Πρακτορεία ειδήσεων – Εξελίξεις (Μέρος Β') / Το μάθημα περιλαμβάνει θεματικές όπως η σημασία Ειδ. Πρακτορείων, τι καθόρισε τις εξελίξεις, οικονομικές εξελίξεις, συνθήκες συνένωσης, νέα παγκόσμια επικοινωνιακή και πληροφοριακή Τάξη. - Παναγιώτου Νικόλαος (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
Το μάθημα περιλαμβάνει θεματικές όπως η σημασία Ειδ. Πρακτορείων, τι καθόρισε τις εξελίξεις, οικονομικές εξελίξεις, συνθήκες συνένωσης, νέα παγκόσμια επικοινωνιακή και πληροφοριακή Τάξη.: Αυτό που σκέφτηκε ήταν να κάνει προσβάση με την πρότυπα στη νόση, στην εξαγραφή της πληροφοριάς σε κοινωνικές κάσεις και σε παιδιά που δεν μπορούσαν να το πρότυπουν με άλλο τρόπο. Αυτό, αν και εδώ στην Ελλάδα, δεν απέδωσε. Είχε παγκόσμια επιτυχία. Μέχρι το 2003 γίνανε νέα μοντέλα και δημιουργήσαμε ένα πρότζεκτ. Έχει πονταριστά χρόνια που είχα πρότυπης όλον τον κόσμο. Είχα μορφιά να το χρησιμοποιήσει. Πώς εξακολουθήθηκε? Είχα βλέπει και από προσωπική προσπάθεια αντίκτυξης της ελπόδησης στον κόσμο. Ο οποίος ο ίδιος έπαιρ και έκανε συμφωνίες με κράτη, αλλά και με κοροσούς. Ο κοροσούς της πληροφορίς προσφέρθηκε 100 δουλ. Υπήρχαν πολλές σηλώσεις, από στην Ταϊκάνη μέχρι την Ουρουβάρ. Υπήρχαν πολλές σηλώσεις, από την Ταϊκάνη μέχρι την Ουρουβάρ. Υπήρχαν πολλές σηλώσεις, από την Ταϊκάνη μέχρι την Ουρουβάρ. Υπήρχαν πολλές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές σημαντικές