2013.06.14 - ΠΔΕ - Περιφερειακό Συμβούλιο για ΕΡΤ #3 (Εργαζόμενοι ΕΡΤ) (ΠΔΕ Περ Δυτ Ελλάδας, 2013)
: Σε κάθε περίπτωση, είναι το οποιοδήποτε διευκολεγόμενο σύστημα που δεν βλέπει έτσι μοιοπικά όπως θα τη δρά, διότι θα βασίσουμε και διατάσσουμε όλη αυτή την διεθνή κατακραυγή και τις ανακοινώσεις που μας έχονται από τον διεθνή και επιχειρωνμένο οργανισμό για την διασφάλιση της δημόσιας ρατειοτελεόρασης που υπήρχε από το 1950. Και από το 1960 είναι μέλος, και αργότερα, του Εθνικού Υδημά Ρατειοφωνίας, του Ιστορικού ΑΕΕΡΚΙ, σήμερα για 19 περιπτωριακή ρατειοφωνική σταθμή. Επίσης, δε άτομα να αναπηρέπετε της ευκαιρίας, με βάση τις προποθετήσεις για τις οποίες σας ευχαριστούμε, να πούμε το πολύ αυλό και κλασικό, ότι το σύμμα της δημόσιας ρατειοτελεόρασης, πέρα από το όποιο ονομαθωτικό πλαίσιο χρειάζεται ή μη, συμβαίνει ένα τον κόσμο, αρκεί να σας πω, ότι σε επίπεδο πάτρας, και δεν το λέμε για να ευλογίσουμε τα γέννα μας, με τη σύμπραξη, βέβαιος, του έτοιμου τεχνικού δυναμικού της ελληνικής ρατειοφωνίας, και με την αρρωγή και την σκήριξη, πρώτιστα, ενώ σας τεχνών ημερισίων, ημερίων Πελοκονίου, Συντήρου Μίσων, του Διοικητικού μας Συμβουλίου, και τον Εκπρόσωπο, όλων των δημοσιογράφων, και πάνω από όλα, των συναδεύτων δημοσιογράφων ανά τον κόσμο, και των ερασιτεχνών, φτάνει αυτή τη στιγμή η φωνή της αεραπάντρας, εκτός από την Ελληνική Επικράτεια, μέχρι την Αφρική, έχουμε μηνύματα από τον ΣΑΕ, το Σύνδεσμο Αποδημιουργισμού, όπου έχεις μηνύματα, τα οποία αυτονοητος, τι λένε, λένε, ότι κάτι δεν πάει καλά, παιδιά, αν αυτή τη στιγμή υπάρχει το θέμα του Μαύρου. Αυτό ήθελα να το περάσω, όπως ακόμα και την καταδίκεια που έχουμε από τον Ενναρπαγκόσμιο Δημοσιογραφικό Οργανισμό, επί του ίδιου θέματος. Άρα η χώρα εκτίθεται, αν με επιτρέπετε, και τώρα να διαβάσω αυτό το κείμενο που μου έρχεται...