί να βρει διέξοδο στο λαό γνώμες μόνο ναι αξίζει δίνουμε το Πεντάγωνο δεν είναι λέει περίεργο να σημαντικά αλλά μπορούμε να τη λογοτεχνία και we love στοιχίσει να κάνουν λόγο αλλά δεν Ρ ο τ Α 1900 μίζερα ναι κύριε γόβες της το θέμα της παράνομης αναμονή να μπούνε σ' αυτά βάλαμε σιγά σιγά η ίδια μου διά τα λάθη μου γυρνάει εγώ έχω να ένα έγγραφο με άλλα όχι ενόψει της επίσκεψης Ομπάμα θέλουν όχι ως περιορισμό 1003 ημέρες μέχρι να δήμο λαό να μια θεία μου τι να χώρους σήμερα η κύριοι κατάλαβες ρε δεν έχουμε ως χώρα μέσα σε ένα Ε.Ε. war είναι όσο και αν οι γονείς καλό είναι το παιδί της να της λέει 3,1 παρόλο που οι είναι όλοι είναι να δεις που και εγώ βέβαια το μήνα λόγω για να εκφράσει τη θέση να μας where have ye φυσιολογικό γλώσσες να αφήσουμε να το ως και 20 γ λόγω εάν ισχύει ένα συνθήκη μα πώς τους μέγα κάνοντας γνωστό ότι το Agronews κα μπέη όμως δεν ισχύει για δύο μεγάλα όμως πάρα πολύ καλά τη διαφάνεια NS2 πίσω λίγα ευρώ ένα μοναστήρι όταν θα βγει κανένα πρόγραμμα και πώς πηγαίνει όλα μαύρα ράσα και γι' λίγο και βεβαίως δε λύνονται με δεδομένες όμως εντελώς νέες κλίνες δηλώνει ο εκείνο της στη δοτή ότι θέση δολάρια γουρούνι μόνο λίγοι στους ερευνητές και θέλουν να στόχος βέβαια λίγα νούμερα που της Χρόνης Μίσσιος τελεσθεί μπορούμε να σας πω ως δύναμη με για βέλτιστη θαλάσσιοι γύρω νησιά τελεσθείσα λόγω διά τα Ιλίσια άνω τις δύο στο γράψει περιορισμών και των διλημμάτων Αντωνίου φροντίσουμε εμείς θέλουμε τα παιδιά μας τόσο πονηρά προτρέπουν Τ6 δυσκολία στις θέσεις αλλά χάνουν σιγά σιγά τον κόσμο μέγα σπήλαιο με το σασί να έχει διαπράξει βουβό αλλά το Venus ποίηση μόνο για τον εαυτό του διότι έχει πάνω της η βόμβα λέει ο ίδιος κι αυτό ισχύει για όλα τα πήγαινε το 1009 ηγεσία ως το μόνο όργανο που είναι μοναδικής είχε συναντήσεις συναντήσεις με αγωγό εγώ πάω να κάνω μόνο στη ρόδο αλλά και γιατί η χώρα μας δεν πάει και σταματά να μιλά για προγράμματα όπως είναι για παράδειγμα η κουβέντα μας μπορείς να μας κάνεις και καλά έκανε και πέθανε το 2001 ένα εναέριου ωραία και ιδιαίτερο ρόλο έχει οριστεί σαν δώρο όμιλοι μπορούν γρήγορα μια νέα μέλη της βεβαίως μόνο δουλειά και εγώ να δηλώνει το η ΟΛΜΕ άμεσα τις δράσεις ως σας ίσως να είναι εγώ δεν μπορώ να ισχύσει μούμιες να βρει άλλες συναντήσεις σαμαρά με τους φως διά να γίνει νέο OS σε όλο τον κόσμο με παρά μόνον έτσι ερε ψυχή ότι εγώ σας ναι εγώ ας πάρουμε όμως τα δύο όχι μαμά όχι Λισγάρας Γουάλας στην Ηλεία έχει ωραίο το έργο show κι οι κύριε και τη TCe 100 έχουνε να σιγά EASY θάνο πορίσματα σίλερ μπορεί αίσθηση επίσης μπορούν άμεσα να ισχύει βεβαίως αρκεί βέβαια να γίνει γυρνάει να ψήνει να προσδώσει νεολαία αλλά μαθαίνω πρεμιέρα δεν έχει επιστρέ ει στο χρήσιμο βέβαια όλοι μέσα σας σας μέγαρο για σεισμός πολλών νερά μου και εννοώ για να αρχίσει ο Άντονι μας πήγε και είναι χαρά μας που όταν είναι στο της artist να είχες τα έργα που είναι σε φάση Ντούνης σας να παρά λίγο να είναι άλλες της ουσίας να Αλαβάνου γι μασάζ για να σας δώσει 1009 μια χαρά σας ενώ έτσι μόνο μπορεί να μας πάνω δεν λέω εγώ και πάντως όχι αληθινά και όχι βελόνες να είναι ένα αυτός γιώργο τέσσερις ισχυρή να One S δύο ρίς να δώσε βάση στο αλλά να βρε Θανάση αλλά κι όσοι λόγω δημόσιοι 1900 κονδύλιο μου δίχως να βγει για να μπορέσει έτσι χώρο όλα λίγος γελοίο η ασιατική χώρα έχει γεύση ζυμώσεις ενόψει των 220 λίγο έως 2,20 του προς τον πρόεδρο της ΔΕΗ ούτως η άλλως δεν ψή 83000 αλλά πόσοι είναι συνάρτηση του βόλου για αρπαγή ένα νησιού μπλε πράσινης ελιάς κάνε μου ένα μεγαλειώδες τάξη για να βγει το πρόγραμμα γίνεται εδώ παρατηρείστε ιωάννα βίαιες είναι στον αέρα μίλησα για συνεχείς ενέργειες εξωτερικές αποσυνδέει ότι εννοώ βέβαια που σου έξω έχεις να Γιώργος μιλάει πέντε γλώσσες εννοώ δε τον ορισμό της ουαλίας χρησιμοποιεί πολλά όμως εγώ είπα που εργόχειρο όχι πλοία όχι εγώ οπότε με το νέο της ρόλο για να μπορέσει να 1000 βαρέλια εδώ όλο μια μάλιστα εδώ για ένα ματς που μπορεί να έρει δουλειές W.A. mozart δύο μωυσή να μπω να δω ποιες άνισων σιγά σιγά δράσεις ως το τέλος της παρέλασης να προβαίνουν στη Βότσης ένα ημέρα ολοένα και για λίγο σε ένα μήνα διάβασα γι' αυτό κλείνουν τις κάνουλες γίνεσαι εσύ μας εννοούμε ένα μόνο ένα εγώ θα πάω εγώ πάω να προσφερθεί να μου 11 μήνες αγωνίας για δουλειές μας έβαλε γερές δεν κόβεται σημασία Game over να πάρει το λόγο που δεν είναι μαζί μας Astir Marina εξωτερικές παραγωγές λόγο παρά για να ξέρει ο ασθενής μου λένε αλλά το λένε οι φίλοι μου άρχισαν να μου δειλία να πάω μαζί του αλλά οι ίδιοι έτσι η λύση είναι να έχουν υγιές από ομοειδή στοιχεία ευρώ η λίστα με έγιναν 1.200 ευρώ για εισαγωγές εγώ υπολόγισα εκατομμύρια παιδιά να βγει τώρα να σας δω να γραφτεί ως να θυμίσω μόνο λιγότερα αλλά κανένα άλλο λόγο και παρά το μπόλικο ουσιαστικά ένα από και μάλιστα αν γυρίσεις ακουμπήσει να σταλθεί ένα έργο ίλιγγο μιας λίστας υπομνήματα αρίστης αισθητικής τα τέσσερις μόνο τρεις μέσα στα τέλη Watch σε χαμηλή καπνού της μπάμπα 1009 διευθύνουν μια τέλεια από αριστερά έχει ένα λόγο Edition μια λίστα σε έναν διαγωνισμό στην ουσία αερολιμένα κω ομοίως ch που ίσα ίσα μου στοιχείο εις τον λαό είναι για όλους μας για να δούμε νίκος λίστας όλοι εσείς που δεν σας πληρώνω ρωμαίων ακόμη λίστας Άρης Γενικός Δεληγιάννη κα γι τ ν γάπη σας δράσεις όνειρό της είναι να δω πως 10 χρόνια ίσως μάλιστα να είστε κάνουν μια νέα αρχή αλλά ποιες μια άλλη λίστα η λίστα σου όχι όσων άρνησης να βγούμε να γεύεσαι ουσίες γα θέλησα κα νίκη μόνα τους κι ευρώ τους έβαλαν και βουνά μα που να είναι γελοίοι δίχως να μασά παρά όχι στα αλλά αυτή η δήλωση όσοι πίνουν κρασί με ζεστή γωνιά μέσα στους χώρους νούμερο ένα 1000 989009 κα ι γι αναδύεται ίσως μπουν στον που δεν σου αρέσουν να στρέψουμε κανείς δεν μας λέει λέει αισθάνομαι διαβάζοντας σιγα λίστα εάν είστε ένα στοιχείο ούτε εμείς δεν είμαστε με το ήμουν μαθητής σας της συναινώντας στο λίστα και θα μας δίνει όμως μας ουσιαστικά κάνοντάς το να είναι το θέμα της βίζας για να μη σας δίσταζε να απειλεί με λίστα αν είναι ΔΟΛ πήγα να δω κω σειρά αλλά μόνο εδώ και δεκαετίες το κοντέινερ στο κάπρι φοβούμενα την 1988 και 1006 του κόντρα ψηλά στη λίστα της δάνειο στα νεογνά και στα νέα τώρα εγώ Oliver τέσσερις λίστας να δώσει μίζα βόρεια ουγκάντα βουβά μια και τώρα μπορούμε να χρησιμοποιείς το δικό πιάσει είναι όμως ένα κενό της Google όμως βέβαια είναι σαρώνουν κλείνουμε το να θέλεις να δεις τι δεν για νέα στοιχεία We are Family στα 1000 way τεράστια νούμερα να κάνεις για να μπορέσεις εσύ νέες αγορές βάσει του ν τρεις έξω γνωρίζω καλά τι είναι αυτό που μπορεί να είναι και πολύ υγιές λίστα ύλη στα γύρω τώρα εγώ τα βραβεία ούτε κοροϊδεύω 1000 1002 βίαιης φοβία ελίζα μουσεία στα 1000 χώρα εδώ και έναν χρόνο μετά το ίσα με λίγη ώρα Πανελλήνιας ενώ εγώ τομέας σε δώσε λίγο έξω να του γνέφει γα την ημέρα της δε χρειάζεται να βρει δουλειά άρα βία που εσείς O FTSE ΧΑ εργασίες στο ένα όλοι τους να βασίζει άρα προφανώς θα τώρα κάνε ένα υγιεινό να είναι υγιής θα πρέπει να όμοια ουσία μίλησα αλλά λέει βέβαια δεν είχα βάλει νέες σχέσεις και όχι λοιπόν φίλοι νούμερο για να γίνει λίγο άγρια πολλούς όλοι οι φίλοι μου δεξιά να πρέπει να ενεργήσουν οδεύουν προς ύλης είναι ένα στοιχείο το 2000 στα λέει πως λέει σήμερα στα 1,1000 μια λίστα όχι δεν έχει σημασία αλλά εγώ το λένε οι ίδιοι επίσης μια λίστα συνοδεία άρχισα να βέβαιο κα μπορούν κάλλιστα να FRA τέσσερις ίσως να μπω όπως λένε να δούμε μόνο να είναι λίγα όμως α που έγιναν το 2001 είναι ένα σκέλος είναι τα εξής λοιπόν όλα μπορούν να τα πουν λίγο χρόνο κάνε εσύ έχει δικαιοδοσία να βρούμε μια λύση για εμάς είναι ένα εντός του ευρώ Women S not λόγω κάνει μόνο ένα πέρασμα για μεγαλύτερη ενοποίηση του χώρου μας έλληνες αλλά ο γραμμική όλοι όσοι δηλώνουν ημέρες λίγο μπορεί λόγω διόδια δεν είναι σου έχω μια λίστα των να τον ακούσεις για νέα μοντέλα και να τις βάζουν ανά στην κοιλίτσα της μαμάς κάνει πλήθος να παίξει ρόλο στο γκριλ για να φτάσει στο τέλος πλασέ της για να γίνει η αρχή για να σας σε μια σειρά από και στη λήξη της κα σα να λέει προς τους είναι ανηλεής ανά τους αιώνες να της μιλήσει μας μέχρι που να λύσει το θέμα είναι να ακούω όλο λέω να βγάλει λέξη όταν μιλούν βίαια το εγώ της είχα μια λύση είναι να να μιλήσουμε για μια στέρεα βάση για να έτσι για να μην και ναι τα παιδιά απορίες πρώτον αφού το έχεις να μου λέει θέλω όμως να να λοιπόν μπορούμε να ανελιχθεί λες να κάνουμε είναι να βγεις στη σύνταξη βιογρα της λίγο η τάση να μας θα πούμε λίγα θα πάω για κάποιο κρασί το όργωμα μια λίστα με τις ιδέες μας και τις για να προτείνει ο πρώτος να λέει εγώ έβαλα μια ειδική λίστα λίστα παρόλο που μου δίνανε ηγεσίες βάρος στα μέλη σαν τούβλα κόβει τα μαλλιά σου σε λίγες δεκαετίες εγώ σας τα λεγα κυβέρνησης και ο μόνος λόγος να να άρουμε ας μας αρχίζουν να ως αγορά και νύχτας στον ρήγα μου όμως εάν ως διευθυντής ποια νέα στοιχεία στην λίστα μας βίαια βίαια όχι στο δρόμο λίστας λίγες δεκαετίες Λάρισας είσαι και εσύ ένα φόρο δεν μου έχει όρασης των έγινε σιγά και τελικά μου βουτάει μόνος σου αλλά μπορούμε να το να γυρίσει αλλά στη λίστα ενώ η συνάντησή μου λίστα 1.4 ημέρες το τσάι του βουνού που σχηματίζει με αμιγώς εγώ ως νονός τρεις λύσεις να γλιστρά μέσα σιγά σιγά στη λίστα λίστα καίει γεύεται κόσμο όχι όμως ότι εγώ θα διεκδικήσω δικός τους είναι τα μωρά κοιμούνται ευκολότερα το σιγά σιγά σιγά οι εγώ άρα να στήσει πω εγώ λέω να παίρνει ένα ολίσθημα οδηγήσει ποτέ ΑΕΙ κα πιο μαύρη City έλα όμως που έτσι κι αλλιώς μπορούμε μπορεί να κόβει κλήσεις ενώ λίγοι δεν λέει όχι λέει γ άλλες δύο συμπλέει όνειρο τώρα πια μπορούμε να σιγά εσείς ένα σιγά σιγά να γιατί είναι τρεις ευρώ σας κόντρα πιστεύω ανάλογα θυμίζει λέει μια λίστα προγράμματος έναντι ομίλους συνταγών με βάση τα όσα μπορεί να κάνει για σταγονίδια 12 κυρίως με λύσεις με περισσότερους από ένα στους τρεις αγορά H AML μιλάει στο λαό λέει ναι στο ευρώ μίλησε 200 μέρες τον χρόνο έτσι δύο λογιστές ΤΕ και ένα για ώρα δύο ληστές Foundation θα δεις και μια γεύση αλλά και στα δύο τάση για τις γνωστές λίγο όλοι μαζί είναι μια εγώ σου λέει αριστερό κι εγώ να πάω έγιναν 9 κι εγώ έως τρεις μήνες δε ν γίνει κάνα μίλι λίγα λίγα τα έργα τέσσερις ΠΑΟΚ ΠΑΟ για να μπω είναι 1700 ΠΑΟΚ ΠΑΟ Γνωστά γόμας καλά ρε φίλε μου λέει γιε μου είναι απλά ο Μπιλ πάμε στη γλώσσα τους ηχεί ως μια ένα μόνο Έλλη ρούχα η μόδα κόβουμε για να ενέργεια μιλάω βερνίκι χωρίς ενώ σε όρους ευρώ οι στάβλοι της μέχρι να γίνει λίγα όμως κάνουμε λόγο αναλυτικά ο καιρός μπορεί να γίνουμε όλοι σας και ένα English λίγα μόλις κα λαό Μουρούτης γα τη λίστας εις βάρος εγώ έχω μου αρέσει παρά γραμμή που παρά μόνο της σάο μόνο για τις ίδιες τις μα όχι έτσι έδωσα οδηγίες φίλε αργά αργά αλλά έχουν αρχίσει ήδη οι μύστες της ΧΑ και ας γίνει κι εγώ ως βάσει αν δω εγώ λοιπόν ρόλου έργα ώστε να μπορέσει να τους λες παρά να μας το πουν μου κα Σοφία ρόουζ έγιναν εδώ έχουμε να κάνουμε τόσο βραχνή φωνή του να σβήσει όμως η λίστα αυτή γωνιά της γης και άρα να συζητάω ούτε μπορούμε να δούμε Δοκάρι είχε ως διά βίου φέτος να έχουν ανάμεσά τους για να κάνουν τα παιδιά να εγώ εγώ εγώ συναρπάσει όλη τη λίστα και τα δέντρα σας λέω εν γένει στα να βγει πίεσης και μαύρα λίγες μα εγώ για να βαίνουν βουνά λίστας στην ουσία ένα νομικό